Cidden dert aramiyorum keske boyle olmasam bu durumu asabilsem tavsiyelerinizi bekliyorumDertsizken dert aramayin derim
Cocuk yoksa yok, tum mutsuzluklarin kaynagi cocuksuzluk olamaz, olmamali. Gider koruyucu aile olursunuz o kadar basit
Depresyon gecirmistim 3 yil once ilac kullandim gecti ama 1 aydir coktum resmenDepresyonda olabilirsin.
Uzulecek birsey yok ki be canimCidden dert aramiyorum keske boyle olmasam bu durumu asabilsem tavsiyelerinizi bekliyorum
Tekrar gitsen doktora? Belki yine ilaç verir..Depresyon gecirmistim 3 yil once ilac kullandim gecti ama 1 aydir coktum resmen
Esim kabul etmiyor evlatlik almayi hayir ev hanimiyim okadar guleryuzlu ve mutlu bir insandim normalde nasil bu ruh hali sardi beni bilmiyorum cidden kotu hissediyorum ornegin bu gunde 2 saat agladim cok zor bu hayatYa herşeyi de çocuğa bağlamayın. Madem çocuksuz hayatı çekilmez buluyorsunuz bakıma muhtaç, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerekte aynı duyguları yaşayabilirsiniz.
Çalışıyor musunuz?
Esim kabul etmiyor evlatlik almayi hayir ev hanimiyim okadar guleryuzlu ve mutlu bir insandim normalde nasil bu ruh hali sardi beni bilmiyorum cidden kotu hissediyorum ornegin bu gunde 2 saat agladim cok zor bu hayat
Esimde sperm sorunu var bende bi problem yok 7 defa tup bebek denedimBebeğinizin olmamasındaki,Sorun nedir ?
Yasim 28 ze girecem mayista gencsiniz denemeye devam edin diyorlarevlatlık almak konusunda eşinizi ikna edin. 13 yıl denemişsiniz. doktorlar ne diyor?
Yasim 28 ze girecem mayista gencsiniz denemeye devam edin diyorlar
Evet15 yaşında mı evlendiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?