• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

Aklıma ne geldi, eskiden canı sıkılan kızlar koca istiyor demekmiş. :) Sizi de evlendirelim can sikintiniz geçer :halay::rolleyes:
bazen ben de diyorum sevgili bulursam belki daha mutlu olurum diye de benim kendime hayrım yok, sonra adam demesin bensiz bir hiçtin, mutsuzdun diye:KK45: :olamaz: bu psikolojide sağlıklı bir ilişki yürütemem heralde hatta aşırı bağlanırım falan kötü olur.

bazen ben de diyorum sevgili bulursam belki daha mutlu olurum diye de benim kendime hayrım yok, sonra adam demesin bensiz bir hiçtin, mutsuzdun diye:KK45: :olamaz: bu psikolojide sağlıklı bir ilişki yürütemem heralde hatta aşırı bağlanırım falan kötü olur.

Olsun kendinizle ugrasacaginiza kocanizla ugrasirsiniz, coluktu çocuktu derken can sıkıntısı kalmaz :)

İşe hobiye boğulup kendinizle baş başa kalmayı ihmal etmeyin. Her gün yarım bir saat dizi kitap arkadaş filan olmadan sadece kendinizi dinleyeceğiniz zaman yaratın. Ha yine de hafif çaplı depresyon geçiriyor olabilirsiniz normal yani, bu aralar kendinizi şımartın bebek gibi ihtimam gösterin geçer

İşe hobiye boğulup kendinizle baş başa kalmayı ihmal etmeyin. Her gün yarım bir saat dizi kitap arkadaş filan olmadan sadece kendinizi dinleyeceğiniz zaman yaratın. Ha yine de hafif çaplı depresyon geçiriyor olabilirsiniz normal yani, bu aralar kendinizi şımartın bebek gibi ihtimam gösterin geçer
ay yapıyorum onları yapmaz mıyım hiç, mesela bugün çıkmadım ölü gibiyim. Zaten sürekli kendime zaman ayırmaktan bu haldeyim diye düşünüyorum aslında.

İrdelemediğin şeyler ele veriyor demek :)
Biraz halk takıl. Çok akıllı olma. (Çok ciddiyim)
Tv8 izle. Magazin takip et.
Demet Akalın, Aleyna tilki dinle.
Sineklerin Tanrı’nı okumak yerine kürk mantolu madonna yi al, kahve ile fotoğrafını çek, okuma.
Gibi şeyler tavsiye edeceğim.
Bu kasvetten kurtulursun :))
Bir bakıyorsun arkadaşlarınla buluşmadan dönüşte otobüste kendi kendine bebekte üç beş tur atarım diye göbek atıyorsun. Olur yani, merak etme :)

Bu çok hoşuma gitti :)) Ben de hiç pop falan dinlemezdim anlamsız gelirdi bazen öyle anlamsız mutlu olmak lazımmış magazin haberlerini takip ediyorum yorumlarını okuyorum bi de herkese anlatıyorum zaman geçiyor :KK71:

Bunun icin kendinle kalmana ihtiyacin olabilir. Belki sevmedigin seyleri yapiyorsun, belki sevmedigin bi bolum okuyorsun, ne bilim sevgilin yok diye uzuluyorsundur, duygusal yoksunlugun vardir kim bilir. Bircok sey olabilir
zaten sürekli kendimleyim, sürekli bunu düşünüyorum, bir şeyle uğraşırken de düşünüyorum, sorun bu

Ben de mesela benzer hissediyorum. Ama ben bisey yapmiyorum. Sen hayatini da dolduruyormussun. Bu guzel bisey. Acaba cok mu mutsuzum nasil mutlu olucam odakli yaşıyorsun.
o da olabilir. mesela aklımda sürekli gitmek var, anın tadını çıkaramıyorum daha doğrusu beceremiyorum eğlenmeyi sonra geçince de pişman oluyorum neden böyle diye

Back
X