Mutsuzum çare Yok

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
napıcam bilmıyorum eşimle bazı konularda anlaşamıyoruz o A diyor ben b dıyorum .... bana çocuk gibisin dıyor . Duygusalsın hemen fikir degısıyordun dıyor . Acaba ben mi tuhafım ben mi yapamıyorum . Ev hanımlıgınu yapamıyormuşum bide onun dediğini yapmıyormusum vs

Hep aynı konuların fark ettin mi? Eşinden boşanmaya da razı değilsin. Bu adam seni köle yapmak istiyor sana başka konunda boşan dedik olmaz yapamam aileme ne derim dedin. Şimdi ne yardım istiyorsun anlamadım evli olduğun müddetçe hep aynı konuları açıp duracaksın...

Adamdan hep şikayetçisin sadece konu açıp duruyorsun boşanmıyorsan çekmeye devam ediceksin yapacak birşey yok.

Hâlâ bu adamla neden evlisin? Yanlış hatırlamıyorsam 2. çocuğu istiyordun birde.

Bilmıyorum boşanmak nasıl okur olmaz çocuk var . Çorba isityor mesela bagsur var onda her zaman yapamıyorum . Ikı yıldır dıyormuş bana düzenli yapmıyormusum tamam kahvaltı hazırlamıyorum hıc ama yemek yapmaya çalışırım da her gün çorba olmuyor evde

Bilmıyorum boşanmak nasıl okur olmaz çocuk var . Çorba isityor mesela bagsur var onda her zaman yapamıyorum . Ikı yıldır dıyormuş bana düzenli yapmıyormusum tamam kahvaltı hazırlamıyorum hıc ama yemek yapmaya çalışırım da her gün çorba olmuyor evde
Canmm sorun çorba yapmaksa yap bi çorbayi 2..3 gün yer zaten biraz fazla yap her gün yapmış olmazsın..

Sağlık sorunu varmış ve 2 yıldır söylüyormuş :KK16:önemsenmediğini hissetmiş olabilir mi?
Çorba yapmak çok zamanınızı almaz hem eşinizin gönlü olur hemde çocuğunuzda faydalanır:KK8:

Back
X