Mutsuzum olacak gibi değil

İyide sizin durum daha farkli. Yaşı gelip aşık olmadan evlenen insanlar sizin gibi ayri yataklarda uyuma vs falan yapmiyolar ki bi sekilde anlasiyolar. Siz sanki silah zoruyla evlendirilmis gibi veya sahte evlilik yapmış gibi bi hayat suruyosunuz. Bence alin esinizi guzelce konusun hala anlamiyosa bosanin

Kesinlikle çok haklısın bu twmbelliği bırakıp dil öğrenmem de lazım olacak gibi değil yoksa çekwmiyorum artık
Kime cevap vermek istiyorsan o mesajın yanında cevapla butonu var,oraya tıklayıp yazarsan kime cevap verdiğin belli olur.
Bu mesajı sanırım bana yazdın.Silkelen kendine gel, at tembelliği üzerinden,acilen yaşadığın ülkenin dilini öğren.dili öğrendikren sonra iş bul acilen.yoksa yitip giden hayatına ağlar durursun.

Siz evlenmek için evlenmişsiniz şuan şikayet etmeniz çok manasız amaç evlenmekti madem evlendiniz bitti işte. İçinde ne var ne Yok çokta önemli olmamalı bu saatten sonra zaten önemli olsa evlenmek için evlenmezdiniz bekler aşık olup sevip sayıp anlaşıp evlenirdiniz. Yaşım geldi evlendim Nedir ya hu

Ailenden kurtuldun ,öyle yada böyle tek derdin kurtulmaktı bakarmısın
geriye ne kazandın evlendin sevmediğin biriyle kocaman bir HİÇ peki sevmedğin eşinden nasıl kurtulacaksın zar zor kurtuldun diyelim ya sonra ?

Bilemiyorum çıkmazlardayım eşim bncil ve egoist biri kendine adanmış bşrini istiyor ben de eğitimliyim ve bşr dünya görğşüne sahibim fikir çatışması yaşıyoruz hep benden bekliypr herşeyi ama o kendisi ne sevgi ne de ilgi alaka gösteriyor

Evet o cevabı sana vermiştim ☺

benim anlamadığım şey şu
çok aşık değildiniz
aileniz baskı yapıyordu - ki aile baskısından kurtulmanın tek yolu biri olsun evleneyim gideyim mi, evi ayırabilirdiniz, çalışıp düzen kurabilirdiniz, neyse
yaşınız gelmişti -ki yaşınız filan da gelmemiş de neyse
her neyse evlenmişsiniz

pekala da neden masal prensesleri gibi bir evlilik beklentiniz var? şu şartlarda yapılan evlilik ancak bu kadar olur.
normali bu yani.

ha çok iyi anlaşabilirdiniz, süper olabilirdi tabi ama o ekstra bir şans, olağanüstü bir durum olurdu.
insanlar sevip anlaştıkları insanlarla evlenince yürütemiyorlar.

kısacası malzeme ne ki yemek ne olsun?

Anlamiyorum neden katlaniyorsun ki bu adama? Hani ask evliligi yapsanız "böyle bi adam ama seviyorum napayim" deseniz bi nebze anlarim. Ama sevmiyorsunuz da zaten. Sevmedikten sonra bosamak cok kolay.
Mantik evliligi yapmissiniz da sizinkinde mantıkta yok ki. Ask olmasa bile bi süre sonra bi aliskanlik bi sevgi oluşmalı, birbirine karsi saygisi olmali eslerin. Sizde bu da yok anladigim kadarıyla. Adamdan cocuk bile istemiyorsunuz. Nereye kadar böyle yaşayacaksınız? Bosanin birgün birine aşık olursaniz o zaman evlenin. Kaldi ki herkes evlenmek zorunda diye bi kural da yok. Nasil mutlu oluyorsaniz öyle yaşayın.

Var oyle insanlar
Eski sevgilim evlenirken bir arkadasima yasim geldi artik bilmem ne demisti..
Esyalari almaya falan gitmemis
Stalkliyorum yuzunde zerre gulumseme yok
Amaaaaaaaaaaaaaa iki cocugu var 6 yilda
Iyi ki yasi geldi diye evlenmis yoksa futbol takimi kuracakmis mal

Iki yil oluyor 2014 ten beri ...
Hic dil ogrenemediniz mi ?
Su bizim kadinlarin yurtdisindaki dil ogrenmeme ! Ozguvenini hic anlamiyorum .
Suriyeliler bile geldiler sakir sakir turkce konusuyor cogu ..
Sokakta,markette,takside ne yapiyorsunuz ya ?

Aile baskısı ile evlenmiş zaten, şimdi boşansa ailesi başına kalkacak
Bilmiyorum işi var mı, çalışıyorsa bencede kendine ayrı bi düzen kurup ana babadan ve kocasından ayrı bi hayat kurması en iyisi

Yurtdisinda yasiyormus
Bir dil ogrenmesi lazim once

Yurtdisinda yasiyormus
Bir dil ogrenmesi lazim once

Valla önce dillerini öğrensin, sonra da bir işe girsin ayaklari üstünde dursun. Sonra da ayrilsin. En mantikli adimlar bunlar olur bu mantiksiz evlilikte. Ailesi istediğini desin hayat onun hayati. Ömür boyu başkalarına göre yasayamaz ki...

Ha kocası bosanmak istemez de alir karsisina bi güzel dinler, kendini düzelteceğini söyler, yeniden baslayalim vs der, o ayri. Çünkü sorunlari çözülemeyecek seyler degil. Yok yapmazsa bosanmayi kabul ederse en güzeli konu sahibinin bosanip kendine yeni bi hayat kurmasi olur.

Bence boşanma zaten mantık evliligi yapan bunu göze almalı dua et kendine is bul dilmi ogrenecen onu yap bu sure zarfında sana bakan adamada hizmet edeceksin bir yandan dua et belki aşık olursunuz

Iki yil oluyor 2014 ten beri ...
Hic dil ogrenemediniz mi ?
Su bizim kadinlarin yurtdisindaki dil ogrenmeme ! Ozguvenini hic anlamiyorum .
Suriyeliler bile geldiler sakir sakir turkce konusuyor cogu ..
Sokakta,markette,takside ne yapiyorsunuz ya ?
bu dil varya zaten kendini öğretiyor 15 gün almanyada kaldım bazı kalıpları öğrendim ufak tefek kelimeleri.yani çaren yok öğreniliyo derdini anlatmak için demekki üç ay kalsam dedim çat pat ucundan tutacaktım almancanın.inan bende şaşıyorum öğrenemeyenlere.

Bende sasiyorum
Misal otobus ,metro,taksi,hastane,bakkal cakkal ,ya da caFe ,lokanta nasil islerini goruyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…