Mutsuzum...

Bunu dilr getir en basta yani ilk seneler bende oyle his ediyordum sonra bir gun hepsini cagirdim konustumda konustum suan sikinti yok kuzum olabilir hrrsey zamnla rayina oturur. Birde soyle duaun seni sevselerde sevmeselerrde sen evlendin kanina karistn bu yuzden kimseyi tinlama balim
Ah be arkadasım 5 yıldır evliyim ilk zamanları mı kalmıs beni sevmek zorunda değiller saygı duyuyorlar haklarını yiyemem ama sevgisizliği hissediyorum aynı yerde oturmasak belki bı kadar koymaz

Ah be arkadasım 5 yıldır evliyim ilk zamanları mı kalmıs beni sevmek zorunda değiller saygı duyuyorlar haklarını yiyemem ama sevgisizliği hissediyorum aynı yerde oturmasak belki bı kadar koymaz
Ya balim sevmesinler saygi daha onemli kimse kimseyi sevmek zorunda degil

Ya balim sevmesinler saygi daha onemli kimse kimseyi sevmek zorunda degil
Tabiki değil ama sevgisiz bir ortamda her gün bulunmak tahammülümü bitiriyor. Çok isterdim beni kızları gibi görsünler oğulları beni üzünce oğullarına üzme bu kızı desinler sahiplensinler beni ama olmadı. Adamın yüzü asık işte kötü bi gün geçirse ne yaptında üzdün adamı diyebilecek bir ortamdayım.. hamilesiniz şu mübarek günlerde bana dua edin olr mu

Tabiki değil ama sevgisiz bir ortamda her gün bulunmak tahammülümü bitiriyor. Çok isterdim beni kızları gibi görsünler oğulları beni üzünce oğullarına üzme bu kızı desinler sahiplensinler beni ama olmadı. Adamın yüzü asık işte kötü bi gün geçirse ne yaptında üzdün adamı diyebilecek bir ortamdayım.. hamilesiniz şu mübarek günlerde bana dua edin olr mu
Ederim kizim uzme kendini uzme bu tur seyler icin evladini dusun hem. Kimse evliligine dahil olmasin al karsina gec konus dok icindekleri oyle yada boyle uzuluyorsun en azindan konus anlat derdini

artık anltmaktan yoruldum...
Kendimi anlatmaya calısmaktan ifade etmekten yoruldum.. koca kişisi işten geç gelir çalışma saatleri yoğun.. erken geldiği zamanlar hoop ailesinde maç izler çay içer(aynı binadayız). Ben yıllardır tek başıma yemek yemekten yoruldum. Benimde bir gün kahvaltı sofram iftar sofram olur mu sizin sıradan günlük hayatınızda yaptığınız gibi.. ailesinin yanında kayınpederimin bana kendimi böcek gibi hissettirmesinden yoruldum.. ailesini baş üstü beni ayak üstü etmesinden yoruldum. Bekarken amam babamdan cektim ailem olsun dedim evlendim yine olmadı. Olmayınca olmuyor demekki. Mutsuzum be.. ölünür mü mutsuzluktan?
Ahh ahhh ahhhh ben zaten kendi ailesinde mutsuz olup baska yuva kurayım dıyenlerin mtlu oldugunu grmedm

Çalışmıyorum bebeğim var küçük. Doğru söyluyosunuz kendime bi hayat geliştirsem bu kdar takılmam belki.
Biliyorum hiç bir arkadaş eşinizin yerini tutmaz ama bazen takılıp kalmak bizi daha çok mutsuz eder . Belki bakar eşi kendine yeni bir çevre edindi artık o zaman ya düzelir ya da halinden memnun yaşamaya devam eder ama en azından siz eskisi gibi olmazsiniz

Diğer konuyla ilgili bir şey diyemem ama mutsuzluktan ölünmüyor. Öyle olsaydı ben ölürdüm başım çatlayana kadar ağladığım geceleri bir ben bilirim...

Bebek 2-3 yaşına gelince kv baksın işe girin.

Boşanmayacaksanız kendi çevrenizi oluşturup öyle mutlu olmaya bakın.

Back
X