1 buçuk yaşında oğlumuzu dışarı çıktığımız için eşimin annesi ve babasıyla bizim evimizde bıraktık. akşam 7 gibi çıktık 11 gibi geldik. baktım çocuk uyumuş öle aman aman huysuz ve yaramaz değildir oğlum.en fazla bizi arar evde o kadar.geldikki kayınv.surat 5 karış hele şükür geldiniz.diyor sonra ben teşekkür felan ettim zahmet oldu dye işte yoruyor insanı felan diyor neyse onada eyvallah. eşime dedim bi daha bırakmayalım dedim baksana annen surat yapıyor felan.sonra oa artık ne dediyse oda yok işte üzülmüş bizi çok aramış ağlamışta ondan.
neyse bu sabahta kalktım birlikte kahvaltıdayız dyor akşam oğluma dedim BUNDAN SONRA 1 SAATİ 50TL MİŞ YOK DAHA FAZLA KALIRSA ONA GÖREYMİŞ.YADA DIŞARDA HARCADIĞIMIZ PARAYI ONADA VERİCEKMİŞİZ.ayy şok oldum ya insan bu kadarmı kıskanç ve para göz olur o senin oğlunun parcası torunun.yok bide şaka olarak sölüyor böle gülerek belliki bakmak istemiyor yada dışarı çıktığımı kıskanıyor.ya ben şimdi haksızmıyım sabahtan beri morelim 0 takılmıyacak bi durum mu bu yada ne yapmam lazım.
+ aynı dublekste yaşıyoruz ve eşim herşeylerini karşılıyor ve kıskardeşini okutuyor universtede..
yuh yani... diycek hiçbirşey yok allah sana sabir versin.1 buçuk yaşında oğlumuzu dışarı çıktığımız için eşimin annesi ve babasıyla bizim evimizde bıraktık. akşam 7 gibi çıktık 11 gibi geldik. baktım çocuk uyumuş öle aman aman huysuz ve yaramaz değildir oğlum.en fazla bizi arar evde o kadar.geldikki kayınv.surat 5 karış hele şükür geldiniz.diyor sonra ben teşekkür felan ettim zahmet oldu dye işte yoruyor insanı felan diyor neyse onada eyvallah. eşime dedim bi daha bırakmayalım dedim baksana annen surat yapıyor felan.sonra oa artık ne dediyse oda yok işte üzülmüş bizi çok aramış ağlamışta ondan.
neyse bu sabahta kalktım birlikte kahvaltıdayız dyor akşam oğluma dedim BUNDAN SONRA 1 SAATİ 50TL MİŞ YOK DAHA FAZLA KALIRSA ONA GÖREYMİŞ.YADA DIŞARDA HARCADIĞIMIZ PARAYI ONADA VERİCEKMİŞİZ.ayy şok oldum ya insan bu kadarmı kıskanç ve para göz olur o senin oğlunun parcası torunun.yok bide şaka olarak sölüyor böle gülerek belliki bakmak istemiyor yada dışarı çıktığımı kıskanıyor.ya ben şimdi haksızmıyım sabahtan beri morelim 0 takılmıyacak bi durum mu bu yada ne yapmam lazım.
+ aynı dublekste yaşıyoruz ve eşim herşeylerini karşılıyor ve kıskardeşini okutuyor universtede..
Maddi kismi saka amacli soylemis olabilir cok takilmayin bence kendinizde diyorsaniz saka olarak soyluyor guya diye,
hemen ac gozlu paragoz ilan etmissiniz kadini..
oglunuzda belki agladiysa cok kvdede bas edemediyse asilmis olabilir surati bir daha birakmassiniz olur biter,
herseyi bu kadar sorun etmeyin..
ayni evde yasiyormussunuz sanirim kb yok ailesine bakmasi kardesini okutmasinin nesi kotu niye belirttiniz onuda anlamadim,
hani biz onlarin herseyini karsiliyoruz oda ogluma bakmak zorundami diye dusundunuz ?
siz burda beni anlamamışsınız bende burda size açıklama yapmak için yormicam kendimi yorumunuzu ne amaçla yazdınız beni daha çok sinirlendirmek içinmi eksik kalsın mümkünse bir daha yazmayın...
Açıkcası bende tweety gibi düşündüm ciddi edilcek bir laf değil bencede şaka yapmış latife etmiş olabilir.
Aslına bakarsan ben burda ki hanımları bazen anlamıyorum hayatınızda espri denilen şeyler hiç mi olmuyor kayınvalide deyince mi böyle sorun oluyor bilemedim. Annemde bana geçen buna benzer laf etti güldük epey . Ne var yani dediyse dedi kadın sizden gerçekten para alacak değil ya.
Öcü değil onlarda insan.
Ayni sakayi annesi yapsa esi alinsa aaa kadin saka yapti yanlis anliyorsun vs.diye baslar cumleler,
ama is kayinvalide olunca paragoz vs. oluyor
Anneyle kayınvalide bir değil ki.
İnsan annesiyle ayrı kayınvalidesiyle ayrı şekilde konuşur, şakalaşır. Bir gece önce surat asıp ertesi gün şaka yaptıysa bu şaka olmaz ki. Ayrıca herkes çocuk gürültüsünü kaldıramıyorsa 50 tlye de kaldıramazlar herhalde değil mi?
Açıkcası bende tweety gibi düşündüm ciddi edilcek bir laf değil bencede şaka yapmış latife etmiş olabilir.
Aslına bakarsan ben burda ki hanımları bazen anlamıyorum hayatınızda espri denilen şeyler hiç mi olmuyor kayınvalide deyince mi böyle sorun oluyor bilemedim. Annemde bana geçen buna benzer laf etti güldük epey . Ne var yani dediyse dedi kadın sizden gerçekten para alacak değil ya.
Öcü değil onlarda insan.
Kız anneleri naif , mükemmel , resmi , harika , tarifi imkansız insanlar burda
Sende yaa hiç der mi
Ya adı kaynana ya sürekli kaynatma peşindeler , açıkcası kadında da şu suç var samimi olmayan gelinine neden bu espriyi yapıyorsun . Allah aşkına ya kaynanalarını öcü gibi görüp herşeye önyargılı yaklaşan arkadaşlarım yapmayın böyle lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?