- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
- Konu Sahibi Vaveyla_90
-
merhaba arkadaşlar...
İçimde bi sıkıntı varki sebebini bile bilemiyorumburda o kadar konu var ne büyük dertler benimki dertmi bilemiyorum kızmayın lütfen ruhum bunalımda o kadar yalnızım ki kalabalığın içinde yalnızım sanki ünivesiteye gidiyorum bi sürü arkadaşım var hepside beni çok sever onlarla akşama kadar eğlenirim takılırım yüzüme bi maske takıyorum sanki çok eğlenir çok ta eğlendiririm dışardan gören asla demez bu kız her gece ağlar diye sonra eve gittiğimde kötü oluyorum hepsinin sevgilisi var bi tek benim yok her gün biri buluşuyor sevgilisiyle asla kıskanmıyorum ama imreniyorum kendimi çok kötü hissediyorum. watsahptan grubumuz var hep sevgililerinin yaptığı şeyleri anlatırken muhabbete dahil olmuyorum benim eksik olan neyim var acaba diyorum içim ağrıyo artık , yalnızlık çekiyorum 21 yaşındayım daha bu zamana kadar hiç sevilmedim 2 tane sevgilim oldu ama ikiside sevmedi beni bi kaç aylık bişeydi saten hayatımın yüzde doksanı yalnız geçti kendini beğenmişlik gibi olmasın ama herkes çok alımlı ve güzel olduğumu söyler ama bu şansızlığımı anlayamıyorum nasip kısmet tabi ama gel görki bunu bana anlatın bide :2: sürekli arkadaşlarımın imaları sana birisini bulalım demelerinden bıktım usandım tabiki çıkıyo karşıma arada birileri ama bi türlü beğenemiyorum kimseyi görselliğe dikkat ediyorum maalesef ve hep sürekli ilk aşkımla kıyaslıyorum çünkü çok yakışıklıydı onu tamamlıcak birini beklerken yalnız ölcem herhalde herkese helal olan mutluluk bana harammış gibi geliyo artık . Yalnız olanlar nasıl mutlu olabiliyolar yoksa onlarda benim gibi rolmu yapıyolar :26:
kimseye kötü yorum yapmak istemem ama bu sebepten bile her gece ağlıyorsan sen daha çok ağlarsın arkadaşım.
millet nelerle uğraşıyor lafını da hiç sevmem ama senin konuna o kadar uyuyor ki. Allah başka dert vermesin ya valla şaka gibisin.
konuyu okudukça bir sinir oluyorum anlatamam üniversiteye gidiyormuşsun arkadaşların varmış geziyormuşsun eğleniyormuşsun maddi bir sorununuz ya da sağlık sorunun da yok sanırım ve sadece erkek arkadaşın yok diye mutluluk bana haram diyorsan sen hangi dünyada yaşıyorsun derim.
biraz güçlü ol. hayatta ne zorluklar var ya. bir de görselliğe önem veriyorum ilk erkek arkadaşım çok yakışıklıydı demiş hey Allah ım ya. emin misin 21 yaşında olduğuna? daha çok liselisin gibi geldi.
sadece erkek arkadaşım yok üzülüyorum desen anlardım da bunun için her gece ağlayıp mutluluğu bu sanıyorsan eminim çok güzel rahat ve dertsiz bir hayatın vardır. takılma böyle şeylere zamanı gelince olur.
biraz acımasız eleştirmişsiniz ama bende farkettiyseniz yukarda kendimi eleştirdimbenim ağlamamın nedeni zaten acı çekmem eski segilime olan hastalıklı aşkım onu söylemek istememiştim yani anlatmak istediğim zaten ruh halim hiç iyi değil belki aşk acısı çekmediyseniz evet uzaktan komik gelebilir bende dalga geçiyodum böyle şeyler için üzülen insanlara ama yaşayınca anladım
benimde sevgilim yok bende mutsuzum vallabirde üstüne düşmanımın başına vermesin Allah cilt problemim var ve deli gibi özlediğimde arkadaşlarım var ayrı düştüğüm var ama ne yapayım böyle olacakmış demekki kendimi üzmemek için elimden geleni yapıyorum kendime daha cok bakıyorum arkadaşlarımı daha çok arıyorum daha çok süslenip püsleniyorum kendi zevklerimle sevdiğim şeylerle daha çok uğraşıyorum derslerime ve geleceğime daha çok özen gösteriyorum madem tekim en değerlide benim o zaman :) tüm zamanım ve enerjim benim iyi tarafından bakmaya çalımak lazım biraz kendime züğür tesellisi gibi oldu ama en azından teselli ediyor ve hayat kalitemi arttırıyor mu evet :)
olan dertli olmayan daha dertli
baştan birine aşığım aşk acısı çekiyorum deseydin onu anlayabilirdim. ben de 24 yaşındayım hayatımda boyunca elbette ki aşk acısı çektim ve hatta şuan bile çekiyorum diyebilirim. yani aşk acısının da kötü olduğunu bilirim. ama ondan önce başka dertlerim var ve onlar benim için daha önemli.
böyle yazsaydın o kadar sert yorum yapmazdım ama tek derdinin aşk olması bile güzel bir şey. sahip olduklarının değerini bilmelisin demek istiyorum. konunda sadece erkek arkadaş isteğinden bahsedince ben de öyle anladım tabi ki.
emin ol her insan hayatının belli döneminde aşk acısı çeker. çekmeyen yoktur canım zamanı gelince unutursun. öyle düşünmeye çalış.
bence çok tatlı bi arkadaşsın sencilt sorunundanda umarım en yakın zamanda kurtulursun
haklısınızdiğer konularımda belirttiğim için yazmak istemedim 3 yıldır böyle olunca tabi insan kolay değil 10 kilo verdim yaşam enerjim sıfıra düştü insan ömrünün sonuna kadar böyle sürcek sanıyo bu kadar acının yalnızlığın gözyaşının sebebi vardır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?