mutsuzluk

Canım işten anlaşmalı ayrılmayı deneyeceğim kurumsal sektör mü işin özel sektör mü?
İşten çıkmak istediğini söyleyebilirsin seni yüz kızartıcı suçlayıcı sebeplerden ötürü çıkartmazlar büyük ihtimal sırf çıkmak istedin diye. Bu sebeplerden değil başka herhangi bir sebepten çıkarttıklarını belirttiklerinde işsizlik maaşını hak ediyorsun herkes gibi.
Ben nisanda konuşacağım hazirana kadar yerime birini bulmaları için bulduklarında çıkıcam.
İşin garip tarafı evde de durmak istemiyorum. Ama mecburum çalışmaktan hayatımı erteledim ev kadınlığı nedir bilmiyorum ve evde kalmaya da korkuyorum bunları yenmem lazım.
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Doğru ancak ben zaten bekarim uzun suren nişanlılık donemimi sonlandırdim ve tam o ddönemde isimden ayrildim ve yanlış bir seçim yyaptım Zaten hherşey ters gidiyor daha

Doğru ancak ben zaten bekarim uzun suren nişanlılık donemimi sonlandırdim ve tam o ddönemde isimden ayrildim ve yanlış bir seçim yyaptım Zaten hherşey ters gidiyor daha[/QUOTE]

Canım hakkında hayırlısı buymuş demek. Zaman her şeyin ilacıdır. Yeni mi eski mi bilmiyorum ama içimden geldi bunları söylemek. Şimdi çalışmıyorsun yani doğru mu anladım?

Teşekkürler Mutluluki, post: 44987333, member: 617187"]Doğru ancak ben zaten bekarim uzun suren nişanlılık donemimi sonlandırdim ve tam o ddönemde isimden ayrildim ve yanlış bir seçim yyaptım Zaten hherşey ters gidiyor daha[/QUOTE]

Canım hakkında hayırlısı buymuş demek. Zaman her şeyin ilacıdır. Yeni mi eski mi bilmiyorum ama içimden geldi bunları söylemek. Şimdi çalışmıyorsun yani doğru mu anladım?[/QUOTE]
Teşekkur ederim şuan çalışıyorum ama gerçekten cok utsuzum adapte olamiyorum bu isime başladığımda herşey son buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…