mutsuzum

yorgunbitkin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
129
66
98
çok aci çekiyorum çok mutsuzum 30 yasindayim 142 kiloyum ne yaptiysam kilo veremedim metabolizmam yavas çalisiyor ayda 1 kg veriyorum buda morelimi bozdugu için diyeti birakip yine kilo aliyorum en son ameliyat dusundum ama doktorum tavsiye etmedi baska saglik sorunlarimdan dolayi.

adam yerine koyulmuyorum, surekli dalga geçiyolar, giyincek kiyafetim yok, 2 dakika mesafe yururken nefes nefese kaliyorum, hiç arkadasim yok, hic sevgilim olmadi hayati cok bos ve anlamsiz buluyorum çalisiyorum ise gitmek bile iskence ne yapmaliyim bilmiyorum cok agir geliyor artik cok yorgunum...

Kendiniz için zayıflamanız lazım. Tüm testleriniz yapıldı mı? Diyetisyenle görüşüyor musunuz? Gerekirse, ki gerekiyor gibi, psikolog desteği de almalısınız. TLC kanalında ağır yaşamlar diye bir program var, izlemenizi tavsiye ederim.

Diyetinizi kendinizmi yapiyorsunuz yoksa diyetisyenle birliktemi.Benimde metobolizmam cok yavas bende ayda 1 veya 1,5kilo veriyorum .Ama birakmadim tam 12 kilo verdim.Benimde biraktigim gunler oldu ama ertesi gun devam ettim.Moralimi bozmamaya calisiyorum .Ben yuruyuslerle veriyorum yoksa gram erimiyorum.

Sabırlı ol bı başla diyete azmettirici basar 30 yaşındasın daha çok gecnsin,yaparsın bırakma lütfen kendini kimler neler neler başarıyor sen mi yapamayacan maalesef dış görünüşe önem veren devirde Yaşar olduk,tvdekiler yüzünden ama boyle mutluysanda yasa gitsin kime ne senin kilondan

teslerim yapildi hic bir saglik sorunum yok cok gittim diyetisyene, psikologa ama ise yaramadim. butuk bolumleri izledim

sabredemiyorum dikkat ettigimde hemen gitsin istiyorum ama gunlerce tarti oynamiyor

mutlu degilim hic birzaman zayiflayamicagim gibi geliyor

Siz bana gore cok gencsiniz aslinda baslarda yavas veriliyor ama hareketimizi artirdikca kilo vermek hizlaniyor.Verdigim o 1 kilo bile kiymetli benim icin, boyle dusunup kendimi motive ediyorum.

Yaşınız daha çoookk genç.
kilonuza rağmen sağlık sorununuz olmaması çok büyük şans.
Yerinizde olsam başlangıç olarak şekeri ve unu tamamen kesip, günde 3 litre su içer,
10 gün tartıya çıkmazdım.
10 gün sonunda en azından 3 kilo vermiş olacaksınız.

Hatta isterseniz birlikte sıfır un sıfır şeker+3 litre su olarak başlayalım :)
Doğum yaptım 2 ay once, artık boğazımı tutma vaktim geldi benimde :)

Diyette eşlik edebilirim size vermem gereken epey kilom var:)
Ama kendinizi şartlayıncada verilmiyor yada bende öyle oldu bilmiyorum
Ekmeği tuzu şekeri hayatınızdan çıkar8rsaniz vermeniz daha kolay olur hem sağlığınız da düzelir
Ayrıca spor çok önemli
İlk başlarda zorlanirsiniz ama bı kaç ay geçince farkı görünce mutlu olursunuz

bence de bir ittifak yapmaliyiz hep birlikte , ben yalniz oldugumda bir kal geliyor diyet yaparken :)

Biraz fazla yemenin hayatınızda neleri değiştereceğini düşünün.. Verilir neden verilmesin. Benim görümcem doğumdan sonra nerdeyse 100 kiloydu. Herkes bişey diyordu ama o hiçte iplemiyordu
Kendi karar verdi azmetti 3 ayda 20 kiloya yakın verdi. Ama çay içerdik bi bisküvi bile yemezdi. Dikkat etti evde step aleti vardı düzenli spor yaptı sonuç muhteşem ..
Yani azmederseniz yaparsınız. Herşey sizin elinizde.

evet yanliz diyet olmuyor :) hep beraber verelim

vermek istedigim 32 kilom var da ilk hedefim 5 kilo

İsterseniz diyet günlüklerinde bir konu başlatalım birimiz, buraya da linkini koyalım, gören gelsin :)
Benim aklımda sıfır şeker sıfır un vardı, isterseniz ortak bir karar alıp onu uygulayalım isterseniz serbest takılalım :)
Ben alternatiflere açığım

sabredemiyorum dikkat ettigimde hemen gitsin istiyorum ama gunlerce tarti oynamiyor
Kendinize zaman belirleyin ben ayda 3 kilo veririm
Iste oyle hemen gitmiyor .Bu iste sabir onemli kendine hedef belirle mesela 6 ayda 12 kilo vericem diye dusun.Madem ayda1 kilo veriyorsun en fazla 2 veririm diye dusun.Herkesin metobolizmasi farkli calisiyor.Kimi ayda 5 kilo veriyor kimi 3 o yuzden kendimizi bunu inandirarak devam etmemiz gerek.Benimde biraktigim gun oldu ama hemen ertesi gun tekrar kendimi motive edecek seyler dusunuyordum.Devam ediyordum boylelikle 12 kilo verdim .Bu ara yine durdu cunki yuruyuslerim azaldi.Yinede yediklerime dikkat edip almamaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…