mutsuzluktan ölücem galiba

Canım herşeyin yeri ve zamanı var. Kendine bu kadar dert etme. Allah büyük dert vermesin hakkında hayirlisi olsun.

Bunlar sans isidir...
Kimseyi kimseyle kiyaslama, ustelik sadece dis gorunuse de onem verme, bu cok sig olur di mi?
Zekasi, tavri tarzi, sana guven vermesi, karizmasi, sevimliligi, yaninda kendini huzurlu hissetmen, paylasabileceginiz bir seyler olmasi vs, o kadar cok kriter var ki? O zaman benim aklima senin sevgili secmek yerine, yanimda yakisikli biri olsun, herkes vay vay nasil yakisikli sevgilisi var desin diye ugrastigini dusunurum, o kadar cok boyle insan var ki...
Sen oluruna birak, onu beklersen gelmez

kimseye kötü yorum yapmak istemem ama bu sebepten bile her gece ağlıyorsan sen daha çok ağlarsın arkadaşım.

millet nelerle uğraşıyor lafını da hiç sevmem ama senin konuna o kadar uyuyor ki. Allah başka dert vermesin ya valla şaka gibisin.

konuyu okudukça bir sinir oluyorum anlatamam üniversiteye gidiyormuşsun arkadaşların varmış geziyormuşsun eğleniyormuşsun maddi bir sorununuz ya da sağlık sorunun da yok sanırım ve sadece erkek arkadaşın yok diye mutluluk bana haram diyorsan sen hangi dünyada yaşıyorsun derim.

biraz güçlü ol. hayatta ne zorluklar var ya. bir de görselliğe önem veriyorum ilk erkek arkadaşım çok yakışıklıydı demiş hey Allah ım ya. emin misin 21 yaşında olduğuna? daha çok liselisin gibi geldi.

sadece erkek arkadaşım yok üzülüyorum desen anlardım da bunun için her gece ağlayıp mutluluğu bu sanıyorsan eminim çok güzel rahat ve dertsiz bir hayatın vardır. takılma böyle şeylere zamanı gelince olur.

Varsın sevgilin olmadığı için mutsuz ol.

Kötü bir insanla olup mutsuz olmak daha kötü olurdu inan.

Daha 21 yaş ne ki? Karşına neleri çıkar.

Yalnızlığının tadını çıkar.

Bu günleri çok arasın.

Allah dermansız dert vermesin.

benim sevgilim varda ne oluyo sanki yanlız olsam daha mutlu olurdum gibime geliyo seviyorum da ayrılmayı göze alamıyorum , bi yandan da devamlı trip kıskançlık vs. çekiyorum askerde olmasına ragmen canıma okuyo kısıtlamaları keşke sevmeseydim kimseyide yanlız olsaydım diyorum bazen

biraz acımasız eleştirmişsiniz ama bende farkettiyseniz yukarda kendimi eleştirdim benim ağlamamın nedeni zaten acı çekmem eski segilime olan hastalıklı aşkım onu söylemek istememiştim yani anlatmak istediğim zaten ruh halim hiç iyi değil belki aşk acısı çekmediyseniz evet uzaktan komik gelebilir bende dalga geçiyodum böyle şeyler için üzülen insanlara ama yaşayınca anladım

baştan birine aşığım aşk acısı çekiyorum deseydin onu anlayabilirdim. ben de 24 yaşındayım hayatımda boyunca elbette ki aşk acısı çektim ve hatta şuan bile çekiyorum diyebilirim. yani aşk acısının da kötü olduğunu bilirim. ama ondan önce başka dertlerim var ve onlar benim için daha önemli.

böyle yazsaydın o kadar sert yorum yapmazdım ama tek derdinin aşk olması bile güzel bir şey. sahip olduklarının değerini bilmelisin demek istiyorum. konunda sadece erkek arkadaş isteğinden bahsedince ben de öyle anladım tabi ki.

emin ol her insan hayatının belli döneminde aşk acısı çeker. çekmeyen yoktur canım zamanı gelince unutursun. öyle düşünmeye çalış.

benimde sevgilim yok bende mutsuzum valla birde üstüne düşmanımın başına vermesin Allah cilt problemim var ve deli gibi özlediğimde arkadaşlarım var ayrı düştüğüm var ama ne yapayım böyle olacakmış demekki kendimi üzmemek için elimden geleni yapıyorum kendime daha cok bakıyorum arkadaşlarımı daha çok arıyorum daha çok süslenip püsleniyorum kendi zevklerimle sevdiğim şeylerle daha çok uğraşıyorum derslerime ve geleceğime daha çok özen gösteriyorum madem tekim en değerlide benim o zaman :) tüm zamanım ve enerjim benim iyi tarafından bakmaya çalımak lazım biraz kendime züğür tesellisi gibi oldu ama en azından teselli ediyor ve hayat kalitemi arttırıyor mu evet :)

bence çok tatlı bi arkadaşsın sen cilt sorunundanda umarım en yakın zamanda kurtulursun

haklısınız diğer konularımda belirttiğim için yazmak istemedim 3 yıldır böyle olunca tabi insan kolay değil 10 kilo verdim yaşam enerjim sıfıra düştü insan ömrünün sonuna kadar böyle sürcek sanıyo bu kadar acının yalnızlığın gözyaşının sebebi vardır eminim

sen bu kişiyle görüşüyor musun ki hala? benim de kaç yıl aşık olduğum biri vardı hiç unutmam sanıyordum. şimdi kendi ellerimle ona kız bulabilirim

illa ki bir noktada bitiyor.

ha ne oluyor bu seferde başka birine aşık oluyorsun yeniden aynı şeyler

mümkün olduğunca bu kişiden uzak kalmaya bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…