yeditepeistanbul
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ocak 2017
- 36
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi yeditepeistanbul
Desteğinize çok ihtiyacım var. İlk aşkım ilk sevdiğim ilk sevgilim beni terk edeli 8 ay oluyor. 2 yıl süren ilişkimizin sonunda artık sevemiyormuş beni. Bunu açık açık söylemedi ama ima ediyor anlıyorum. Sevse gitmezdi zaten..iki yılın ardından Sevlmemek çok ağrıma gidiyor. Gecelerim gözyaşlarıyla geçiyor. Gün geçtikçe ayrılık acısı daha da artıyor sanki.. Ya başkasını severse korkusu doluyor içime. Ben gerçekten çok üzülüyorum. Sabredemiyorum kendimi onun kapısını çalarken buluyorum. O ise kapıdan kovuyor ya da cevapsız kalıyor. Ama en sonunda ne yapsam dönmüyor, sevmiyor. Sahte hesaplarla takip ediyorum onu. Beğendiği gönderilerde belki bana dair bir şey bulurum diye.. Uzak kalamıyorum ondan daima elim telefonda yazma isteğş geliyor. 8 aydır böyle.. Karşıma yeni birileri çıkıyor onu unutamadığım ve hala sevdiğim için diğerlerine de şans veremiyorum.Belki ne var bu kadar büyütecek ne acılar yaşıuor insanlar diceksiniz bana. Biliyorum. Ama o benim için sadece sevgili değildi. Ailesiz büyüdüm ben paramparça bir ailede onca güvensizliğe rağmen yalnızca ona güvendim, onu ailem bildim. Yaralarımı gösterdim ona. Şimdi yapayalnızım. Onsuzum. Kendimi güçsüz ve yorgun hissediyorum. Bir daha kimseyi sevemeyecek güvenemeyecek oluşuma da üzülüyorum. hiç dönmeyecek demi bana? Ben hep üzgün mü olucam peki? Bir de beni terk ettikten sonra alkole başlamış. Sapıtmış. Seni çok üzdüm ben de bu yüzden mutsuz yaşayacağım diyor. Evlensem bile kötü biri olacak bu diyo ben hak etmiyorım iyi bi hayat. Senden çaldıklarımı ödeyemem diyor. Sen hiçbir zaman anlamicaksın neden üzüldüğümğ diyor. Sevmiyorum diyo sonra da seni sevmediğim bi an olmadı diyor. Çok yoruldum
Son düzenleme: