mutsuzluk

Kizlar Allah yardimcimiz olsun. Yanliz degilim biliyorum herkesin bir derdi sIkIntIsI var. Hayat sartlari malesef zor, cabaliyorsun calisiyorsun ama her zaman karsiligini ne yazik ki alamiyorsun.. bu durum o kadar yipratti ki beni. Artik hayattan zevk almaz oldum. Allah hepimize güzel günler nasip etsin.
Bu günlerde gececek insallah, hepsi bir sinav...

kendi adıma şunu söyleyeyim oturup kendi halime ağlanmayı kesitim dünyada ne dertler var... işsizim cvim her gittiğim yere büyük geliyor, napayım hayatımda yolunda giden şeyler toplamda % 5.. hamdolsun. bir evim var sağlığım var.. sadece hayatımdan herkesi çıakrttım işime yaramayan ve bana yük yapan, beni arayıp sormayan. Benim Allah ım var o bana yeter. kaldığım yerden elimde neler var baktım değerlendirmeye aldım. ama bir küçük arsa alırım ama bir iki yazı yazarım ne yaparsam yanıma kârdır oradan sonr ada rabbim açar heralde yolumu diye düşünüyorum... Çok okuyorum çok araştırıyorum. pozitif düşünmeye sardırdım. zamanında çok zorluklar atlattım insanlarla bildiklerimi paylaşıyorum onlar nasıl yapmış soruyorum hatta bu konuyla ilgili bir konu da açtım :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gerceklestirmek-tum-engellere-ragmen.893316/

bilmiyorum iste yol almaya çalışıyorum kendimce ama bıraktım arkamda yaşadıklarımı, beni sadece seyreden insanları herşeyi, ne dedikleri ne yaptıkları umrumda değil kendi b..kklarında boğulacaklar ergeç.... bana ne ...

Cok haklisin. Daha büyük dertler var su hayatta. Allah daha büyük dert vermesin.

Insallah Rabbim tez zamanda gönlüne göre bir is nasip eder. Cok zor durum anliyorum. Ama eminim ki sadece gecici bir sürec. Bu günler gececek..

Seni üzenleri de bosver düsünme sen önüne bak. Insallah hersey istedigin gibi olur..

amin canım benim inşaallah bakıyorum etrafıma millet ne yaşlardan sonra ne hayatlar kurmuş kimler ne sama okulları bitirip nerelere gelmiş hepsinin çok mu iyi gitmiş hayır sadece itmişler gitmeyen yerde beautiful mind diye bir film var iblirsin onu seyrettim ve dedim ki allahım tövbe ediyorum ne dertler var yarabbim aklımm fikrim yerinde harika okullar bitirdim az çok bir şeyler gördüm geçirdim. bir yerler gördüm ne bileyim işte .... oluyor ben de çok diplerde geziyorum ama geçecek elbet

Millete bakma sen bosver. Sen iyi okullar bitirdiysen, muhakkak bir gün degerin bilinir. Ümidini kaybetme sen er yada gec istedigin gibi bir is bulursun. Söylemesi kolay oluyor insan ister istemez böyle bir durum karisisinda mutsuz ve ümitsizlige kapiliyor.. ama dedigin gibi hayatta ne dertler var. Her derdin de bir sebebi vardir... bizim ser gördügümüzde de hayir vardir..

Gececek insallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Her zaman onunuze cikan engelleri asil amaca giden bir yol olarak gorun. Mesela suan issiz olmaniz ve basvurularinizin geri donmesi sizi asil onunuze cikacak ise hazirladigini dusunun. Sabredin,hayirlisi buymus diyin. Ben eminim ki gonulden biseyleri isterseniz kesinlikle olur yeterki olumsuz dusuncelere kapilmayin olumsuz seyleri cagirmayin. Kuzenim var ayni sizin gibi issiz ve kpssden cok yuksek puan almasina ragmen atanamadi herseferinde ve nereye basvursa geri donus olumsuz oluyordu surekli iisyan ediodu biktgini soyluodu onunlada bunlari konustum her sefernde aylarca konustum sonunda kafasini degisstirdi suan bir ise girdi ve severek yapiyor. Kismetiniz bi yerde sizi bekliyor ve yasadiginiz butun sikintilar sizi ona hazirlyor.

Çok doğru insanın kendinde bitiyo ben mutsuzum die diye insan mutsuz oluyo bende öyleyim bazen pozitif bakıyorum hayata bazen çok olumsuz hersey dünyanın sonu gelse de bitse hersey gibi ama hayat çok kısa ve bu zamanı en güzel şekilde degerlendirmek lazim

Kizlar haklisiniz olumlu düsünmek gerek..

Ama ben bunu pek basaramiyorum..

Kizlar haklisiniz olumlu düsünmek gerek..

Ama ben bunu pek basaramiyorum..

Hemen olcak sey degil zaten yavas yavas yasantindaki olumlu yonleri gorerek baslayabilirsin. Belki minicik bi olumlu seydir ama sen onu gozunde buyut o kadar buyut ki o gun aklina olumsuzluklari getirmesin. Atiyorum hava guzel sende o gun disari ciktin onu bile olumlu gor hazirlanip ciktiginda yagmur yagabilirdi gibiiii

Eğer kendimim ve ailemim sağlığı yerinde ise bu benım en büyük mutluluk şükür sebebim olur

Cok haklisin.. öyle yapmaya calisacagim..

Yalnız olmadığımıza sevindim ama inşallah düzelir benimde dün gece ağlamaktan gözlerim şişti üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım tekrar açıktan başlayayım dedim bu seferde kayıtlar bitmiş iş desen ünv olmadan çok kullanıyorlar çok çalışma Vs. paraya ihtiyaçtan değil insan bişeyler yapmak istiyor çok üzüldüm öte yandan geçmiş insanı bırakmıyor kötü hatıraları unutmak çok zor oluyor hele aile meseleleriyse yapılanlar yüzünden nefret duyguma engel olamıyorum psikologa gittim yakın kız arkadaşım yok dert bile anlatamıyosun hayatımda beni seven biri var sukur onunla gelecek kurmak istiyorum işin içine aile girince bu bile zor geliyor herkese sabır versin Allah..

Allah sabir versin ve hakkinda hayirlisi olsun. Seni seven biri varmis insallah cok mutlu olursunuz, Allah tamamina erdirsin. Üniversiteyi birakmana üzüldüm ama hic birsey icin gec degildir böyle düsün seneye insallah tekrar baslarsin..

Canm bende ayni durumdayimm naplimm basa gelen çekilir. Suan bunu yasamak zorundayiz. Takdir ilahi .Bu gunlerde gececek elbet biz de atlaticaz bu gunleri rabbim gecirisn by gunleri...

İnsallah canım seninde tez zamanda düzelir insallah

utluluki, post: 44928979, member: 617187"]Tükenmişlik sendromu nerede orayi yakalarim işte burasi gibi çekiyorum sanki. Anlamiş olmalisiniz ki bende tükendim işsizlik maaşina razi olup toparlanmayi deneyecegim sonra iş bulabilir miyim onu bilmiyorum ama işimi değiştirmem gerektiğine hatta 1 sene evde takilmam gerektiğine eminim. Bunlarda parasiz nasil olacaksa. Olumlu düşünce üzerinde çalisiyorum faydasi oluyor ama yeterince değil.[/QUOTE]
Aynı şeyi ben de düşündüm ancak işten çıkarmaları gerekir ve bunu beklemek de kötü artık iş aramaktan ve her seferinde daha kötü koşulların çıkmasından Yoruldum hergun hem çalışıp hem ağlıyorum iş bulamama endişesi beni mahvediyor

uki, post: 44928979, member: 617187"]Tükenmişlik sendromu nerede orayi yakalarim işte burasi gibi çekiyorum sanki. Anlamiş ol

Aynı şeyi ben de düşündüm ancak işten çıkarmaları gerekir ve bunu beklemek de kötü artık iş aramaktan ve her seferinde daha kötü koşulların çıkmasından Yoruldum hergun hem çalışıp hem ağlıyorum iş bulamama endişesi beni mahvediyor[/QUOTE]

Canım işten anlaşmalı ayrılmayı deneyeceğim kurumsal sektör mü işin özel sektör mü?
İşten çıkmak istediğini söyleyebilirsin seni yüz kızartıcı suçlayıcı sebeplerden ötürü çıkartmazlar büyük ihtimal sırf çıkmak istedin diye. Bu sebeplerden değil başka herhangi bir sebepten çıkarttıklarını belirttiklerinde işsizlik maaşını hak ediyorsun herkes gibi.
Ben nisanda konuşacağım hazirana kadar yerime birini bulmaları için bulduklarında çıkıcam.
İşin garip tarafı evde de durmak istemiyorum. Ama mecburum çalışmaktan hayatımı erteledim ev kadınlığı nedir bilmiyorum ve evde kalmaya da korkuyorum bunları yenmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…