Mutsuzluktan geberiyorum 😔

Al bendende o kadar. Bana komik gelen hiç bişey yok insanlar nasıl saçma tv programlarına gülüyolar anlamıyorum şebeklikten başka bişey değil. Bende çok negatifim hatta mutlu olmanın iyi olmadıgını hayattan sapma oldugunu falan düşünüyorum. Yani herzaman tetikte olmalıyım mutlu olursam bir sarhoş gibi hiç birşeyin farkında olamayacakmışım gibi..

Al bendende o kadar. Bana komik gelen hiç bişey yok insanlar nasıl saçma tv programlarına gülüyolar anlamıyorum şebeklikten başka bişey değil. Bende çok negatifim hatta mutlu olmanın iyi olmadıgını hayattan sapma oldugunu falan düşünüyorum. Yani herzaman tetikte olmalıyım mutlu olursam bir sarhoş gibi hiç birşeyin farkında olamayacakmışım gibi..
Aynı düşüncedeyiz bence biz kafayı yedik

Psikoloğa gidiyorum zaten o bile artık sıkıcı gelmeye başladı yani beni kimse anlamıyor kafasındayım artık kimseylede görüşmek istemiyorum ne bileyim işte saçma sapan bir durumun içine düştüm
Psikolog bile sıkıcıysa işe yaramıyor seanslar demektir, bunu paylaşmalısın bence... Başka çözüm yollarına bakmalısın

Back
X