mutsuzum çünki nasıl davranacağımı bilmiyorum.VE SİZDEN BAŞKA DERTLEŞECEĞİM KİMSEM YK

ebuxsx81

allah ım sen onu koru....
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.581
0
116
İstanbul
1 buçuk yaşında oğlumuzu dışarı çıktığımız için eşimin annesi ve babasıyla bizim evimizde bıraktık. akşam 7 gibi çıktık 11 gibi geldik. baktım çocuk uyumuş öle aman aman huysuz ve yaramaz değildir oğlum.en fazla bizi arar evde o kadar.geldikki kayınv.surat 5 karış hele şükür geldiniz.diyor sonra ben teşekkür felan ettim zahmet oldu dye işte yoruyor insanı felan diyor neyse onada eyvallah. eşime dedim bi daha bırakmayalım dedim baksana annen surat yapıyor felan.sonra oa artık ne dediyse oda yok işte üzülmüş bizi çok aramış ağlamışta ondan.
neyse bu sabahta kalktım birlikte kahvaltıdayız dyor akşam oğluma dedim BUNDAN SONRA 1 SAATİ 50TL MİŞ YOK DAHA FAZLA KALIRSA ONA GÖREYMİŞ.YADA DIŞARDA HARCADIĞIMIZ PARAYI ONADA VERİCEKMİŞİZ.ayy şok oldum ya insan bu kadarmı kıskanç ve para göz olur o senin oğlunun parcası torunun.yok bide şaka olarak sölüyor böle gülerek belliki bakmak istemiyor yada dışarı çıktığımı kıskanıyor.ya ben şimdi haksızmıyım sabahtan beri morelim 0 takılmıyacak bi durum mu bu yada ne yapmam lazım.
+ aynı dublekste yaşıyoruz ve eşim herşeylerini karşılıyor ve kıskardeşini okutuyor universtede..

Gerçekten bunu söyledi mi ne var birkaç saat bıraktıysanız canım tamam sizi istemiş ağlamış olabilir yormuş olabilir ama ne demek saati 50 tl çok çirkin yani seve seve bakması lazım hem kendi eviniz sanırım altlı üstlü oturuyorsunuz neden kız kardeşinin ağabayi okutuyor durumları mı kötü. Sende eşine söyle annen böyle böyle dedi kendi torununa bakmak için para istiyormuş diye. Kendi anneniz yakınsa onu çağırın.

Canım işin çok zor gerçekten çok kıskanç bir kv miş.Torunun o senin ya bu nasıl bir zihniyet ama malesefki böyleler.Bende 19 aylık oğlum var ve şimdiye kadar 1 kez eşimle geçen ay sinemaya gittiğimizde bakıcımıza bırraktım rica minnet.Ne yapayım lafta çok severler ama bakmaya geldiğide ihtiyacımız olduğunda hiç oralı olmazlar.

aç gözlü kadın.insanın kendisi der oğlum eş,nle çıkın dolaşın ben bakarım çocuga diye yeri geliyor komşumuza arkadasımıza diyoruz bunu yani

Allah yardimcin olsun canim.Benimle ayni dertten muzdaripsiniz. Konunuzda da haklisiniz. Ben kayinvalideye birakmiyorum cocugumu. Ben nereye gidiyorsam cocugumuda götürüyorun.bazi seylerden vaz geciyorum sirf cocugum icin. Ne yapacaksin canim benim anne olmak zor. Eger esinle disari cikmak istiyorsan paraylada baskasina baktirabilirsin güvenilir birine. Ben zor durumda kaldigim zaman öyle yapiyorum bu arada ben calismiyorum.

YA EŞİM çok anneci çok aileci zaten ve beraber oturuyoruz annem bakar hatta annem hasta olmasa sadece annem bakar ufakken bakıyordu bebekken ama şimdi oğlum hareketlendi.maşallah zorlanıyor gene bakıyor ama zor oluyor annem deli olur yoksa oğluma ama kv dem için aynı şeyi söliyemem ya kızlar ben ne yapıcam ya ne desem içim soğur ?
eşime sölesem olmaz anneci zaten az evvel geldi ne oldu morelin bozuk felan dyor

az evvel eşimle konuştuk çok üzüldüğümü belirttim çok şükür oda beni anladı.ve dinledi.kendiside çok rahatsız olmuş oda demiş o senin torunun felan dye. tam konuşuyorduk annesi geldi ve yarım kaldı neyse tekrar konuşcaz olumlu bişey dimi

Ebuş eşinin seni anlamasına çok sevindim bence içinin soğuması için bir dahaki gezmeye çıkışınızda başkasına bırak anlasın lafının nereye gittiğini yanına kalmasın.O zaman belki anlar parasızda bakanların olduğunu

yuh yani... diycek hiçbirşey yok allah sana sabir versin.

Maddi kismi saka amacli soylemis olabilir cok takilmayin bence kendinizde diyorsaniz saka olarak soyluyor guya diye,
hemen ac gozlu paragoz ilan etmissiniz kadini..
oglunuzda belki agladiysa cok kvdede bas edemediyse asilmis olabilir surati bir daha birakmassiniz olur biter,
herseyi bu kadar sorun etmeyin..
ayni evde yasiyormussunuz sanirim kb yok ailesine bakmasi kardesini okutmasinin nesi kotu niye belirttiniz onuda anlamadim,
hani biz onlarin herseyini karsiliyoruz oda ogluma bakmak zorundami diye dusundunuz ?

siz burda beni anlamamışsınız bende burda size açıklama yapmak için yormicam kendimi yorumunuzu ne amaçla yazdınız beni daha çok sinirlendirmek içinmi eksik kalsın mümkünse bir daha yazmayın...

siz burda beni anlamamışsınız bende burda size açıklama yapmak için yormicam kendimi yorumunuzu ne amaçla yazdınız beni daha çok sinirlendirmek içinmi eksik kalsın mümkünse bir daha yazmayın...

Valla konuyu aciyorsaniz her turlu yorumada acik olmak zorundasiniz
ne oldu yani kayinvalidenizi yermedim sizi pohpohlamadim diye yorumum hosunuza gitmedi mi ?

Açıkcası bende tweety gibi düşündüm ciddi edilcek bir laf değil bencede şaka yapmış latife etmiş olabilir.

Aslına bakarsan ben burda ki hanımları bazen anlamıyorum hayatınızda espri denilen şeyler hiç mi olmuyor kayınvalide deyince mi böyle sorun oluyor bilemedim. Annemde bana geçen buna benzer laf etti güldük epey . Ne var yani dediyse dedi kadın sizden gerçekten para alacak değil ya.

Öcü değil onlarda insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz de soylemissiniz saka dedigini. Hemen toplanip taslamak gerekmiyor kadini.
Aynen ben de anlamiyorum burda bazen insanlari. Siz esle dostla hep resmi mi konusursunuz, hic mi saka olsun diye sacmalamazsiniz?
Bir de cocuk durmadiysa kadinin surati asilmis olabilir. Herkes kaldirmaz cocuk gurultusu. Kadin polyannalari oynayamak zorunda degil, olsun canim, siz istediginiz gibi gezin, cocuk naparsa yapsin kabulumdur hihihi demek zorunda da degil.
Abartmissiniz. Konuyu uzatip esinizi de ailesini de huzursuz etmeyin bence.

Ayni sakayi annesi yapsa esi alinsa aaa kadin saka yapti yanlis anliyorsun vs.diye baslar cumleler,
ama is kayinvalide olunca paragoz vs. oluyor

Anneyle kayınvalide bir değil ki.

İnsan annesiyle ayrı kayınvalidesiyle ayrı şekilde konuşur, şakalaşır. Bir gece önce surat asıp ertesi gün şaka yaptıysa bu şaka olmaz ki. Ayrıca herkes çocuk gürültüsünü kaldıramıyorsa 50 tlye de kaldıramazlar herhalde değil mi?

Ayni sakayi annesi yapsa esi alinsa aaa kadin saka yapti yanlis anliyorsun vs.diye baslar cumleler,
ama is kayinvalide olunca paragoz vs. oluyor

Kız anneleri naif , mükemmel , resmi , harika , tarifi imkansız insanlar burda
Sende yaa hiç der mi

Ya adı kaynana ya sürekli kaynatma peşindeler , açıkcası kadında da şu suç var samimi olmayan gelinine neden bu espriyi yapıyorsun . Allah aşkına ya kaynanalarını öcü gibi görüp herşeye önyargılı yaklaşan arkadaşlarım yapmayın böyle lütfen.

Damadin kayinvalideside kiz annesi ya ?
para mevzusuda saka zaten kendiside guya saka yapiyor demis,
guya demesi dert ariyorum kendime demek :)
saka oldugunu biliyor ama ciddiye almayi tercih ediyor arkadas..

Son düzenleme:

Toruna bakti diye (ki 2-3 saat bakmis kadin) surat yapan birinden hersey beklenir. Insan ayrica biliyor ne esperi, ne gerçek diye. Benim etrafimdada öyle biri var, olmiyacak seyler söylüyor sonrada güler yok saka diye ama insan biliyor hiçte saka olmadigini.

Ayrica sakda olsa, öyle bir saka olmaz. Cok çirkin bir saka olur.

Yooo

kendi ailesi ile ilgili bolume bakarsan bayanlarin kendi anneleri ile ilgili sorunlarini da gorebilirsiniz.

Bu arada bayanlar, burasi esi ve esinin ailesi hakkinda dertlesme yeri. ne yazilmasini bekliyorsunuz yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…