Mutsuzum.Cok doluyum cokkkk...

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.571
3.949
333
30
Mutsuzum.Esim beni cok uzuyor aglatiyor.Ilgisizligin ve beni surekli eltimle kiyaslamasindan dolayi tavir yaptim diye ailesinin onunde beni assagiladi bagirdi cagirdi hakaret etti uzerime yurudu rezil etti beni.Agladigimda timsah gozyaslari diyor.Sevgililik donemindeki kavgada ettigim hakaretleri, evlendikten sonra dedigimi iddia ediyor yani iftira atiyor hemde ailesinin onunde.E aileside ogluna inaniyor ki acele ettin evlenmek icin diyor k.v.Kavga edeceksiniz bosanin ozaman cocukta yok nasilsa diyor.Ben ogluma kiz bulmustum o seni istedi diyor.Anliyorum ki annesi aslinda beni hic istememis.sevmemis.Beni ailesine kotuluyor surekli biktim artik.Ailesi de onu dolduruyor belliki. Bir is yapmaya kalkiyom otur sen yorulma zaten makina yikiyor bulasigi diye beni iceri gonderiyor.Sonrada ogluna is yapmiyor oturuyor diye beni sikayet ediyor ya aglamaktan yoruldum artik

Böyle mutsuz olduğunuz ilişkileri neden devam ettiriyorsunuz? Hiç bir şey aiDen değerli değil. Dünya'ya bir daha mı geleceksiniz? Göbek bağınız da olmadığına göre bitirin gitsin. Gençsiniz,Çalışır geçinirsiniz.

Mutlu olmak varken manyak bir aileyi çekmek neden?

Böyle mutsuz olduğunuz ilişkileri neden devam ettiriyorsunuz? Hiç bir şey aiDen değerli değil. Dünya'ya bir daha mı geleceksiniz? Göbek bağınız da olmadığına göre bitirin gitsin. Gençsiniz,Çalışır geçinirsiniz.

Mutlu olmak varken manyak bir aileyi çekmek neden?
Bosanmaya imkanim yok desem beni anlarmisiniz

Ayy böyle mutsuzsan daha neden o insanlarin hakaretlerine katlaniyorsun
Allah aşkına biraz kendinize değer verin.

Allah yardımcı olsun. Bu adamla devam edebilecek misin? Boşanmaya imkânım yok diyosun. Ailen destek olmaz mı?

Beni en cok uzen esim ! Kendi kocam benim yanimda durmuyor beni kotuluyor beni en cok uzen bu.

Bir Şeyler yapılabilir ama. Kadın sığınma evlerini araştırsan? Iş ve kalacak yer imkanı sağlıyorlar bildiğim kadarıyla. Böyle ağlamakla Ömür geçer mi? Insanları değiştiremezsiniz malesef.
Hani haberlerde izliyoruz bosaninca neler oldugunu o durumu yasarim bunu cok iyi biliyorum

boşanmak en mantıklısı canım. hazır çocuk yokken. bitir bu işi. hayatına bak. daha gençsin başkasıyla bi yuva kurarsın. bu günlerinde acı bi hatıra olarak mazide kalır

Bosanmaya imkanim yok desem beni anlarmisiniz
Bence al aileni karşına durumu güzelce izah et hiç bir anne baba ne olursa olsun evladına sırtını dönmez eminimki seni anlayacaklar ve sana kucak açacaklardır.Yada konuşamam dersende ailede sözü geçen aile büyüğünüz vardır onunla bir konuşsan ailenle bir ara yol elbet bulunur ama o eş ve kv ile asla hayat geçmez.Hayat çok kısa kendini hırpaladığına ve üzdüğüne asla değmiyecek bunu sakın unutma.

Bayramlarda tatillerde artik gitmek istemiyorum

Ailem de yanimda durmaz ki zaten esim bosanmaya karsi sonucunda kotu seyler olur

Ama sana sunu diyebilirim canim.
Tum bu yasadiklarna ragmen evet, yinede sanslisin diyorum.
Diger bi konuda su an bi ablamiz " hamileyim dogumdan snra bosanmalimiyim?' diye soruyor.
O kadinda ayni senin durumuna dusmus ve sanssizliktan hamile almis, bekledigi icin.
Ya onun yerinde olsaydin.
Yinede sanslisin diyorum ben.
Kadin siginma evlerine git bence.

Bence al aileni karşına durumu güzelce izah et hiç bir anne baba ne olursa olsun evladına sırtını dönmez eminimki seni anlayacaklar ve sana kucak açacaklardır.Yada konuşamam dersende ailede sözü geçen aile büyüğünüz vardır onunla bir konuşsan ailenle bir ara yol elbet bulunur ama o eş ve kv ile asla hayat geçmez.Hayat çok kısa kendini hırpaladığına ve üzdüğüne asla değmiyecek bunu sakın unutma.
Benim ailem beni suclar ve onaylamaz onaylasa bile esim aslaaa kabul etmez kavga bile soyledim uzerime yurudu

Benim ailem beni suclar ve onaylamaz onaylasa bile esim aslaaa kabul etmez kavga bile soyledim uzerime yurudu
bak ben hamileyim kaçarak evlendim boşanmak üzereyim hakaretler üzerime yürümeler bende yaşadım ailem bana kucak açtı böyle bir durumda kimse evladının kahır çekmesini istemez eminimki sanada kucak açıcaklardır.Tamam ailenle görüşürsün eğer olmaz derlerse kadın sığınma evine başvurusun hem seni gizlerler hemde çalışman için bir fırsat yaratırlar.

Back
X