mutsuzum

Ümidinizi kaybetmeyin.. ben de 110 kiloydum bi gün içinde karar verdim ve diyete basladım daha doğrusu beslenme alışkanlığımı değiştirdim.. hiç kaçamak yapmadım nereye gitsem yemeğimi yanımda taşıdım.. 10 ayda 50 kiloya yakın verdim... ki ben yemek için yaşayan insandım.. bir kaç örnek vereyim istanbulda yaşıyorum sabah eşimle uçağa binip antep'e gidip akşama kadar üstüne kuru baklavaları hüpletip akşama uçağa çatlamak üzereyken binip eve geliyodum.. uçağın kemeri dar geliyodu! Ya da canım ciğer yemek istediyse hiç üşenmez edirneye gider yer biraz gezer eve geri gelirdim boğazım için yaşıyodum yani.. ben böyle kilo verebildiysem sizde verebilirsiniz o metabolizma kilo vermeye başladıkca hızlanıyo merak etmeyin sadece pes etmeyin!

Eğer çok yemeden kilo alıyorsanız bu sorundur . Ama bir oturuşta bi iki tabak bitirip ardından nutellaya saldırıyorsanız bu sizden kaynaklı . İlk önce Boğaz’ı tutmak gerekiyor . Çok fazla yemeyin ardından düzenli spor yapın . Sonuç alacaksınızdır. Artı bir çok şişman evli mutlu siz hayatınızın aşkıyla karşılaşmamışsınız

Metabolizman yavaşsa metabolizmanı hızlandır, hareket et, metabolizmayı hızlandıran yemeklerden ye. Güzel bir diyetisyen bul, o senin kan grubuna senin metabolizmana uygun diyet verecektir. Ama sadece burada isyan etme, azimli ol ve uğraş, kaçamak yapma, inşallah her şey yoluna girer

Endokrin bölümüne gitmenizi tavsiye ederim.Belki seker yada kolestrolünüz vardır.
Devlet hastanesinde endokrine gitmek için ilk önce dahiliye polikliniğine gideceksiniz doktor endokrine randevu almak için sistemden açma işlemini yapacak.
Sonra endokrin bölümünden mhrs ile randevu alabilirsiniz.

Peki doktor neden ameliyat önermedi?etrafıma bakıyorum diyetle 15 20 kg verebilecekler olanlar bile ameliyat olmaya başladı ki asla bunu doğru bulmuyorum ama sizin durumunuzdakiler için dusunulebilir

tlc tv de ağır yaşamlar diye bir program var.ne kilolu insanlar irade ile zayıflıyorlar görseniz.bir izleyin inanın düşüncenizden vazgeçersiniz.Kaç ameliyat sonrası fit bir vücud ve sağlıklarına kavuşuyorlar.

Merhaba,bu kilo verme olayı ilk önce azim sonra da yapılan sporu sevmekle oluyor inanın.fitness ı hiç sevmediğim için yapmaya çok üşenirdim eskiden mesela,sonra pilatesi çok sevince spora pilates yaparak devam etmiştim ve vücudum çok sıkılaşmıştı.diyet konusuna gelecek olursak kendinizi aç bırakmayacak şekilde(ama fazla kaçırmadan) ve sağlıklı şeyler yiyerek düzenli bir şekilde kilo verebilirsiniz.hiçbir şey için geç değil bence,önemli olan kilo verme adımlarınızda yanlış yaptığınız ne varsa bunların üstüne gidip kilo vermeye çalışmanız.

Sen hemen pes ediyorsun, senin sorunun bu biraz sabırlı olsan başarırsın. Bir ayda bir kilo vermekte iyi birşey, daha fazla çabalarsan daha çok kilo verirsin ama önce başaracağına inan. Ne olursa olsun pes etme, senden daha çok kilolu olan insanlar bunu başarıyorsa sende yapabilirsin.

Yandas hastaligi olanlari daha one alirlar tup mid3 ameliyatinda.bi obezite cerahhi ile gorusun.
Erkek arkadasim 1 yildir arastiriyor evlenmeden once bu ameliyati olmalisin dedim.onumuzde ki aya gun aldik nihayet.
Belli bir yerden sonra diyet ile vermek zor bilirim.
O yuzden iyi bir kac cerrah ile gorusme yap derim

destekleriniz için çok tsk ederim arkadaslar doktor ameliyat önermedi cunku bagirsak hastaligim var daha kotu olur dedi ve bende zaten korkuyorum ameliyat olmaktan kendi kendime basarmak istiyorum ama zayiflamama engel hastaligim yok sadece cabuk pes ediyorum sabirli olamiyorum

Yaparsin, verirsin, bende acaip sabirsizim ama vucudum oyle degil :) kilo alacak olsamda verecek olsam da 2 ay bekliyor sonra harekete geciyor ama hareketli yasam isin sirri bence. Bi ara aprondan beri gelemiyordum, yorgunluktan dizlerimin bagi cozulurdu ama tabiri caizse hayvan gibi yiyorum, ustelik gece gunduz, yani gece calismalarinda 1 ekmek ici dolu yedigimi bilirim yaninda seker kupu kola ve 5 - 6 ay boyle calisip boyle yiyip yine de cok iyi zayifladigimi biliyorum. Bol hareket, hic durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…