Mutsuzum..

Suluportakal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
858
826
18
İyi pazarlar herkese..
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum cümlelerim karışık olursa lütfen kusura bakmayın çok stresliyim..
Daha öncede bebek konusunda konu açmıştım. Ama artık yuvamda ki huzursuzluktan dolayı isteyemiyorum onuda.
2 buçuk yıllık evliyim evlenmeden öncede 4 yıllık bir geçmişimiz var ve ben şu son 3 haftadır stresten kafayı yemek üzereyim derdimi kimseyle paylaşamıyorum üzüntüden fiziken çöktüm diyebilirimm..
Eşimle anlaşamıyorum kafa yapilarimiz kesinlikle uyuşmuyor, ev arkadaşi gibiyiz su siralar buda canimi cok yakiyor yoruldum çok çıkmazda hissediyorum kendimi ayrılmaya cesaretim yok ufak bi yerde yaşıyorum ailem arkamda durur ama ben tekrar ailemle yaşayamam bir mesleğim yok o yüzden kendimi çok güçsüz hissediyorum. Ayrılsam mutlu olurmuyum onuda bilemiyorum ama çok sikintidayim kendimi çok Yalnız ve mutsuz hissediyorum. Benim gibi eşiyle kafa yapısı uymayipta ayrılıpta mutlu olanlar varmı, Yada bu hayatı kabullenip kendiyle barışık mutlu olanlar varmı ; (

Ne tür sıkıntılarınız var.. Bizim de pek eşimle kafa yapılarımız uyuşmaz ama çok uç noktalarda olmadığımız için yürütebiliyoruz..

Neden anlaşamıyorsunuz ki? Biraz bilgi verin. Neyler uyuşmuyor?

Uyuşmazlık var uyuşmazlık var. Evli kişiler de dört dörtlük uyuşmuyor ki, 2 farklı insan 2 farklı karakter sonuç olarak. Herkes fikir ayrılığı yaşıyor ama bunu konuşarak çözebiliyor medeni insanlar. Sorunun büyüklüğü ve uyuşmayan yerlerin kategorisi önemli.

Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecekseniz boşanmak da zor değil. Çocuk da düşünmeyin ve dikkat edin bu aşamada...

Ne tür sıkıntılarınız var.. Bizim de pek eşimle kafa yapılarımız uyuşmaz ama çok uç noktalarda olmadığımız için yürütebiliyoruz..
Yani genel olarak herşey de ben bir şeye A diyorsam oda B diyor. Ben hassas biriyim mesela oda aksine sert bu aralar ilgisiz hiç izin günü yok vakit geçiremiyoruz evde sohbet muhabbet olmuyor bunun gibi sıkıntılar

Uyuşmazlık var uyuşmazlık var. Evli kişiler de dört dörtlük uyuşmuyor ki, 2 farklı insan 2 farklı karakter sonuç olarak. Herkes fikir ayrılığı yaşıyor ama bunu konuşarak çözebiliyor medeni insanlar. Sorunun büyüklüğü ve uyuşmayan yerlerin kategorisi önemli.

Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecekseniz boşanmak da zor değil. Çocuk da düşünmeyin ve dikkat edin bu aşamada...
Bizim ki üç noktalarda olduğu için bu şekilde dile getirdim. İşte sorunda orda biz meselelerimizi konuşarak çözemiyoruz. Ben her sorunumuzu konuşmaktan yanayım ama o tartışır ses tonunu çok fazla yükseltir apartmanimiz fazlaca duyar. İlgi yok iş kolik fazlaca ben gezmeyi seven biriyim oda asla değil bunun gibi bir sürü şeyler buda beni çıkmaza sokuyor.

Ben de senin gibi sıkıntılar yaşadım.boşanma davamı açtım çekişmeli.baya bi düşündüm.üç yıllık evliyim.çocukta yoktu.allaha hep dua ettim eğer ayrılıp gitmek benim için hayırlısıysa olsun dedim ve bianda çıkıp ailemin yanına geldim.şuan ailemin yanındayım kafam öyle rahat öyle huzurluyumki bu dünyaya mutsuz olmak için gelmedik.hakkında hayırlısı olsun.

İyi pazarlar herkese..
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum cümlelerim karışık olursa lütfen kusura bakmayın çok stresliyim..
Daha öncede bebek konusunda konu açmıştım. Ama artık yuvamda ki huzursuzluktan dolayı isteyemiyorum onuda.
2 buçuk yıllık evliyim evlenmeden öncede 4 yıllık bir geçmişimiz var ve ben şu son 3 haftadır stresten kafayı yemek üzereyim derdimi kimseyle paylaşamıyorum üzüntüden fiziken çöktüm diyebilirimm..
Eşimle anlaşamıyorum kafa yapilarimiz kesinlikle uyuşmuyor, ev arkadaşi gibiyiz su siralar buda canimi cok yakiyor yoruldum çok çıkmazda hissediyorum kendimi ayrılmaya cesaretim yok ufak bi yerde yaşıyorum ailem arkamda durur ama ben tekrar ailemle yaşayamam bir mesleğim yok o yüzden kendimi çok güçsüz hissediyorum. Ayrılsam mutlu olurmuyum onuda bilemiyorum ama çok sikintidayim kendimi çok Yalnız ve mutsuz hissediyorum. Benim gibi eşiyle kafa yapısı uymayipta ayrılıpta mutlu olanlar varmı, Yada bu hayatı kabullenip kendiyle barışık mutlu olanlar varmı ; (
mutlu da olsan, olmasanda çocuk işini erteleyip, hemen bir meslek edinmeye bak...ayrıca dışardan okumaya devam et...
düz lise mezunuysan eğer, 2. lise okuma hakkında var..meslek lisesini açıktan okuyabilirsin mesela...bu şekil vasıfısız kalırsan, herzman ailene yada bir kocaya mahkum kalırsın..

Kafa yapım uyuşmuyor çok genel bir şey. Hangi konuda uyuşmadığını anlatırsan daha açık olur.
Çoğu şeyde uymuyor yani benim düşüncem A ise onunki Muhakkak B. Ben hassasım o sert ben gezmeyi çok seven biriyim o asla değil izin günü yok ilgi yok eve gelir telefonu eline alır video özler paso sohbet muhabbet yok

merhabalar, 4 yılda eşinin kafa yapısıyla ilgili fikir edinmedin mi, edindiysen neden evlendin ailenden kaçmak için mi ??
mutsuzsan neden çocuk istiyorsun eğlenmek ve mutsuzluğunu unutmak için mi ? çok soru var ve bu forum bile bile lades yapanlarla dolu, boşanamam demişsiniz ozaman çekmeye mecbursunuz.

Nedir bu uyuşmayanlar

Siz gezmek istediniz o evde oturmak mı istedi mesela

Buradaki konuların yarısı bu içerikte zira dışarıda çalışan evinde yayılmak tüm gün evde olan dışarı çıkmak istiyor
Aynen mesela 2 3 ay olmuştur beraber bir aktivite yapmayalı eşimle ben çok seviyorum o hiç sevmiyor bişeyler yapalım dediğim de bugün çok işim var ısrar ettiğim de tartışmaya dönüyor ve ben gezme manyağı oluyorum. Bir konuda tartışırken onun düşüncesinde aksini iddia ediyorsam sertleşme başlıyor kötü konuşuyor çok uzun olur detayali anlatmadım aslında sizi yormak adına

Back
X