- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Karmaprenses
Bu kadınlar ne ister? Ben de bir kadin olarak bilemedim simdi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz "sensiz yapamam" deyip ağladı diye sizi sevdiğine eminsiniz. Sizi seven adam sizi uyurken bırakıp anasının yanına gidiyor, sizi seven adam cinsellikte işi düşünce yanaşıyor. Bunları söyleyen sizsiniz ve sizi sevdiğine inanıyorsunuz. Hayallerinizi yıkmak istemem ama eşiniz sizsiz yapamaz evet ama sizi sevdiği için değil maalesef sizin gibi fedakar! birini bulamayacağı için. Allah aşkına kaç tane kadın eşinizi bu şekilde kabul eder? O da bunun farkında. Şartlar gereği kv ile birlikte yaşayabilirsiniz, bebeğiniz var, evde bütün işi siz yapıyorsunuz ve kv bebeğe bile bakmıyor bu kadar olumsuzluğu kapatmak için eşinizin size nefes aldırması gerekir evet imkanlarım bu sana daha güzel bir hayat veremiyorum ama en azından akşamları başbaşa olalım eşimin gönlünü hoş tutayım, mutlu olsun, benden uzaklaşmasın diye düşünmesi lazım. Seven erkek böyle yapardı eminim. Çalışın kv de ye de çocuğu verin, baksın. Zaten aynı evdesiniz, tüm işi siz yapıyorsunuz kv ne işi var bi bebeğe de bakıversin. En azından eşiniz çok sevdiği annesine bunu yaptırsın. "Bak gelinin seni hiç kırmıyor, saygısızlık yapmıyor. Çocuğa da en iyi sen bakarsın" gibi....Kızlar merhaba çok bunaldım içimi dökmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Kızlar 3 yıla yakın evliyim. Bi kızım var. Eşim çook sıkıcı. Evlenmeden böyle değildi. Sevgiliyken o kadar güzel vakit geçirirdik ama adam evlenince eve kapandı. Kv ile birlikte oturuyorum bu arada. Akşam işten gelir yemek yer çay kahve faslı eline telefonu alır ya anasıyla balkonda muhabbet eder. Bende hizmetçi lik yemek hazırla çay servisi kahve servisi. Kendimi resmen proğramlanmış robot gibi hissediyorum. Sabahları o kadar mutsuz uyanıyorum ki off yine mi sabah oldu diyorum. Halbuki ki normalde çok hayat dolu neşeli biriyim ama son bi aydır özellikle ölü gibiyim. Eşim sadece cinsellik konusunda işi düşünce yanaşıyor.
Sevmiyo diyebilirsiniz ama sevdiğinden eminim çünkü boşanmak istiyorum seni artık istemiyorum dediğim de çocuk gibi ağladı ben sensiz yapamam vs. Falan diye. Sevgisinden eminim ama çok monoton. Onun için işi düşün gitsin akşam olsun gelsin yatsın evliliği süper gidiyo. Ama ben gezip tozmak istiyorum. Çok bunaldım kendimi 70 yaşında hissediyorum. Ne bi arkadaşım var birşey.
Çalışın diyeceksiniz ama kızım çok küçük yaşımı bekliyorum. Kreşe vereceğim. Ona da 2 yıl var. Ben bu iki yılda bu dertlerle ölürüm herhalde. Ne yapabilirim eşimi nasıl sosyal hale getirebilirim.![]()
Çocuğa en iyi, çocuğun annesi bakar net. EV işlerine yardım etsin kaynanaEşiniz "sensiz yapamam" deyip ağladı diye sizi sevdiğine eminsiniz. Sizi seven adam sizi uyurken bırakıp anasının yanına gidiyor, sizi seven adam cinsellikte işi düşünce yanaşıyor. Bunları söyleyen sizsiniz ve sizi sevdiğine inanıyorsunuz. Hayallerinizi yıkmak istemem ama eşiniz sizsiz yapamaz evet ama sizi sevdiği için değil maalesef sizin gibi fedakar! birini bulamayacağı için. Allah aşkına kaç tane kadın eşinizi bu şekilde kabul eder? O da bunun farkında. Şartlar gereği kv ile birlikte yaşayabilirsiniz, bebeğiniz var, evde bütün işi siz yapıyorsunuz ve kv bebeğe bile bakmıyor bu kadar olumsuzluğu kapatmak için eşinizin size nefes aldırması gerekir evet imkanlarım bu sana daha güzel bir hayat veremiyorum ama en azından akşamları başbaşa olalım eşimin gönlünü hoş tutayım, mutlu olsun, benden uzaklaşmasın diye düşünmesi lazım. Seven erkek böyle yapardı eminim. Çalışın kv de ye de çocuğu verin, baksın. Zaten aynı evdesiniz, tüm işi siz yapıyorsunuz kv ne işi var bi bebeğe de bakıversin. En azından eşiniz çok sevdiği annesine bunu yaptırsın. "Bak gelinin seni hiç kırmıyor, saygısızlık yapmıyor. Çocuğa da en iyi sen bakarsın" gibi....
Tabiki en iyi kendi annesi bakar. Ben eşi annesini çocuğa bakmayı ikna etsinler diye biraz egosunu okşasınlar öyle söyleyerek dedim çalışırsa ev işlerini de mecbur kaynana yapıcak. Benim babam da öyledir hiçbir zaman elini taşın altına koymaz ama "hadi babacım, benim babam yapar, her şey gelir elinden aslansın, kralsın" deyince en alasını yapıyor.Çocuğa en iyi, çocuğun annesi bakar net. EV işlerine yardım etsin kaynana
Allah razı olsun söyleyemediklerimi söyledin. Ben kendimi kandırıyorum farkındayım. Ve şuanda mutsuzluktan ağlıyorum. Çok kötüyümEşiniz "sensiz yapamam" deyip ağladı diye sizi sevdiğine eminsiniz. Sizi seven adam sizi uyurken bırakıp anasının yanına gidiyor, sizi seven adam cinsellikte işi düşünce yanaşıyor. Bunları söyleyen sizsiniz ve sizi sevdiğine inanıyorsunuz. Hayallerinizi yıkmak istemem ama eşiniz sizsiz yapamaz evet ama sizi sevdiği için değil maalesef sizin gibi fedakar! birini bulamayacağı için. Allah aşkına kaç tane kadın eşinizi bu şekilde kabul eder? O da bunun farkında. Şartlar gereği kv ile birlikte yaşayabilirsiniz, bebeğiniz var, evde bütün işi siz yapıyorsunuz ve kv bebeğe bile bakmıyor bu kadar olumsuzluğu kapatmak için eşinizin size nefes aldırması gerekir evet imkanlarım bu sana daha güzel bir hayat veremiyorum ama en azından akşamları başbaşa olalım eşimin gönlünü hoş tutayım, mutlu olsun, benden uzaklaşmasın diye düşünmesi lazım. Seven erkek böyle yapardı eminim. Çalışın kv de ye de çocuğu verin, baksın. Zaten aynı evdesiniz, tüm işi siz yapıyorsunuz kv ne işi var bi bebeğe de bakıversin. En azından eşiniz çok sevdiği annesine bunu yaptırsın. "Bak gelinin seni hiç kırmıyor, saygısızlık yapmıyor. Çocuğa da en iyi sen bakarsın" gibi....
Zaten evde hizmetçi den farkım yok. İnanın yemeği yapıyorum ama yiyemiyorum bile içim almıyo. Hayatımı elimle mahvediyorum. En azından bu yaptıklarımdan sonra teşekkür etse güzel vakit geçirse. Kıymetimi bildiğini farkettirse en azından kendimi değerli hissederim. Ama yine ben kötüyüm yine ben.ya ayrı eve çıkacaksın, kira olsun ne olacak herkes kendi evinde mi oturuyor, huzurundan kıymetli mi?
ya da artık o evin hizmetçisi olmaktan vazgeçeceksin,
kendine ayrı bir hayat yaratacaksın, kurslara gideceksin, arkadaş edinip onlarla vakit geçireceksin,
eşin sana ayak uydurmaya çalışacak.
şu durumda neden çaba göstersin ki? nasıl olsa evde anasının da kendisinin de her işini gören, arada söylense de evde oturup hizmete devam eden bir kadın var, kaybetme korkusu yok...
Korunma işini duble yapıyorum zaten eşim bilmiyor aylık iğne oluyorum. Oda kendi korunuyo. Gerçi bi aydır tık yok da. Hiç istemiyorum artık onu. Arkadaşım olmamasının nedeni önceden çok farklı çevrem vardı lüx dü yani. Şimdi onlara ayak uyduramıyorum. O yüzden eski hayatımı çok özlüyorum. Kendime kızıyorum. Nasıl kör oldum diye. Bu çevre de de kimse yok arkadaş olabileceğim.Ölme eşeğim ölme... O borçlar bitecek de, arsa satılacak da, eşin annecilikten sıyrılacak ohooo. Bunların hepsi tıkır tıkır yürümez maalesef. Sen en iyisi eşini karşına alıp ciddi bir konuşma yap. Genç yaşımda yaşlı annenle aynı hayatı yaşıyorum, biz yeni evli sayılırız başbaşa kalamıyoruz bile gibi şeyler söyle. Yerinde olsam tekrar hamile kalmamak için duble korunurum. Bebeğin anaokuluna başlayınca çalışma şansın olur. Eşin karşı çıkarsa hiç değilse oyalanırım dersin.
Yalnız arkadaşın olmamasıyla eşinin alakasını anlayamadım. Evlenince şehir mi değiştirdin ? Değiştirmediysen eski arkadaşlarını arayıp sosyalleşebilirsin.
Off off aslında ayrı eve çıksak herşey düzelecek ama yok yani. Aslında babamın durumu iyi alabilir ev veya taşıdığım zaman bütün eşyaların masrafını karşılar ama benim fakir ama gururlu adam kabul etmezBacım seni hizmetçi almışlar o eve... anasından tam doğamamış adamlar evlenmesin artık ya
Bir de arsa var satılacak diyorsun da o arsa kv-kpe aitse ayrı ev işi yatar diyeyim sana, bi ömür "bizim evimizde oturuyorsunuz" muhabbetinden kurtulamazsın
Bacım benimki sabah kalkar bi oturur yatana kadar oturur. Suyu bile ayağına ister. Gerçi şimdi küsüz kv kp ile herkes kendi işini yapıyor. Ama sadece kendi işlerini ne yemek ne temizlik ne misafir ağırlama. Nasıl bir tembel kadın anlamıyorum. İşe gelince hasta gezmeye gelince aslanTabiki en iyi kendi annesi bakar. Ben eşi annesini çocuğa bakmayı ikna etsinler diye biraz egosunu okşasınlar öyle söyleyerek dedim çalışırsa ev işlerini de mecbur kaynana yapıcak. Benim babam da öyledir hiçbir zaman elini taşın altına koymaz ama "hadi babacım, benim babam yapar, her şey gelir elinden aslansın, kralsın" deyince en alasını yapıyor.
Eşim az önce kızıma çok yordun beni dedim. Oda sanki sen bakıyorsun dedi. Şaştım kaldım. Sonra ya kim bakıyor annemi bakıyor sanıyorsun dedim. Kimseden tık çıkmadı. Demekki annesi ben bakıyorum diyip dolduruyor hayret birşey vallaÇocuğa en iyi, çocuğun annesi bakar net. EV işlerine yardım etsin kaynana
Sadece huzur.. Gerçekten başka hiç birşey istemiyorum. Birde koca bir günü kendime ayırmak istiyorum.Bu kadınlar ne ister? Ben de bir kadin olarak bilemedim simdi :))
Aynen hayatım sevgi konusunda sıkıntı yok severek evlendim ama artık sevgim zarar görmeye başladı. Çok bunalıyorum.Hayatım öncelikle sırf monoton gidiyor diye boşanmak gereksiz olur tabu duygularında önemli. Ev üstünde olduğunuz için sosyal hayattan kısıtlamamışsınız gibi geliyor. Durumlar el veriyorsa eğer ayrı eve çıkmak bu sorunu çözecektir diye düşünüyorum. Bilirsin böyle olması daha özgür hissettirir.
Annesi senin söylediğini duyunca donup kalmıştır,demekki oğlunu ben bakiyom diye dolduruyorEşim az önce kızıma çok yordun beni dedim. Oda sanki sen bakıyorsun dedi. Şaştım kaldım. Sonra ya kim bakıyor annemi bakıyor sanıyorsun dedim. Kimseden tık çıkmadı. Demekki annesi ben bakıyorum diyip dolduruyor hayret birşey valla
O bir sene burdan hiç inandırıcı gelmiyorÇalışsam bile çıka imkanımız yok çünkü evler çok uçuk burda 200 bimden aşağı yok kredi çeksek iki katı eşimde bekleyelim arsayı satıp başka yerden ev alalım diyor. Ama daha ailesiyle bile konuşmuşluğu yok. Bu sıralar çok takmaya başladım normalde 3 yıl dayandın bir sene daha dayan diyorum ama artık yemek yemeleri, söyledikleri, herşey batar oldu hiç mutlu değilim ve eşim bu süreçte yanımda değil ben abartıyorum oluyorum
Canım senin yapacağın tek şey önce karşına alıp ev falan istemiyorum kira da olsa çıkmak istiyorum buraya kadarım demek, baktın harekete geçmiyor yiyeceksin adamın kafasını, ayrı evle yatıp ayrı evle kalkacaksın, başka çılar yolu yok diye sokacaksın kafasına. Yoksa ömür boyu hizmetçiliğe devam edersin.Off off aslında ayrı eve çıksak herşey düzelecek ama yok yani. Aslında babamın durumu iyi alabilir ev veya taşıdığım zaman bütün eşyaların masrafını karşılar ama benim fakir ama gururlu adam kabul etmez![]()
Aynen canım halbuki altını bil değiştirmezAnnesi senin söylediğini duyunca donup kalmıştır,demekki oğlunu ben bakiyom diye dolduruyor
Amin canım İnş.Canım senin yapacağın tek şey önce karşına alıp ev falan istemiyorum kira da olsa çıkmak istiyorum buraya kadarım demek, baktın harekete geçmiyor yiyeceksin adamın kafasını, ayrı evle yatıp ayrı evle kalkacaksın, başka çılar yolu yok diye sokacaksın kafasına. Yoksa ömür boyu hizmetçiliğe devam edersin.
Senin derdin eşinin monotonluğu falan değil, eşin evli olduğunun farkında değil. Ayrı eve çıkmadan da farkına varacağını sanmam.
Allah kurtarsın tez zamanda