- 12 Ekim 2017
- 129
- 66
- 98
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Kendiniz için zayıflamanız lazım. Tüm testleriniz yapıldı mı? Diyetisyenle görüşüyor musunuz? Gerekirse, ki gerekiyor gibi, psikolog desteği de almalısınız. TLC kanalında ağır yaşamlar diye bir program var, izlemenizi tavsiye ederim.
sabredemiyorum dikkat ettigimde hemen gitsin istiyorumDiyetinizi kendinizmi yapiyorsunuz yoksa diyetisyenle birliktemi.Benimde metobolizmam cok yavas bende ayda 1 veya 1,5kilo veriyorum .Ama birakmadim tam 12 kilo verdim.Benimde biraktigim gunler oldu ama ertesi gun devam ettim.Moralimi bozmamaya calisiyorum .Ben yuruyuslerle veriyorum yoksa gram erimiyorum.
Sabırlı ol bı başla diyete azmettirici basar 30 yaşındasın daha çok gecnsin,yaparsın bırakma lütfen kendini kimler neler neler başarıyor sen mi yapamayacan maalesef dış görünüşe önem veren devirde Yaşar olduk,tvdekiler yüzünden ama boyle mutluysanda yasa gitsin kime ne senin kilondan
Siz bana gore cok gencsiniz aslinda baslarda yavas veriliyor ama hareketimizi artirdikca kilo vermek hizlaniyor.Verdigim o 1 kilo bile kiymetli benim icin, boyle dusunup kendimi motive ediyorum.Diyetinizi kendinizmi yapiyorsunuz yoksa diyetisyenle birliktemi.Benimde metobolizmam cok yavas bende ayda 1 veya 1,5kilo veriyorum .Ama birakmadim tam 12 kilo verdim.Benimde biraktigim gunler oldu ama ertesi gun devam ettim.Moralimi bozmamaya calisiyorum .Ben yuruyuslerle veriyorum yoksa gram erimiyorum.
Yaşınız daha çoookk genç.
kilonuza rağmen sağlık sorununuz olmaması çok büyük şans.
Yerinizde olsam başlangıç olarak şekeri ve unu tamamen kesip, günde 3 litre su içer,
10 gün tartıya çıkmazdım.
10 gün sonunda en azından 3 kilo vermiş olacaksınız.
Hatta isterseniz birlikte sıfır un sıfır şeker+3 litre su olarak başlayalım :)
Doğum yaptım 2 ay once, artık boğazımı tutma vaktim geldi benimde :)
Daha önce burada bir diyet grubuna katıldım ve 5 kilo kadar vermiştim ama şu an 5 kilo devede kulak :)bence de bir ittifak yapmaliyiz hep birlikte , ben yalniz oldugumda bir kal geliyor diyet yaparken :)
Daha önce burada bir diyet grubuna katıldım ve 5 kilo kadar vermiştim ama şu an 5 kilo devede kulak :)
evet yanliz diyet olmuyor :) hep beraber verelim
vermek istedigim 32 kilom var da ilk hedefim 5 kilo
Kendinize zaman belirleyin ben ayda 3 kilo veririmsabredemiyorum dikkat ettigimde hemen gitsin istiyorumama gunlerce tarti oynamiyor
Iste oyle hemen gitmiyor .Bu iste sabir onemli kendine hedef belirle mesela 6 ayda 12 kilo vericem diye dusun.Madem ayda1 kilo veriyorsun en fazla 2 veririm diye dusun.Herkesin metobolizmasi farkli calisiyor.Kimi ayda 5 kilo veriyor kimi 3 o yuzden kendimizi bunu inandirarak devam etmemiz gerek.Benimde biraktigim gun oldu ama hemen ertesi gun tekrar kendimi motive edecek seyler dusunuyordum.Devam ediyordum boylelikle 12 kilo verdim .Bu ara yine durdu cunki yuruyuslerim azaldi.Yinede yediklerime dikkat edip almamaya calisiyorum.sabredemiyorum dikkat ettigimde hemen gitsin istiyorumama gunlerce tarti oynamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?