Mutsuzum :( morale ihtiyacım var :(

Eşin arkadaşının yanında kendini mahcup hissetti sanırım sana da bu yüzden tepki vermiş olabilir. Tabi verdiği tepki çok yanlış. Bence özür dilemeli sonuçta sen ona çok ta kötü birşey dememişsin. Tamam geçen sene öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum bakış açım değişti diyebilirdi.
 
Konu oradaydı ben sadece böyle düşünmüyordun önceden dedim. Onun üzerine söyledi. Yani konuyu açan ben değildim.

Ki ben zaten yabancıyım din konuşmam kimsenin dini de beni ilgilendirmiyor ki.

Yabancı olmanıza şaşırdım.Türkçeyi çok güzel kullanıyorsunuz.Uzun yıllar buradasınız sanırım.Noktalama, yazın kuralları yerli yerinde.Tebrik ederim.
 
Haklısınız.
Haksız olsanız bile o lafı edemez, etmemeli.

Yani ben açıkşası şöyle düşünüyorum o an saçmalayabilirim ben de. Ama aptal kelimesi ağır bir kelime üstelik insanların içinde söylenmesi gerçekten hoş değil. Hoş kendini rezil etti saygısız. Ama üzüldüm bütün gece odaklananadım bileye resmen
 

Eşim bu konuda inanılmaz tutarsız. Bu mesele hiç oturamadı kafasında. 4 senedir her yıl bu fikir değişir. Bir yıl çok abartır din meselesini. Arabada bile ilahi dinlerken bişey konuşulsa çarpılırsjn gibi bişey der durduk yere,bidahaki yıl elinde rakı şişesiyle inanmıyorum buna şuna der. 1 yıl sonra yine değişebilir.
Ortamda da yabancı kimse yok herkes bu huyunu bilir. Bunun üzerine zaten söhledim bende.
 
Yabancı olmanıza şaşırdım.Türkçeyi çok güzel kullanıyorsunuz.Uzun yıllar buradasınız sanırım.Noktalama, yazın kuralları yerli yerinde.Tebrik ederim.

Çok kitap okudum açıkçası Türkçeyi geliştirmek için.:) yani geliştirmeye uğraştım,aksanım bile olsun istemedim. takıntılıyım biraz dil konusunda :))
Zaten kimse anlamıyor yabancı olduğumu yüzüm bazen ele veriyor :)
Nokta rgül olmadan konu anlaşılmaz zaten ben şahsen anlayamıyorum :)
Yaklaşık 7 senedir burdayım.
 
Herkes biliyorsa huyunu çokta takma o zaman. Sadece uygun dille ben bunu yapmandan rahatsız oluyorum. Her ne düşünüyorsan düşün ama ortam içinde fikrini söyleme millet senin tutarsız düşündüğünü zaten biliyor güldürme kendine de. Neyse düşündükçe ben sinir oluyorum bazen eşim de böyle yapar uyarınca yapmıyor şükür :)
 
İşte her insan bazen mutsuz olabiliyor zor duruma dusebiliyor rabbim gönlünü ferah çıkartsın ins
 
İşte her insan bazen mutsuz olabiliyor zor duruma dusebiliyor rabbim gönlünü ferah çıkartsın ins

Çok meşur olacaksın biliyorsun dimi kk kadınları seni topa tutar bu gidişle :)
Hala ilgisiz olduğunu düşünüyorum.
O gün o konuda söylediğin laf laf değildi.
Cvbını da orda verseydin keşke.
Kimsenin derdi ile dalga geçen birisi değilim ama o gün tepki veren tek kişi ben değilmişim. Fazla uzattın hala da uzatıyorsun gereksiz :)
 

Bu konuyu hiç konuşmuyorum onunla bide genelde gülüp geçiyorum.
Hatta uyarıp rencide bile etmek istemiyorum. Ortamlarda konuşunca sinirleniyorum bende :))
 
Bu konuyu hiç konuşmuyorum onunla bide genelde gülüp geçiyorum.
Hatta uyarıp rencide bile etmek istemiyorum. Ortamlarda konuşunca sinirleniyorum bende :))
Ama başbaşa olduğunuz zaman bu rahatsızlığını söylemezsen ortamlarda gülüp geçersen yaptığının normal olduğunu düşündürürsún. Ben sakince konuşmayı dene derim. Tabi yine karar senin
 
Ha pardon eşin demiş ben kv dedi sandım
Ben de kv olarak okudum şahsen. Anlatım çok zayıf. Vay be kadına bak diyorum suratsız suratsız almış eline kadehi eşiyse kv yi araya sıkıştırıp anlatması ne saçma olmuş. Eşiyle ilgili hiç kötü ifade yok o yüzden aptal aptal konusma diyen kv olarak algilaniyor
 

Ne güzel, keşke herkes dilimiz konusunda sizin kadar hassas olsa.. Konunuzu sosyal mesajla bölmüş oldum kusura bakmayın Mutlu yıllar:)

Bu arada sizi haklı buldum ben.
 
Ben konu actigimda "evde kalmis etiketi" yapistirivermistin bana:) son konumda da gorusuyorsun gorusuyorsun olmuyor sorun sende deyip manüple etmeye calismistin kendince. Su son konun ve diger konularina baktim da evliyken tanisma sitelerine girip arayisa giren, esini aldatan ve herkesin icinde "aptal" diyerek yerin dibine sokan kocam olacagina hic evlenmeyeyim ve hayatimi boyle zindan etmeyeyim" dedim simdi. Hakikaten sukrettim halime konularini okuyunca ama takma bebegine zarar.
 
ablam bana yapardi herkesin icinde rezil etmeye calisirdi bir gun bende birsey dedim herkes guldu ... sonra kuzenim ablan niye boyle dedi elestirdik dedi... yani kocaniz size aptal dedi diye sizi degil onu kinarlar ... o da kendinin dustugu durumu kurtarmak icin sizi asagilamis... sizde keske karismasaydiniz sizi baskalarinn yaninda rezil ettiginizi dusunmustur
 

Tatlım sana evde kalmış etiketi yapıştırmadım ben sana huysuz etiketi yapıştırdım ki hala öyle düşünüyorum. :) ama sen gerçekten huzursuz itici ve boş konuşan gereksiz bir insansın. Eşim beni aldatmadı. Ama senin gibi beyni böyle şeylerle dolu olan birine de açıklama yapma zahmetine girmem :) Ayrıca keşke o kadar zahmet edip gözlerini yormak yerine sosyal medyalarda birileri ile tanışma çabasına girseydin daha karlı çıkardın :)) e ne kadar az zaman kayıp edersen o kadar iyi olur senin için. Yaş geçti ve seni geriyor besbelli bu durum. Nerelere saracağını şaşırdın :))
 

Zaten öyle,kendini rezil etti orda.
Ama üzüldüm de tepkisine.
Patavatsız ne dediğini bazen bilmiyor gerçekten.
Aman neyse o öyle dedi diye de aptal olacak değilim :)))
 

Eşimle ilgili kötü bir durum yoktu zaten. Yabancıyım tekrarlıyorum ve üzgündüm ağlayarak yazdım.
Kv nin de enerjisi beni mahfediyo.
Onu yazmam gereksizdi neyse konuyu düzenledim zaten karışık olmuş ilk başta.
 

Konuşucam ama bugün çok gergin ve üzgünüm hala. Yüzüne bile bakasım yok resmen. Sinirim geçtiğinde mutlaka konuşurum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…