Mutsuzum olacak gibi değil

şımarmış sanki
biraz aya çekmek lazım
çocuğunuz var mı bilmiyorum eğitim durumunuz nedir
önce iş bulsanız sonra kendinize çeki düzen verseniz?

Pardon ama annem özellikle size nasıl anlatsam bilemiyorum annem beni gerçekten sevmiyordu psikolojik rahatsız ve farkında bile değildi bana yapmadığı şey kalmadı ve o psikolojik bozukluğunu hep benim üzerime gelerek rahatlamaya çalıştı şiddetin kavganın aşağılamanın dibini gördüm siz neden bahsediyorsunuz cehennem dolu günler geçirdim ramazanda oruç oruç yorulup eve gelip uzandığımda bana her türlü tepki ğırıp çapırmak kapıları kitlediğimde vurmak kırmakla tehtit annem bana hayat verdi karnında taşıyarak belki ama yaşarken de burnumdan getirdi yaşadıklarım çoooooook ağır anlattıklarımdan daha fazlası var ve eşim hala aynı hala eş olamadı bana Allah güç kuvvet versin gerçekten yapayanlızım koca dünyada

canım bence sen bu adamla konuşma bu evliliği sürdüreceksen. direk eyleme geç. git üstüne yeni şeyler al eve gelince aldım diye gösteriver 1 2 kere kavga çıkar ama sonrası zafer. şıkır şıkır giyin tak takistir. saçına başına maksimum seviyede özen göster kavgayı bırak küçücük bir laf dalaşına bile girme hanım hanımcık otur kalk. bakti değiştin 3 5 kavga çıkarma eylemi daha olur ama eninde sonunda parçalarıda tutuşur sana bi şekilde ayak uydurur.

Bu arada ben de sinirle seni sevmiyorum dedim gözğnden yaşlar döküldü beni hiç mi sevmedin diyor beni sevdiğini söylüyor kafamı da karıştırıyor
Ağlayan bir erkek görmek. Canım kendini ifade edemiyor felan olmasın. Ya da sinirle söylenen şeylere takılmış felan olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…