Mutsuzum

Niye linc edelim ki, sitemiyorsaniz, sevmiyorsaniz, mutsuzsaniz zorla degil ya....olmuyorsa bosanin, bosanmak istemiyorsaniz da mu7tlu olmanin yollarini arayin.

Bende şuan aynı senın hissettiğin gibiyim kör Bi boşluğa düşmüş gibiyim yapa yalnızım İnan okadar doldum ki. Ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum
Bende aynı durumdayım 14 yıllık evliyim 2 de çocuk var herşey güzel başladı ama ben eşimi artık sevmiyorum ayrılmak için bi neden yok çok iyi biri çocuklarıma iyi bir baba. Ama ben de sevgi bitti onu istemiyorum herşeyi batıyor ben deli dolu o işe durgun erkenden yatan biri ruhu yok ... tv deki dizileri görünce iç geçiriyorum evet onlar dizi ama işte insanın içi gidiyor.. tutku yok heyecan yok hic birey yok gecermi boyle... ustune ustuk birde baskici boğuyor.. hergun ağlıyorum yasama sevincim gitti

Bende aynı durumdayım 14 yıllık evliyim 2 de çocuk var herşey güzel başladı ama ben eşimi artık sevmiyorum ayrılmak için bi neden yok çok iyi biri çocuklarıma iyi bir baba. Ama ben de sevgi bitti onu istemiyorum herşeyi batıyor ben deli dolu o işe durgun erkenden yatan biri ruhu yok ... tv deki dizileri görünce iç geçiriyorum evet onlar dizi ama işte insanın içi gidiyor.. tutku yok heyecan yok hic birey yok gecermi boyle... ustune ustuk birde baskici boğuyor.. hergun ağlıyorum yasama sevincim gitti
Sen 14 yıllık evlisin ve bu haldesin biz 3 yıl olacak evlenelı ıkı yıldır hiç huzurum yok hergun kavga ediyoruz aramızda aşk yok sevgi yok

Psikolog bosan bosanma dermi ya? Bence cok sacma..mutsuzsan tek basina yapabileceksen bosan. Yani ne istedigini bilmen onemli

Konu sahibi muhtemelen psikolojik danışma seanslarından çıkan sonucu kestlrmeden yazmış.
Ayrıca burda esas konu, psikoloğun yetkinliği veya söyledikleri değil konu sahibinin hissettikleri ve derdi olmalı.
Bir çok konuda benzer şeyler oluyor.
Ayrıntıda boğulurken asıl konu gündemden düşüyor.
8 aylık bebeğe yaramaz denmez temalı konuda olduğu gibi.

Bazen insanlar aklına geldiği gibi, sadece çıkan sonucu veya kendi algısını yazıyor ,
çok takılmamak lazım diye düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşım size gelince evlilikte duygusal doyum sağlayamamak ayrılık sebebi olabilir.
Biriyle yaşamaya devam edebilmek için o kişinin iyi insan, iyi baba olmasından daha fazlası lazım.

Bununla birlikte mutluluk ve mutlu olma şartlarını iyi değerlendirmek lazım.
20'den fazla dile çevrilen
Nasıl Mutlu Olunur? Adlı kitabında Sonja Lyubomirsky (Kaliförniya Ünv .Psikoloji Profesörü) mutluluğun %50 oranında genetik,
%40 kişisel bakış açısı ve davranışsal,
%10 da çevresel faktörlere dayalı olduğunu ileri sürüyor.
Bu konuda Mihaly Csikszentmihalyl'in Akış adlı kitabını da tavsiye ederim.
Size farklı bir bakış açısı sunabilir.

Back
X