Bir dönemden geciyorsunuz.
Bu dönemin gecici oldugunu aklinizdan cikarmayin. Güzel umut edin güzel olsun.
Su an bunlari sana yazarken bir sürü derdim var, pasifim ve yer yer de caresizim. Ama iyi günlere olan inancim sayesinde katlaniyorum. Sabir diliyorum sürekli.
bi kovaya su doldurup içine kafanızı sokun va bağırın sonra zevk almaya başlayınça şarkı söyleyin stresinizi bu şekilde atmaya çalışın :))
Keske okadar basit olsabi kovaya su doldurup içine kafanızı sokun va bağırın sonra zevk almaya başlayınça şarkı söyleyin stresinizi bu şekilde atmaya çalışın :))
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ve inanın artık ne yapmalıyım bilemiyorum herşey olumsuz
Iyi aksamlar güzel kk üyeleri..
Farzedin ki hayatinizda hic birsey yolunda gitmiyor. Hic birseyden zevk almiyorsunuz. SIkntIlar, stress , bikkinlik ve en önemliside kendinize öz güveniniz gitmis. Mutsuz ve huzursuzsunuz.
Bu durumdan kutulmak icin ne yaparsiniz? Kendinizi mutlu etmek icin yaptiginiz birseyler varmi? Önceden hedeflerim hayallerim vardi. Artik hic hayal dahi edemiyorum. Sadece biktim herseyden ve hicbirsey yapasim gelmiyor...
Süreç bu, dua oku. Kitap oku. Alisveris yap. Bir gün öleceğini düşünürsen kafaya takmamaya başlarsın.
psikiyatriye gidip anlatacaksınız başka yolu yok altı ay ilaç kullansan iyi hissedersinKeske okadar basit olsa
Mutsuz olduğum an sokağa atarım kendimi hele hava soğuksa daha da iyi olur benim için... Bünyem zayıf düşene kadar yürürüm sonra vurup kafamı yatarım yatağıma
Bende sadece yatıyorum o kadar mutsuzum ki hayattan hiç zevk anlıyorum ççalıştığ ım işten nefret ediyorum ancak iş bbulamadığım için gidiyorum iki üniversite bitir ancak elinden bbirsey gelmesin çok acı88li .!.:Hicbir şey. Sadece yatıyorum geçmiyor. ..
sBence her sey olumlu dusunmekten geciyor. Eger surekli olumsuz dusunurseniz gercekten butun aksilik mutsuzluklari bi miknatis gibi cekersiniz. Ben bu felsefeyi 2 yil oonce edindim hayatimda ne olduysa pozitif bakip oyle dusunmeye basladim ve hersey duzeldi. Yani hersey kafanizda baslar
Allah aşkına ayrntılı anlat biraz noolursunBence her sey olumlu dusunmekten geciyor. Eger surekli olumsuz dusunurseniz gercekten butun aksilik mutsuzluklari bi miknatis gibi cekersiniz. Ben bu felsefeyi 2 yil oonce edindim hayatimda ne olduysa pozitif bakip oyle dusunmeye basladim ve hersey duzeldi. Yani hersey kafanizda baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?