kendi adıma şunu söyleyeyim oturup kendi halime ağlanmayı kesitim dünyada ne dertler var... işsizim cvim her gittiğim yere büyük geliyor, napayım hayatımda yolunda giden şeyler toplamda % 5.. hamdolsun. bir evim var sağlığım var.. sadece hayatımdan herkesi çıakrttım işime yaramayan ve bana yük yapan, beni arayıp sormayan. Benim Allah ım var o bana yeter. kaldığım yerden elimde neler var baktım değerlendirmeye aldım. ama bir küçük arsa alırım ama bir iki yazı yazarım ne yaparsam yanıma kârdır oradan sonr ada rabbim açar heralde yolumu diye düşünüyorum... Çok okuyorum çok araştırıyorum. pozitif düşünmeye sardırdım. zamanında çok zorluklar atlattım insanlarla bildiklerimi paylaşıyorum onlar nasıl yapmış soruyorum hatta bu konuyla ilgili bir konu da açtım :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gerceklestirmek-tum-engellere-ragmen.893316/
bilmiyorum iste yol almaya çalışıyorum kendimce ama bıraktım arkamda yaşadıklarımı, beni sadece seyreden insanları herşeyi, ne dedikleri ne yaptıkları umrumda değil kendi b..kklarında boğulacaklar ergeç.... bana ne ...
amin canım benim inşaallah bakıyorum etrafıma millet ne yaşlardan sonra ne hayatlar kurmuş kimler ne sama okulları bitirip nerelere gelmiş hepsinin çok mu iyi gitmiş hayır sadece itmişler gitmeyen yerde beautiful mind diye bir film var iblirsin onu seyrettim ve dedim ki allahım tövbe ediyorum ne dertler var yarabbim aklımm fikrim yerinde harika okullar bitirdim az çok bir şeyler gördüm geçirdim. bir yerler gördüm ne bileyim işte .... oluyor ben de çok diplerde geziyorum ama geçecek elbetCok haklisin. Daha büyük dertler var su hayatta. Allah daha büyük dert vermesin.
Insallah Rabbim tez zamanda gönlüne göre bir is nasip eder. Cok zor durum anliyorum. Ama eminim ki sadece gecici bir sürec. Bu günler gececek..
Seni üzenleri de bosver düsünme sen önüne bak. Insallah hersey istedigin gibi olur..
amin canım benim inşaallah bakıyorum etrafıma millet ne yaşlardan sonra ne hayatlar kurmuş kimler ne sama okulları bitirip nerelere gelmiş hepsinin çok mu iyi gitmiş hayır sadece itmişler gitmeyen yerde beautiful mind diye bir film var iblirsin onu seyrettim ve dedim ki allahım tövbe ediyorum ne dertler var yarabbim aklımm fikrim yerinde harika okullar bitirdim az çok bir şeyler gördüm geçirdim. bir yerler gördüm ne bileyim işte .... oluyor ben de çok diplerde geziyorum ama geçecek elbet
Çok doğru insanın kendinde bitiyo ben mutsuzum die diye insan mutsuz oluyo bende öyleyim bazen pozitif bakıyorum hayata bazen çok olumsuz hersey dünyanın sonu gelse de bitse hersey gibi ama hayat çok kısa ve bu zamanı en güzel şekilde degerlendirmek lazimBence her sey olumlu dusunmekten geciyor. Eger surekli olumsuz dusunurseniz gercekten butun aksilik mutsuzluklari bi miknatis gibi cekersiniz. Ben bu felsefeyi 2 yil oonce edindim hayatimda ne olduysa pozitif bakip oyle dusunmeye basladim ve hersey duzeldi. Yani hersey kafanizda baslar
Kizlar haklisiniz olumlu düsünmek gerek..
Ama ben bunu pek basaramiyorum..
Iyi aksamlar güzel kk üyeleri..
Farzedin ki hayatinizda hic birsey yolunda gitmiyor. Hic birseyden zevk almiyorsunuz. SIkntIlar, stress , bikkinlik ve en önemliside kendinize öz güveniniz gitmis. Mutsuz ve huzursuzsunuz.
Bu durumdan kutulmak icin ne yaparsiniz? Kendinizi mutlu etmek icin yaptiginiz birseyler varmi? Önceden hedeflerim hayallerim vardi. Artik hic hayal dahi edemiyorum. Sadece biktim herseyden ve hicbirsey yapasim gelmiyor...
Hemen olcak sey degil zaten yavas yavas yasantindaki olumlu yonleri gorerek baslayabilirsin. Belki minicik bi olumlu seydir ama sen onu gozunde buyut o kadar buyut ki o gun aklina olumsuzluklari getirmesin. Atiyorum hava guzel sende o gun disari ciktin onu bile olumlu gor hazirlanip ciktiginda yagmur yagabilirdi gibiiii
Yalnız olmadığımıza sevindim ama inşallah düzelir benimde dün gece ağlamaktan gözlerim şişti üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım tekrar açıktan başlayayım dedim bu seferde kayıtlar bitmiş iş desen ünv olmadan çok kullanıyorlar çok çalışma Vs. paraya ihtiyaçtan değil insan bişeyler yapmak istiyor çok üzüldüm öte yandan geçmiş insanı bırakmıyor kötü hatıraları unutmak çok zor oluyor hele aile meseleleriyse yapılanlar yüzünden nefret duyguma engel olamıyorum psikologa gittim yakın kız arkadaşım yok dert bile anlatamıyosun hayatımda beni seven biri var sukur onunla gelecek kurmak istiyorum işin içine aile girince bu bile zor geliyor herkese sabır versin Allah..
Canm bende ayni durumdayimm naplimm basa gelen çekilir. Suan bunu yasamak zorundayiz. Takdir ilahi .Bu gunlerde gececek elbet biz de atlaticaz bu gunleri rabbim gecirisn by gunleri...Kizlar Allah yardimcimiz olsun. Yanliz degilim biliyorum herkesin bir derdi sIkIntIsI var. Hayat sartlari malesef zor, cabaliyorsun calisiyorsun ama her zaman karsiligini ne yazik ki alamiyorsun.. bu durum o kadar yipratti ki beni. Artik hayattan zevk almaz oldum. Allah hepimize güzel günler nasip etsin.
Bu günlerde gececek insallah, hepsi bir sinav...
İnsallah canım seninde tez zamanda düzelir insallahAllah sabir versin ve hakkinda hayirlisi olsun. Seni seven biri varmis insallah cok mutlu olursunuz, Allah tamamina erdirsin. Üniversiteyi birakmana üzüldüm ama hic birsey icin gec degildir böyle düsün seneye insallah tekrar baslarsin..
Canm bende ayni durumdayimm naplimm basa gelen çekilir. Suan bunu yasamak zorundayiz. Takdir ilahi .Bu gunlerde gececek elbet biz de atlaticaz bu gunleri rabbim gecirisn by gunleri...
Kendine bir amaç edinmelisin.
uki, post: 44928979, member: 617187"]Tükenmişlik sendromu nerede orayi yakalarim işte burasi gibi çekiyorum sanki. Anlamiş ol
Aynı şeyi ben de düşündüm ancak işten çıkarmaları gerekir ve bunu beklemek de kötü artık iş aramaktan ve her seferinde daha kötü koşulların çıkmasından Yoruldum hergun hem çalışıp hem ağlıyorum iş bulamama endişesi beni mahvediyor[/QUOTE]utluluki, post: 44928979, member: 617187"]Tükenmişlik sendromu nerede orayi yakalarim işte burasi gibi çekiyorum sanki. Anlamiş olmalisiniz ki bende tükendim işsizlik maaşina razi olup toparlanmayi deneyecegim sonra iş bulabilir miyim onu bilmiyorum ama işimi değiştirmem gerektiğine hatta 1 sene evde takilmam gerektiğine eminim. Bunlarda parasiz nasil olacaksa. Olumlu düşünce üzerinde çalisiyorum faydasi oluyor ama yeterince değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?