Hiç sokağa çıkıyo musun? Bak havalar da güzel.neden bilmiyorum icimde cok kotu bir duygu var huzursuzum. mutsuzum sanki dunyada benden başka kimse yok sanki yapa yanlızım. sevgilim yok çalışıyorum ailemle yaşıyorum aile bagım iyi ama mutsuzum. bir akıl verirmisiniz ne yapmalıyım mutlu olabilmek için. birde insanların 2yüzlü yapmacık insanları gördükce midem bulanıyor sanki onca insanın içinde görunmezim veya insan degilim düşüncelerinizi istiyorum tavsielerinizi şimdiden teşekkür ediyorum
inşallah mutlu olursunuz inşallah bende olurumCanım Bendensin bi gün mutlu bi gün mutsuzum bende ama evlat olunca mutlu olmak lazım sabret karşına iyi biri çıkar inş evlenirsin sende evli mutlu çocuklu olursun ben evli cocukluyum ama mutsuzum
evet kafam karışık 2yuzlu insanlar hertarafda dolu her bakdıgında gorememek imkansız oneriniz icinde teşekkurlerİki yüzlülük görmüşsen yalnız değilsin görünmez değilsin demek.Kendinle çelişiyorsun.
Hobi edin kafan karışmış gibi.
sokaga çıkıyorum cözüm deil zaten çalışan bir insanım ama insanlar bana cok tuhaf geliyorHiç sokağa çıkıyo musun? Bak havalar da güzel.
Diğer insanları da görürsün.
olabilir hiç yaşamadım dokunsanız yıkılacakmış gibiyimDepresionda ola bilirsin.
hobi edinebilirsin.yalnız olmakda bazen mutluluk rahatlık ve huzur getirir. bunu hiç düşündün mü ?neden bilmiyorum icimde cok kotu bir duygu var huzursuzum. mutsuzum sanki dunyada benden başka kimse yok sanki yapa yanlızım. sevgilim yok çalışıyorum ailemle yaşıyorum aile bagım iyi ama mutsuzum. bir akıl verirmisiniz ne yapmalıyım mutlu olabilmek için. birde insanların 2yüzlü yapmacık insanları gördükce midem bulanıyor sanki onca insanın içinde görunmezim veya insan degilim düşüncelerinizi istiyorum tavsielerinizi şimdiden teşekkür ediyorum
tavsieniz icin cok teşekkür ederimhobi edinebilirsin.yalnız olmakda bazen mutluluk rahatlık ve huzur getirir. bunu hiç düşündün mü ?
ayrıca sürekli bu ikilem arasında gidip geliyorsan psikoloğa gitsen içini döksen iyi olur.
rica ederim. eger maddi durumun el vermiyorsa belediyelerin aile sağlık merkezleri var. orada ücretsiz psikologları oluyor. baglı olduğun belediyeyi ara ve böyle bir hizmet var mı yok mu sor yada her beled artık web sayfası var gir bak.tavsieniz icin cok teşekkür ederim
biten ilişkim oldu ama onlarla alakası yok die düşünüyorum hep böyle hissediyorum düşünüyorum fazla her şeyiÖnemli bişeyler yasamissin o zaman bişey Varyani insan durduk yere mutsuz olmaz
maddi durumum iyi piskolog da sorunyok gidecegim kucuk deilim yaş 25 kimseye anlatamıyorum kendimi açılamıyorumrica ederim. eger maddi durumun el vermiyorsa belediyelerin aile sağlık merkezleri var. orada ücretsiz psikologları oluyor. baglı olduğun belediyeyi ara ve böyle bir hizmet var mı yok mu sor yada her beled artık web sayfası var gir bak.
birde sen küçük müsün ergen misin ? yaz bakalım ne derdin var ?
anlat işte ? sana bir fırsat? utanmadan çekinmeden sıkıntı etmeden..maddi durumum iyi piskolog da sorunyok gidecegim kucuk deilim yaş 25 kimseye anlatamıyorum kendimi açılamıyorum
evet sana katılıyorum ama herkezAynı durumdayız.. İnsan karşı cins tarafından sevilmeye ihtiyaç duyuyor.. Beklemekten başka yapacak bişey yok.
inş bulursun aradıgını ama ben herekze tanıdıgım tanımadıgım herkez yabancı geliyorAynı durumdayız.. İnsan karşı cins tarafından sevilmeye ihtiyaç duyuyor.. Beklemekten başka yapacak bişey yok.
evcil hayvanım var biraz yaramaz ama vakit geçiriyorum bolbol film izliyorum kitap okumuyorum ama ufak tefek hobilerim var aslındaKendine hobiler edin.kitap oku bol bol ve onlarin dunyasina gir.ve evcil bir hayvan edin onunla ugras zaman gecir.insanlarla gecirilen zamandan cok daha kaliteli gecer boylece vaktin.
bu sorunu bi aşa bilsem dedigin dogru ama aşamıyorumanlat işte ? sana bir fırsat? utanmadan çekinmeden sıkıntı etmeden..
e ergende değilmişsin :) kelime bulmakta zorlanmassın ?
sorun dediğin anlatamamak mı ? yaz.. ne olacak ki ? herkes herşeyi yazıp çizerden yada söylerken nasıl çekinmiyorsa sende yaz. kapalı mısın ? ayrıldığın erkek ark. cinsel yöntem birşeyler mi yaşadınız ?biten ilişkim oldu ama onlarla alakası yok die düşünüyorum hep böyle hissediyorum düşünüyorum fazla her şeyi
sorun dediğin anlatamamak mı ? yaz.. ne olacak ki ? herkes herşeyi yazıp çizerden yada söylerken nasıl çekinmiyorsa sende yaz. kapalı mısın ? ayrıldığın erkek ark. cinsel yöntem birşeyler mi yaşadınız ?
biri sana tacizde mi bulundu ? tipini mi sevmiyorsun ? hayatta dualar edip yalvarıp yakarıp ne oluuurr olsun dediğin şeyler mi olmuyor ? anne baban mı bolşandı ?
cinsiyet mi değiştirmek istiyorsun ?
kafadam deli sorularsöyle be yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?