Kime cevap vermek istiyorsan o mesajın yanında cevapla butonu var,oraya tıklayıp yazarsan kime cevap verdiğin belli olur.Kesinlikle çok haklısın bu twmbelliği bırakıp dil öğrenmem de lazım olacak gibi değil yoksa çekwmiyorum artık
Çok da gelmemiş aslında:)) ben 33'te evlendim.Neyse olan olmuş,bari bu durumdan nasıl kurtulurum onu düşünün ve harekete geçin.ilk adım dil öğrenmek.27 idi
Aileme göre gelmişti baskı yapıyordu annemÇok da gelmemiş aslında:)) ben 33'te evlendim.Neyse olan olmuş,bari bu durumdan nasıl kurtulurum onu düşünün ve harekete geçin.ilk adım dil öğrenmek.
Evet o cevabı sana vermiştim ☺Önce iş bul,kötü iyi deme çalış,biraz birikim yap.bu süre içerisinde eşininiyice gözlemle ,konuş sakince anlat derdini çabala biraz yürümesi için.olöuyorsa da biriktirdiğin paranla kendine küçük de olsa bir ev tut boşan gitsin.
zor gününde yanında olmayan ailenin de dediklerine kulaklarını tıka.bu hayat senin ve tekrarı yok.
En en en önemlisi korun.evliliğin düzene giemeden bebek yapma.
Yaş geldi diye evlenilir mi ya gönül bağın olmadığı biriyle evlenilir mi evlilik bu demek mi yani ben diyeyim allah akıl fikir versin tez zamanda sağlıklı bir düşünce yapısına sahip olursunuz inşallah
Aile baskısı ile evlenmiş zaten, şimdi boşansa ailesi başına kalkacakAnlamiyorum neden katlaniyorsun ki bu adama? Hani ask evliligi yapsanız "böyle bi adam ama seviyorum napayim" deseniz bi nebze anlarim. Ama sevmiyorsunuz da zaten. Sevmedikten sonra bosamak cok kolay.
Mantik evliligi yapmissiniz da sizinkinde mantıkta yok ki. Ask olmasa bile bi süre sonra bi aliskanlik bi sevgi oluşmalı, birbirine karsi saygisi olmali eslerin. Sizde bu da yok anladigim kadarıyla. Adamdan cocuk bile istemiyorsunuz. Nereye kadar böyle yaşayacaksınız? Bosanin birgün birine aşık olursaniz o zaman evlenin. Kaldi ki herkes evlenmek zorunda diye bi kural da yok. Nasil mutlu oluyorsaniz öyle yaşayın.
Aile baskısı ile evlenmiş zaten, şimdi boşansa ailesi başına kalkacak
Bilmiyorum işi var mı, çalışıyorsa bencede kendine ayrı bi düzen kurup ana babadan ve kocasından ayrı bi hayat kurması en iyisi
Aile baskısı ile evlenmiş zaten, şimdi boşansa ailesi başına kalkacak
Bilmiyorum işi var mı, çalışıyorsa bencede kendine ayrı bi düzen kurup ana babadan ve kocasından ayrı bi hayat kurması en iyisi
Yurtdisinda yasiyormus
Bir dil ogrenmesi lazim once
bu dil varya zaten kendini öğretiyor 15 gün almanyada kaldım bazı kalıpları öğrendim ufak tefek kelimeleri.yani çaren yok öğreniliyo derdini anlatmak için demekki üç ay kalsam dedim çat pat ucundan tutacaktım almancanın.inan bende şaşıyorum öğrenemeyenlere.Iki yil oluyor 2014 ten beri ...
Hic dil ogrenemediniz mi ?
Su bizim kadinlarin yurtdisindaki dil ogrenmeme ! Ozguvenini hic anlamiyorum .
Suriyeliler bile geldiler sakir sakir turkce konusuyor cogu ..
Sokakta,markette,takside ne yapiyorsunuz ya ?
bu dil varya zaten kendini öğretiyor 15 gün almanyada kaldım bazı kalıpları öğrendim ufak tefek kelimeleri.yani çaren yok öğreniliyo derdini anlatmak için demekki üç ay kalsam dedim çat pat ucundan tutacaktım almancanın.inan bende şaşıyorum öğrenemeyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?