mutsuzum

tamam ben turuncupijamayi cok tecrübeli gördüm hadi turuncupijama topla bizi bir cati altina , su gidisata bir dur diyelim artik ben cok biktim coraplarimi giyerken göbek iceri cekmekten

Ekmek sevmiyorum gun icinde 1 dilim bile yedigimi zannetmiyorum.kilomda iyi hamile olmama ragmen.hergun yuruyorum ama spor olsun zayifliyim die degil evde canim sıkıldigi icin.bnce ekmeyi hayatindam cikar ve hergun yuru

Ben karataya başladım gerçekten çok iyi gidiyor sağlıklı beslenmek insanı vicdanen rahatlatıyor belki boyunuzda vardır üç senede olsa beş senede olsa illaki gider o kilo.

tamam ben turuncupijamayi cok tecrübeli gördüm hadi turuncupijama topla bizi bir cati altina , su gidisata bir dur diyelim artik ben cok biktim coraplarimi giyerken göbek iceri cekmekten
Estağfirullah tecrübeli değilim.
Hayatımda sadece ilk doğumumdan sonra diyet yaptım.
Bu da ikinci olacak :)
15 kilo kadar fazlam var, ama epey yavaş hızda kilo verenlerdenim.
Hem çok iradeli sayılmam, hemde kabus gibi bir uyku duzenim oldugu için her saat yemek yer durumdayım.
Duzenli hayatı olan daha kolay verecektir :)

olsun hic olmadi forumda daha tecrübelisin :) harika olucak bu ittifak yanliz gercekten yürümüyor , ilgilendigin icin tesekkür ederim :)

İradene guveniyorsan özelden bir diyetisyen tavsiyesinde bulunabilirim. Zayiflatmadigi kimse yok ..belki bilirsin ,ınstada bol takipçili genç bir kadın ..

Herkesin metabolizması tabiki farklı..
Bende hep veremiyorum diye kendimi kandırdım senelerce..
Gitmediğim diyetisyen kalmadı..Nerdeyse bi uzman kadar ne yenip yenilmeyecegini biliyorum...
Ama bu sene bi hirs yaptım mayıs ayında yemek tarzimi değiştirdim...
6 ay olucak 25 kilo verdim..
Okul açıldı sınıfta bazı veliler tanımadı beni
Demem oki gerçekten beyinde bitiyo bazı şeyler,sende yapabilirsin sadece kendine inan!
Sağlığın için!
Kendin için!
Geleceğin icin!
Yapabilirsin!!!

Büyük ihtimal insülin direnciniz var
Baktırın mutlaka
Gerçi 14 kilo verseniz direnç mirenç kalmaz

1 ay boyunca hic bozmadan diyet yaptim ama kiloma ragmen hic veremedim
İnsülin direnci falan olabilir mi sizde acaba

hayir yok

Diyetinizden bahseder misiniz biraz günlük kaç kalori, hangi tür besinler tercih ediyorsunuz

Mide ameliyati olmayi dusunmez misiniz saglikli kilo vermek tabiki daha onemli ama artk herkes mide ameliyati oluyor hic kilo veremiyosaniz dusunebilirsiniz

sakınn arkadaşım benim en yakınım ablam midesine kelepçe taktırdı ve enfeksiyon kapmış kaybettik canım ablamı iyi bir diyetisyen ve senin iraden haftada 2 kilo fazla deyil bide bolbol yürüyüş yap ve kendine güven

Kilo vermeye başlasanız moraliniz düzelecek, vücudunuzu beğenmeye başlayacaksınız. İnsanın sadece kendisini aynada görüp beğenmesi bile mutlu olmaya yetiyor. Kısırdöngüyü kırmaya çalışın, biliyorum yememek, diyet konusunda iradeli olmak çok zor ama bunu çok kişi başarıyor. Şu an ciddi anlamda sağlıklı beslenip spor yaparsanız ayda min 4 kilo verirsiniz ve hemen sizi motive eder bu durum. İlk aydan yani. Youtube da kilo verenlerin başarı öyküleri var belki ilham alırsınız . Tek bir kararla çok daha mutlu ve sağlıklı bir insan olabilirsiniz ama o kararı uygulayacaksanız.

Akrabamiz 20 yaşında ,130 kg idi.Askere alınmamasi onu çok etkiledi..Azmetti,75 kg ya düştü.Sadece diyet ve yürüyüsle.
Ben tanıyamadım görünce o kadar değişmiş o kadar hoş olmuş ki...
Siz de azmedin..
Kesinlikle veriliyor yavaş yada hızlı.bir yerden başlayın.

Ümidinizi kaybetmeyin.. ben de 110 kiloydum bi gün içinde karar verdim ve diyete basladım daha doğrusu beslenme alışkanlığımı değiştirdim.. hiç kaçamak yapmadım nereye gitsem yemeğimi yanımda taşıdım.. 10 ayda 50 kiloya yakın verdim... ki ben yemek için yaşayan insandım.. bir kaç örnek vereyim istanbulda yaşıyorum sabah eşimle uçağa binip antep'e gidip akşama kadar üstüne kuru baklavaları hüpletip akşama uçağa çatlamak üzereyken binip eve geliyodum.. uçağın kemeri dar geliyodu! Ya da canım ciğer yemek istediyse hiç üşenmez edirneye gider yer biraz gezer eve geri gelirdim boğazım için yaşıyodum yani.. ben böyle kilo verebildiysem sizde verebilirsiniz o metabolizma kilo vermeye başladıkca hızlanıyo merak etmeyin sadece pes etmeyin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…