Takıntılarım hayatımı çok etkiliyor sürekli sıkılıyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum sürekli iş yapma zorunluluğunda hissediyorum kendimi hiçbirşeyden zevk almıyorum tatile gitmek istemiyorum yürüyüş yapmaktan eskiden sıkılmazdım hatta çok severdim şimdi ise sıkılıyorum hiçbir çözüm bulamıyorum psikoloğada gittim çözümü nedir yardımcı olurmusunuz neler yapabilirim nelerden zevk alabilirim hayatı daha çok zevkleştirmek için neler yapabilirim
Takıntılarım hayatımı çok etkiliyor sürekli sıkılıyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum sürekli iş yapma zorunluluğunda hissediyorum kendimi hiçbirşeyden zevk almıyorum tatile gitmek istemiyorum yürüyüş yapmaktan eskiden sıkılmazdım hatta çok severdim şimdi ise sıkılıyorum hiçbir çözüm bulamıyorum psikoloğada gittim çözümü nedir yardımcı olurmusunuz neler yapabilirim nelerden zevk alabilirim hayatı daha çok zevkleştirmek için neler yapabilirim
yürüyüş aslında en etkili çözüm. ama madem zevk almıyorsun ve ev işine düşkünsün bi yemek kursuna gidebilirsin. aslında asosyalliğin ürünü bunlar. internet, televizyon vs.. evde en fazla bi radyo açıp kitap okuyabilirsiniz ama sizin hayata karışmanız lazım. spora yazılabilirsiniz. arkadaşlarınızla kahve içmeye çıkabilirsiniz. alışverişe çıkın, kendinize güzel şeyler alın, kuaföre gidin komple bakım yaptırın.. eşinizin sizinle ilgilenmesi gerek. dışarı yemeğe çıkarması hatta eşinizle birlikte mesela bi dans kursuna yazılabilirsiniz. heyecanın, sevincin eksikliği biraz da bunlar yakınlarınızdan gerekiyorsa sizi zorla dışarı çıkarması için yardım isteyin. siz bir adım atın devamı gelecektir emin olun =)
tabiki bunlar tek başına yeterli değil. bi psikiyatriye gidip sorununuzu etraflıca anlatmanız lazım..