Düzenleme yapılınca konu değişmiş :)
Konu oradaydı ben sadece böyle düşünmüyordun önceden dedim. Onun üzerine söyledi. Yani konuyu açan ben değildim.
Ki ben zaten yabancıyım din konuşmam kimsenin dini de beni ilgilendirmiyor ki.
Haklısınız.
Haksız olsanız bile o lafı edemez, etmemeli.
Eşin arkadaşının yanında kendini mahcup hissetti sanırım sana da bu yüzden tepki vermiş olabilir. Tabi verdiği tepki çok yanlış. Bence özür dilemeli sonuçta sen ona çok ta kötü birşey dememişsin. Tamam geçen sene öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum bakış açım değişti diyebilirdi.
Yabancı olmanıza şaşırdım.Türkçeyi çok güzel kullanıyorsunuz.Uzun yıllar buradasınız sanırım.Noktalama, yazın kuralları yerli yerinde.Tebrik ederim.
Herkes biliyorsa huyunu çokta takma o zaman. Sadece uygun dille ben bunu yapmandan rahatsız oluyorum. Her ne düşünüyorsan düşün ama ortam içinde fikrini söyleme millet senin tutarsız düşündüğünü zaten biliyor güldürme kendine de. Neyse düşündükçe ben sinir oluyorum bazen eşim de böyle yapar uyarınca yapmıyor şükür :)Eşim bu konuda inanılmaz tutarsız. Bu mesele hiç oturamadı kafasında. 4 senedir her yıl bu fikir değişir. Bir yıl çok abartır din meselesini. Arabada bile ilahi dinlerken bişey konuşulsa çarpılırsjn gibi bişey der durduk yere,bidahaki yıl elinde rakı şişesiyle inanmıyorum buna şuna der. 1 yıl sonra yine değişebilir.
Ortamda da yabancı kimse yok herkes bu huyunu bilir. Bunun üzerine zaten söhledim bende.
İşte her insan bazen mutsuz olabiliyor zor duruma dusebiliyor rabbim gönlünü ferah çıkartsın ins
Herkes biliyorsa huyunu çokta takma o zaman. Sadece uygun dille ben bunu yapmandan rahatsız oluyorum. Her ne düşünüyorsan düşün ama ortam içinde fikrini söyleme millet senin tutarsız düşündüğünü zaten biliyor güldürme kendine de. Neyse düşündükçe ben sinir oluyorum bazen eşim de böyle yapar uyarınca yapmıyor şükür :)
Ama başbaşa olduğunuz zaman bu rahatsızlığını söylemezsen ortamlarda gülüp geçersen yaptığının normal olduğunu düşündürürsún. Ben sakince konuşmayı dene derim. Tabi yine karar seninBu konuyu hiç konuşmuyorum onunla bide genelde gülüp geçiyorum.
Hatta uyarıp rencide bile etmek istemiyorum. Ortamlarda konuşunca sinirleniyorum bende :))
Ben de kv olarak okudum şahsen. Anlatım çok zayıf. Vay be kadına bak diyorum suratsız suratsız almış eline kadehiHa pardon eşin demiş ben kv dedi sandım
Çok kitap okudum açıkçası Türkçeyi geliştirmek için.:) yani geliştirmeye uğraştım,aksanım bile olsun istemedim. takıntılıyım biraz dil konusunda :))
Zaten kimse anlamıyor yabancı olduğumu yüzüm bazen ele veriyor :)
Nokta rgül olmadan konu anlaşılmaz zaten ben şahsen anlayamıyorum :)
Yaklaşık 7 senedir burdayım.
Ben konu actigimda "evde kalmis etiketi" yapistirivermistin bana:) son konumda da gorusuyorsun gorusuyorsun olmuyor sorun sende deyip manüple etmeye calismistin kendince. Su son konun ve diger konularina baktim da evliyken tanisma sitelerine girip arayisa giren, esini aldatan ve herkesin icinde "aptal" diyerek yerin dibine sokan kocam olacagina hic evlenmeyeyim ve hayatimi boyle zindan etmeyeyim" dedim simdi. Hakikaten sukrettim halime konularini okuyuncaama takma bebegine zarar.
ablam bana yapardi herkesin icinde rezil etmeye calisirdi bir gun bende birsey dedim herkes guldu ... sonra kuzenim ablan niye boyle dedi elestirdik dedi... yani kocaniz size aptal dedi diye sizi degil onu kinarlar ... o da kendinin dustugu durumu kurtarmak icin sizi asagilamis... sizde keske karismasaydiniz sizi baskalarinn yaninda rezil ettiginizi dusunmustur
Ben de kv olarak okudum şahsen. Anlatım çok zayıf. Vay be kadına bak diyorum suratsız suratsız almış eline kadehieşiyse kv yi araya sıkıştırıp anlatması ne saçma olmuş. Eşiyle ilgili hiç kötü ifade yok o yüzden aptal aptal konusma diyen kv olarak algilaniyor
Ama başbaşa olduğunuz zaman bu rahatsızlığını söylemezsen ortamlarda gülüp geçersen yaptığının normal olduğunu düşündürürsún. Ben sakince konuşmayı dene derim. Tabi yine karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?