Mutsuzum :( morale ihtiyacım var :(

Üzgünüm diye heralde konuyu açıklayıcı anlatamadım sanırım. Eşimin elinde rakı şişesi varken kendisi söyledi “ben şuna inanmıyorum”diyerek din konusunu kendisi açtı. Arkadaşı da oğlum kapat konuyu çarpılırsın gibi bir espiri yaptı nerde yazıyor ki bu dedikten sonra Bunun üzerine ben öyle söyledim.
Tamam belki konuya dahil olmamalıydım ama konuyu zaten o açtı.

Kvalidenin bir suçu yok, onu neden katıyorsunuz konuya. Mutsuz olabilir hasta olabilir aklına bir şey takılmış olabilir... size o lafı kocanız söylemiş.

Akşamı bozmamanız konuyu uzatmamanız iyi olmuş ama kuytuda edilen özrü de içiniz kabul etmez muhtemelen. Allah hayıra çıkarsın.

Kalkın bişeyler yiyin gebesiniz minnak sizden beslenir de siz güçsüz düşersiniz.

Tamam haksızım belki o konuda belki de ortamda hepimiz tanışıyoruz yakınız diye o an öyle söyledim.

Anladım şimdi.evet hatalı eşiniz.arkadaşına bişey diyememiş belli ki size patlamış.yine canınızı sıkmayın.kendi gelsin gönlünüzü alsın o zaman.

Yanlis mi anladim konuyu ben

Kv te mi dedin?..koca kadina ..elinde icki var carpilirsin
.dersen cevabini alirsin.

Diyemezsin.
Konusurken biraz dusunecek insan.
Karsindaki kim yasi kac alinir mi vs diye...
kv hakli ben de olsam cevabini verirdim sana.

Ne amacla soylediginin onemi yok o ortamda

Kv demedi kvnin üzerine gitmedim. Kv yi anlatmamın sebebi her zaman olduğu gibi yine mutsuzdu. O enerji ortadan kalksın ye koluna girdim :) ama yaymış yani enerjiyi.

Şu mesajınıza çok güldüm, yine bir şekilde kv bağlamışsınız yani.. Kadın konuşmada yokmuş bile ama "yaymış" size göre :)

Sizin, eşinizin değişen fikirlerini yüzüne vurmanız kendisinin hoşuna gitmemiştir, başbaşa olsanız neyse ama başka insanların yanında onu bozmuşsunuz, o da alkolün kendisine verdiği gevşeklikle bir tık üste çıkmış sizi bozmakta.

İki tarafı da hatalı gördüm ama ilk hamle sizden gelmiş.

Bunu bir vesile yapıp açık açık konuşup davranışınızı iki taraflı düzeltme sözü verebilirsiniz. Zira siz bunu farkında olmadan daha önce de yapmış olabilirsiniz. Nasıl sizin yaptığınız size göre onu rencide etmek değilse, onunki de ona göre ağır değildir belki de.

Koca kadina ..elinde icki var carpilirsin
.dersen cevabini alirsin.

Diyemezsin.
Konusurken biraz dusunecek insan.
Karsindaki kim yasi kac alinir mi vs diye...
kv hakli ben de olsam cevabini verirdim sana.

Ne amacla soylediginin onemi yok o ortamda

Kadına değil eşime söyledim. Kv değil bunu söyleyen :)
Üzgünüm diye heralde konuyu açıklayıcı anlatamadım sanırım. Eşimin elinde rakı şişesi varken kendisi söyledi “ben şuna inanmıyorum”diyerek din konusunu kendisi açtı. Arkadaşı da oğlum kapat konuyu çarpılırsın gibi bir espiri yaptı nerde yazıyor ki bu dedikten sonra Bunun üzerine ben öyle söyledim.

Kv demedi kvnin üzerine gitmedim. Kv yi anlatmamın sebebi her zaman olduğu gibi yine mutsuzdu. O enerji ortadan kalksın ye koluna girdim :) ama yaymış yani enerjiyi.
hımmm asıl suçlu kaynana!!!,git konuş kocanla

Kv yi anlatmamın sebebi,kadın her zaman mutsuz. Eşim de bundan etkileniyor. Yolda bile araba kullanırken sinirli kullandı evet bağlarım çünkü insanların moralini bozmak için uğraşıyor sürekli. Eşim beni öptü diye ağlayan bir insan bu!
Enerjiyi yaymasını bağlamakta haksız değilim.
Kahve içmeye çıkartırız hüngür hüngür ağlar neye uğradığımızı şaşırırız. İlla detay vermeme gerek mı var?
Kadın insanları mutsuz ederek besleniyor çünkü. Mutlu bir haber bile olsa verdiği tepki ile bütün mutluluğumuz havada kalabiliyor.

Eşime gelince şunu da yapıştırıyorum konuyu açarken karışık açmışım kimse anlamamış.

Eşler, her zaman kendisinden yana olunsun isterler. Özellikle de bir başkalarının yanında eşinizi rencide etmeyin. Diğer insanlara patlayamadığı için size patlamış.

Pembe kazak olayindan yeni ciktim yorgunum,banlanicam asabim bozuk
Ama sen haklisin bence jameya
Bir geyik yani bu abartilacak ne varmis esin bence haksiz.
Uzulme
Mutlu yillar

Pembe kazak konusunu dün gece okudum o neydi öyle banlanma boşver zaten konuyu o sebeple açmış polemik yaratmak için resmen..
Musmutlu yıllar dilerim :))

Eşler, her zaman kendisinden yana olunsun isterler. Özellikle de bir başkalarının yanında eşinizi rencide etmeyin. Diğer insanlara patlayamadığı için size patlamış.

Mesele de zaten bu,bana patlaması gereken birşey yok ortada hatta kimseye patlaması gereken bir durum yok. Madem rahatsız hiç açmasın konuyu yada değiştirsin. Kimse kimseye hakaret edemez haksız da olsam ne hakla aptal diyebiliyor?
Benim söylediğim kelime yanlış da olsa saçmalama fikrim değişenez mı diyebilir. Aptal kelimesi saygıyı aşıyor.

Canım sen adamı kışkırtmışsın ama tepkisi normal

Konuyu düzenledim karışık yazmışım ama şunu yapıştırıyorum

Sanki kv yi tutarsızlıkla suçlamış gibi olmuşsun o da ona bozulup sana daha beter tepki vermiş. Daha düzgün dille konuşmuş olsa böyle olmazdı. Ortam içinde kv ile pek espiri yapma derim mesafe her zaman iyidir

Ayrıca insanların içinde aptal demesi ne sebeple olursa olsun normal değil saygıyı aşıyor bana göre. Bende orda aptal mısın geçen sene böyle mı diyordun deseydim o zaman? Madem bu tarz kelimeler çok normal..

Kv meselesi değil eşim söyledi. Kv ile muhattap olmam zaten hiç bir konuda.
Kv meselesini silesim var herkes o söyledi sanmış :)
Ben kv nin enerjisinden inanılmaz etkileniyorum kadın hep mutlu ortamlarda mutsuz gelir.
Mutluyken ortamlarda ağlar içli içli.
Her enerjiyi kolay çekebilen bir insanım.
Onu da o sebeple anlattım ama düzgün anlatamamışım konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…