Mutsuzum, üzgünüm ne zaman geçecek?

Peki ya evlenip ilk aylarinda bosansaydin yada evlendiginde seni sevmeyen bi adamla yasamaya tahammul edebilir miydin ?bu yonden bak sevgi olmadan olmaz hep bi umut diyorsun fakat koskoca 8 ay olmus hayatini yasayip gelse bile miden alir mi ?
Kendini ona sartlama evet cektigin aci gayet normal cok iyi anliyorum ama ustunde durma kendine aktiviteler bul emin ol gececek ve sen yeni bir hayata basladiginda unuttugunda o kopek olacak sindiremeyecek o zaman ego tatmin sirasi sana gelicek ve tiksineceksin.
Aslında şimdiden midemi bulandırmaya başladı hareketleri de. Hani insan konduramıyor ya.. İnanamaıyo bu adam mıydı sevdiğim diyorjm. Böyle bi de bir şey saklıyormış da ondan ayrılıyormuş gibi yapıyor ya deli oluyorum işte. Ama çok doğru yeni bir hayat kurmamın vakti geldi geçiyor bile

aşkta gurur olmaz derdim eskiden, ama artık öyle düşünmüyorum. daha fazla kapısına gitmeyin
takip de etmeyin
elinizden geleni yapmışsınız, zorla kendinizi sevdiremezsiniz.

aşkta gurur olmaz derdim eskiden, ama artık öyle düşünmüyorum. daha fazla kapısına gitmeyin
takip de etmeyin
elinizden geleni yapmışsınız, zorla kendinizi sevdiremezsiniz.
Karşımda net bir duruş göremediğim için böyle oldu. Ama sevmediğine inanıyorum artık ben de o yüzden aramam daha

Geçmez mi geçer elbet.
Sadece insanların bizi sevmek gibi bir zorunluluğu olmadığını, altında sebepler olabileceğini bilmelisiniz.
Seviyor ama beraber yaşlanmak istemiyor olabilir.
Gönlü başkasına kaymış, başkasıyla beraber olmuş ve size hissettiği duyguların çok da güçlü olmadığını görmüş olabilir.
İnsanlar ayrıldıktan sonra sırf aşk acısı çekmez. Eğer bir hata varsa ortada onun vicdan azabını da çekerler. Bu aşk acısı değildir.
Kendinize acıyı empoze etmek yerine uzaklaşmayı seçin. Mutlu olacağınız şeylere yönelin. Yoksa siz yıllarca aşk acısı çektiğinizi söylersiniz ama bu obsesif kompulsif bozukluğa dönüşmüştür. Beyninizin yapısını ve düşüncesini tek kanala empoze etmişsinizdir.
Kurtulmayı ve bırakmayı bilmelisiniz. Karşınıza ne aşklar ne sevgiler, ne adamlar, ne arkadaşlar çıkacak inanamayacaksınız. Benim yaşadığım aşk mıymış be diyeceksiniz. Hayatınızı kendi ellerinizle zindana çevirmeyi bir kenara bırakın ve bir an olsun gerçekci düşünmeye çalışın. Zamana bırakın her şeyi çözer zaman.

Karamsarlık yok :)

Geçmez mi geçer elbet.
Sadece insanların bizi sevmek gibi bir zorunluluğu olmadığını, altında sebepler olabileceğini bilmelisiniz.
Seviyor ama beraber yaşlanmak istemiyor olabilir.
Gönlü başkasına kaymış, başkasıyla beraber olmuş ve size hissettiği duyguların çok da güçlü olmadığını görmüş olabilir.
İnsanlar ayrıldıktan sonra sırf aşk acısı çekmez. Eğer bir hata varsa ortada onun vicdan azabını da çekerler. Bu aşk acısı değildir.
Kendinize acıyı empoze etmek yerine uzaklaşmayı seçin. Mutlu olacağınız şeylere yönelin. Yoksa siz yıllarca aşk acısı çektiğinizi söylersiniz ama bu obsesif kompulsif bozukluğa dönüşmüştür. Beyninizin yapısını ve düşüncesini tek kanala empoze etmişsinizdir.
Kurtulmayı ve bırakmayı bilmelisiniz. Karşınıza ne aşklar ne sevgiler, ne adamlar, ne arkadaşlar çıkacak inanamayacaksınız. Benim yaşadığım aşk mıymış be diyeceksiniz. Hayatınızı kendi ellerinizle zindana çevirmeyi bir kenara bırakın ve bir an olsun gerçekci düşünmeye çalışın. Zamana bırakın her şeyi çözer zaman.

Karamsarlık yok :)
Umut dolu mesajın için teşekkür ederim. aslında gelecekten umutsuz değilim. Kendi kendime yeniden sevebileceğini çok iyi biliyorsun bırak diyorum. sorunum şu ki beni istemeyen hatta sevmeyen birine karşı irtibatı kesemiyorum. Alışkanlık mı saplantı mı bağlılık mı ne bilmiyorum. ama gurursuzluk ve acizlik olduğu kesin.. O irtibatı kesmemem gerekmiş gibi. Ben bitirdiğim an bitecek çünkü biliyorum. Yani niye cesaret edemiyorum anlamıyorum. Kendimi de küçğk düşürdüm iyice zaten. İletişimi kestiğim gün yaşama dönebilirim sanırım

Umut dolu mesajın için teşekkür ederim. aslında gelecekten umutsuz değilim. Kendi kendime yeniden sevebileceğini çok iyi biliyorsun bırak diyorum. sorunum şu ki beni istemeyen hatta sevmeyen birine karşı irtibatı kesemiyorum. Alışkanlık mı saplantı mı bağlılık mı ne bilmiyorum. ama gurursuzluk ve acizlik olduğu kesin.. O irtibatı kesmemem gerekmiş gibi. Ben bitirdiğim an bitecek çünkü biliyorum. Yani niye cesaret edemiyorum anlamıyorum. Kendimi de küçğk düşürdüm iyice zaten. İletişimi kestiğim gün yaşama dönebilirim sanırım

Ona mesaj atmaya her çalıştığında al eline kağıt kalemi ona mesaj yazıyormuş gibi yaz. Sonra da oku. Yazdıklarını analiz et. 'Gerek var mı?' 'Yazdıklarım komik mi?' diye düşün :)

Yada ben yazamam derseniz her mesaj atmadan önce dur ve 5 e kadar say. Sor kendine.' Gerek var mı?' 'Neyi değiştirecek?'
Kendinle konuş ve cevap ver kendine. Çok faydasını görürsün. Kendinle başa çıkmayı öğrenirsin :)

Back
X