Mutsuzum :( morale ihtiyacım var :(

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.970
298
Kızlar gerçekten mutsuzum ya. Yılın ilk günü ve benim kalbim paramparça. Yataktan kalkmak bile istemiyorum resmen çakılıp bütün gün böyle kalmak istiyorum hiç keyfim yok. Dün de konu açmıştım üst üste oldu kusura bakmayın
Neyse uzatmadan konuya giriyorum..
dün sabah erkenden uyandım eşimle kahvaltı yaptım sonra hazırlıklara başladım,arkadaşımıza davetliydik yılbaşı kutlaması için,arkadaşımın da ailesi 1 günlüğüne geldi hep beraber kutliycaz. Normalde başka şehirde oturuyorlar. Tanışıyoruz yani hep birlikte aile dostuyuz..
Hazırlıkları yaptım eşim de o sırada evde temizlik yaptı,sonra kahve içtik ikimizin de işi bittiğinde. Herşey gayet normaldi yani anlatıyorum ki ortada birşeyin olmadığını anlayın diye.
Sonra annesini de aldı,hep beraber gittik. Hepimiz keyifliyiz annesinin suratı beş karış yine her zaman ki gibi. Belli birşey olmuş birşeye takılmış. Oralı olmadım hatta kadının koluna girdim keyfi yerine gelsin diye ki normalde pek de sevmeyiz birbirimizi ben mesafeliyimdir.
Masayı kurduk,sohbetler başladı herkes keyifliydi. Gecenin ilerleyen saatlerinde eşim elinde rakı şişesi varken kendisi söyledi “ben şuna inanmıyorum”diyerek din konusunu kendisi açtı. Arkadaşı da oğlum kapat konuyu çarpılırsın gibi bir espiri yaptı nerde yazıyor ki bu dedikten sonra Bende bunun üzerine geçen senelerde böyle düşünmüyordun dedim Hatta bitek ben demedim espiriyle karışık gülerek söylenendi üstelik. amacım tamamen sohbet etmek yani ortamda bu konuşuluyor çünkü. Bana saçmalama jameya aptal aptal konuşma dedi, neye uğradığımı şaşırdım. Hararetli bir konu olunca herkese cevap veremeyince böyle tepki veriyor bu ilk değil. O kadar bozuldum ki anlatamam o kadar insanın içinde böyle birşey söylemesini hiç beklemiyordum kaldım resmen. Arkadaşım bana baktı yüzümün değiştiğini görünce konuyu filan değiştirdi. Bende bozuntuya vermedim ama resmen b*k gibi hissettim kendimi. Belli etmemeye çalıştım ama bütün gece canım sıkıldı. Hala da öyle. Yaptığının yanlış olduğunu fark etti hatta eminim utandı ama konuyu dahi açmadım direk eve gelip uyudum. O da salonda uyuya kalmış. Yani 2018 e böyle girdik. Çok üzgünüm şuan zaten. Resmen ağlıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama inanılmaz kırgın hissediyorum. Hakkımı helal dahi etmeyi düşünmüyorum ve bu konuyu böyle hiç bişey olmamış gibi kapatmayı düşünmüyorum.
hepinize mutlu yıllar..

Son düzenleme:

İlk söyleyen ben değildim zaten yanında ki arkadaşı söyledi, sonra ben geçen seneler böyle düşünmüyordun dedim.
Sağol çok moral verdin gerçekten :)

Prensip olarak herkesle din ve siyaset konuşmayın, o zaman rahat edersiniz.

Bir de misafirliğe eğlenmeye gitmişsiniz, onlar açsa bile siz değiştirebilirdiniz. Alakasız konular olmuş.

esin mi kayinvaliden mi anlamadım ki ben. ama ikisi içinde değmez canını sıkmana bebisi üzme içerde

Eşim.
Kv yi antattım çünkü beş karış suratla oturdu bütün gün. Ondan da enerjiyi almış olabilir diye düşünerek çünkü yolda derken sinirli gibiydi annesini öyle görünce. Yine mı mutsuz diye..

Bence böyle zamanlarda kv nin üstüne gitme normal bir zamanda belki böyle bir tepki vermezdi ama sinirini sizden çıkarmış

Ha pardon eşin demiş ben kv dedi sandım

İlk söyleyen ben değildim zaten yanında ki arkadaşı söyledi, sonra ben geçen seneler böyle düşünmüyordun dedim.
Sağol çok moral verdin gerçekten :)
İyi de gerçekler ama bunlar. Kimse kimseyi rencide etmeden konuşsa hiçbir sorun kalmaz. Herkes söyledi diye sizin de söylemeniz gerekmez ki. O da sizin bu dediğinize alınmıştır.

jameyacim senin herkesin icinde soyledigon de yanlis , onun sana verdigi tepki de yanlis
git konus esinle , hatasini anlasin , sen de hamile halinle daha fazla uzme kendini

Aslında mesele şu ki konuyu ben açmadım. Arkadaşı açtı çarpılırsın oğlum elinde rakı şişesi var kapat konuyu gibisinden sonra ben de öyle dedim boş bulundum heralde

Prensip olarak herkesle din ve siyaset konuşmayın, o zaman rahat edersiniz.

Bir de misafirliğe eğlenmeye gitmişsiniz, onlar açsa bile siz değiştirebilirdiniz. Alakasız konular olmuş.

Konu oradaydı ben sadece böyle düşünmüyordun önceden dedim. Onun üzerine söyledi. Yani konuyu açan ben değildim.

Ki ben zaten yabancıyım din konuşmam kimsenin dini de beni ilgilendirmiyor ki.

Bence böyle zamanlarda kv nin üstüne gitme normal bir zamanda belki böyle bir tepki vermezdi ama sinirini sizden çıkarmış
Kv demedi kvnin üzerine gitmedim. Kv yi anlatmamın sebebi her zaman olduğu gibi yine mutsuzdu. O enerji ortadan kalksın ye koluna girdim :) ama yaymış yani enerjiyi.

Reactions: Den
Konu oradaydı ben sadece böyle düşünmüyordun önceden dedim. Onun üzerine söyledi. Yani konuyu açan ben değildim.

Ki ben zaten yabancıyım din konuşmam kimsenin dini de beni ilgilendirmiyor ki.

Eşiniz mi kv mi dedi pek anlayamadım, belirtmemişsiniz, ama ben böyle bir durumda eşim bile olsa konuya bu şekilde müdahil olmazdım. Ortam gerilir boşuna, bir de başkaları var çevrenizde. Konuyu onlar açsa da müdahil olmayabilirdiniz.

İyi de gerçekler ama bunlar. Kimse kimseyi rencide etmeden konuşsa hiçbir sorun kalmaz. Herkes söyledi diye sizin de söylemeniz gerekmez ki. O da sizin bu dediğinize alınmıştır.

Böyle birşey söylemesi doğal mı yani İnsanların içinde rencide etmesi? Bi bana normal gelmiyor heralde. Normal bir hararetli konuşma da geçince böyle bir tepki verdi. Misal veriyorum bigün aynı arkadaşlarla birşey bakıyorduk avm de,bu yeterli diye herkes fikrini söylüyordu bende haliyle yeter bu daha büyük birşey bakmanıza gerek yok dediğimde de aynı tepkiyi aldım. Yani mesele şu ki insanların içinde rencide etmesinden rahatsızım. Konu ne olursa olsun ben de onu orda rencide edebilirim karşılık vererek ama yapmıyorum.

İnsanlar her zaman aynı kalmıyor fikirler değişebilir.ortamda konuşulayo evet ama belki esinizin hoşuna gitmedi bu konu,ortamda belli etmemeye çalışmış olabilir.sizin söylediğiniz gereksiz olmuş.ne olursa olsun esim bir ortamda bana böyle dese bende bozulurum.ve onun da konuşma tarzı yanlış size karşı.yine de bu kadar üzülmeye değecek bir konu değil. Kus kalmayın boşuna

Eşim. Yani konu ortadaydı zaten ben açmadım. Demek ki ben haksızım. Ama yine de böyle rencide etmesi doğru değil.

Tabiki de aptal demesi normal değil, saçma. Ama siz de onu rencide etmişsiniz onu diyorum. Herkes diyebilir ama siz eşisiniz onu desteklemeniz gerekirdi. Geçen sene böyle değildin diyerek yalancı, dönek iması yapmışsınız resmen. Bunu demek istiyorum.

Esin bozuldugunu anlamadi mi? Ustune bi toparlama cabasina girmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…