- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.484
- 798
- 35
- Konu Sahibi nostradamus97
Herşeyin bir senebi vardır.
Bu mutsuzluğun sebebi ne ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen ben de diyorum sevgili bulursam belki daha mutlu olurum diye de benim kendime hayrım yok, sonra adam demesin bensiz bir hiçtin, mutsuzdun diyeAklıma ne geldi, eskiden canı sıkılan kızlar koca istiyor demekmiş. :) Sizi de evlendirelim can sikintiniz geçer![]()
bazen ben de diyorum sevgili bulursam belki daha mutlu olurum diye de benim kendime hayrım yok, sonra adam demesin bensiz bir hiçtin, mutsuzdun diye![]()
bu psikolojide sağlıklı bir ilişki yürütemem heralde hatta aşırı bağlanırım falan kötü olur.
gerçekten bilmiyorum. Yapmak istediğim şeylerden bile zevk alamıyorum. Ya tatile gittim mesela orada bile bi mutluysam iki mutsuz, enerjisizdim. Bitse de gitsem modunda, halbuki dönünce daha beter oldum keşke şu an geri dönebilsem diyeHerşeyin bir senebi vardır.
ay yapıyorum onları yapmaz mıyım hiç, mesela bugün çıkmadım ölü gibiyim. Zaten sürekli kendime zaman ayırmaktan bu haldeyim diye düşünüyorum aslında.İşe hobiye boğulup kendinizle baş başa kalmayı ihmal etmeyin. Her gün yarım bir saat dizi kitap arkadaş filan olmadan sadece kendinizi dinleyeceğiniz zaman yaratın. Ha yine de hafif çaplı depresyon geçiriyor olabilirsiniz normal yani, bu aralar kendinizi şımartın bebek gibi ihtimam gösterin geçer
İrdelemediğin şeyler ele veriyor demek :)
Biraz halk takıl. Çok akıllı olma. (Çok ciddiyim)
Tv8 izle. Magazin takip et.
Demet Akalın, Aleyna tilki dinle.
Sineklerin Tanrı’nı okumak yerine kürk mantolu madonna yi al, kahve ile fotoğrafını çek, okuma.
Gibi şeyler tavsiye edeceğim.
Bu kasvetten kurtulursun :))
Bir bakıyorsun arkadaşlarınla buluşmadan dönüşte otobüste kendi kendine bebekte üç beş tur atarım diye göbek atıyorsun. Olur yani, merak etme :)
ah bi bilsem ne olduğunuAslinda bir sey vardir seni mutsuz eden
Belki taaa derinlere gomdugun
Belki dile getirmekten cekindigin utandığin
Onunla yuzlesmen gerekiyordur belki
Bunun icin kendinle kalmana ihtiyacin olabilir. Belki sevmedigin seyleri yapiyorsun, belki sevmedigin bi bolum okuyorsun, ne bilim sevgilin yok diye uzuluyorsundur, duygusal yoksunlugun vardir kim bilir. Bircok sey olabilirah bi bilsem ne olduğunu
zaten sürekli kendimleyim, sürekli bunu düşünüyorum, bir şeyle uğraşırken de düşünüyorum, sorun buBunun icin kendinle kalmana ihtiyacin olabilir. Belki sevmedigin seyleri yapiyorsun, belki sevmedigin bi bolum okuyorsun, ne bilim sevgilin yok diye uzuluyorsundur, duygusal yoksunlugun vardir kim bilir. Bircok sey olabilir
Ben de mesela benzer hissediyorum. Ama ben bisey yapmiyorum. Sen hayatini da dolduruyormussun. Bu guzel bisey. Acaba cok mu mutsuzum nasil mutlu olucam odakli yaşıyorsun.zaten sürekli kendimleyim, sürekli bunu düşünüyorum, bir şeyle uğraşırken de düşünüyorum, sorun bu
o da olabilir. mesela aklımda sürekli gitmek var, anın tadını çıkaramıyorum daha doğrusu beceremiyorum eğlenmeyi sonra geçince de pişman oluyorum neden böyle diyeBen de mesela benzer hissediyorum. Ama ben bisey yapmiyorum. Sen hayatini da dolduruyormussun. Bu guzel bisey. Acaba cok mu mutsuzum nasil mutlu olucam odakli yaşıyorsun.
Peki psikolojik yardım düşünmez misin ?gerçekten bilmiyorum. Yapmak istediğim şeylerden bile zevk alamıyorum. Ya tatile gittim mesela orada bile bi mutluysam iki mutsuz, enerjisizdim. Bitse de gitsem modunda, halbuki dönünce daha beter oldum keşke şu an geri dönebilsem diye
şu an onun için para biriktiriyorum. O zamana kadar buradan iyi tavsiyeler gelebilir belki diye fikir danışmak istedimPeki psikolojik yardım düşünmez misin ?
Beyhan budak diye bi psikolog var youtube kanalinda bi videosu vardi. Mutlulukla ilgili. Izlemeni tavsiye ederim.o da olabilir. mesela aklımda sürekli gitmek var, anın tadını çıkaramıyorum daha doğrusu beceremiyorum eğlenmeyi sonra geçince de pişman oluyorum neden böyle diye