- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Yaşadığın seni rahatsız eden problemi daha açık anlatsan belki daha fazla yardımcı olunabilirdi. Ama muhafazakârlar diye işi sevmemek garip geldi açıkçası. Herkesin bazı şeyleri yaşama tarzı farklı size bir zararları dokunmadigi sürece sizi ilgilendirmedigini düşünüyorum. Siz sadece isinizle ilgilenirseniz bu kadar mutsuz olmazsınız size vereceğim tek tavsiye bu...Kızlar Selam, geçenlerde açtım konuyu ama çok daralıyorum. İş yerime daha 2 aydır oldu gireli. Çok muhafazakar ve bunu iş hayatlarına yansıtıyorlar. Tamam bende müslümanım Alla'a bin şükür ama çok yanlış olan şeyler var. Bir de sanırım alışamadım ben. Bu olanlarda daha çok gözüme batıyor. 2 gündür ağlayarak işe gidiyorum. Şimdi çık o zaman diyeceksiniz. En çok istediğim şey çıkmak. Dolar almış başını giderken,ekonomik kriz kapıda diye söylentiler varken bir daha iş bulmam zorlaşır diye korktum. Ama evde oturmayı özledim. Çıksam pişman olmaktan korkuyorum. Kalsam hep mutsuzum.
Bana bir çözüm üretin lütfen.
Şuan bile bulunduğum ortamdan mutsuz bir şekilde yazıyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar...
Muhafazakar olabilirler bunu iş hayatlarına nasıl yansıtabilirler ki yada rahatsız olduğunuz nokta ne???
Bende muhafazar bir kurumdayım işime odaklıyım ,sadece kıyafetime biraz dikkat ediyorum o kadar
oruç tutmadığını nereden bılıyolar??Kızlar eksik yazmış olabilirim kusura bakmayın.
Özel bir kurumda kurumsal iletişim personeli olarak çalışıyorum.
Her gün siyaset konuşuluyor.
Oruç tutamıyorum. Oruç tutmayanlarda hiç utanmıyor,artık normalleştirdiler muhabbetleri dönüyor. Aslında direkt olmasa da bu tarz konularda üzerime taş atıyorlar.
Evet ben de onlar için yeniyim. Onların bana değil benim onlara ayak uydurmam gerekir belki.
Ama ben saygı duyarken onlar saygısızca konuşuyorlar.
Moralim gerçekten bozuk olduğu için toparlayamıyorum cümlelerimi.
Oruç niye tutmuyorsun, regl misin? soruları beni çıldırtıyor. Kime ne ? Tutarsam bana sevap,tutmazsam bana günah.
Anlatabiliyor muyum?
Ben size siz bu durumda olsanız ne yaparsınız diye sormak istedim.
Öğle tatilinde yemeğe çıkıyorum. Normalde kimse çıkmıyor oruçlu olduğu için. Ofiste geçiriyorlar öğle arasını.
Ekonomik kriz kapıda değil, krizin tam göbeğindeyiz zaten. Valla paraya ihtiyacın varsa sabret derim. Bu zamanda iş bulmak çok zor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?