Boşanıyoruz. Ama ben neden böyle hissediyorum?

Kızlar saat 15:00da avukatla görüşeceğim. Not aldım.
Hakaretlerini, evden kovmasını, kredi çekip bütün parayı hesabına almasını, boğazımı sıkmasını. Takılarımı, bana ait olan arabayı.
Rabbim çıktığım bu yolda bana yardım etsin inşallah. Dua edin bana.
Avukatla hareket edeceğim artık.
Beyfendi dava falan açmış mı diye baktım.
E-devletten hiç dava falan yok. Ben bugün açacağım inşallah
E devlete hemen islenmemis olabilir, ona guvenme. Dogrusunu avukatin bulur ogrenir. Hic ama hic vakit kaybetmeden soyle kapak olacak birsey acsin avukatin, o pis elleriyle bogazini sikmak neymis, oyle para uzerine konmak neymis gorsun. Hatta uzaklastirma cikartin (uzaklastirma icin illa kanit gerekmiyor bildigim kadariyla) hem kendin hem ailen icin, gerizekalilik yapip da uzaklastirmada rahatsiz ederse bir guzel de nezarethanenin soguk binasinda kalir.
Hatta konus, tazminat davasi da acin.

E devlete hemen islenmemis olabilir, ona guvenme. Dogrusunu avukatin bulur ogrenir. Hic ama hic vakit kaybetmeden soyle kapak olacak birsey acsin avukatin, o pis elleriyle bogazini sikmak neymis, oyle para uzerine konmak neymis gorsun. Hatta uzaklastirma cikartin (uzaklastirma icin illa kanit gerekmiyor bildigim kadariyla) hem kendin hem ailen icin, gerizekalilik yapip da uzaklastirmada rahatsiz ederse bir guzel de nezarethanenin soguk binasinda kalir.
Hatta konus, tazminat davasi da acin.
Ben dava açmak istiyorum. Avukatta bizim açmamız iyi olur derse hemen açacağım.
Rabbim beter etsin inşallah.
Desteğin için teşekkür ederim

İnanın bende anlayamadım. Bir anda bir kararla karşıma gelmesini anlayamadım. Arkadaşa da dedim inşallah söyler. Ayarlasın. Avukatını sıkıntı yok dedim.
Yüksekten uçsunlar, pamuklara sarsinlar oğullarını. Rabbim düşürür inşallah
Bence başka kadınla anlaştı ne zamandır aklındaydı bu
Sizi giderayak borca sokmak istemesi sizi evden kovup bir yandan küfür ederken mesajlarda kibar kibar davranıp delil bırakmamaya çalışması
Uzun zamandır kafasında kurmuş ailesinede anlatmış ve büyük ihtimalle arkada bir kadın parmağı var
Çok planı bir şere..... Eşiniz olacak kişi

Son düzenleme:
Bence başka kadınla anlaştı ne zamandır aklımdaydı bu
Sizi giderayak borca sokmak istemesi sizi evden kovup bir yandan küfür ederken mesajlarda kibar kibar davranıp delil bırakmamaya çalışması
Uzun zamandır kafasında kurmuş ailesinede anlatmış ve büyük ihtimalle arkada bir kadın parmağı var
Çok planı bir şere..... Eşiniz olacak kişi
Kurtulacağım inşallah.
Rabbim büyüktür. Ben Allah'a havale ettim. Onlar plan yapsınlar, Rabbimin de bildiği var elbet. Bu yüzden gönlüm çok rahat.
Eğer öyle birşey varsa da bunu kendim için değil, bütün kadınlar için düşünüyorum. Bir kadın başka bir kadına bunları yapmamalı.
Yıllar önce hayatımda biri vardı. Çok sevmistim. Sonradan nişanlı olduğunu öğrendim. Öğrenir öğrenmez hayatımdan çıkarttım. Yapamazdım. Benim başıma da gelebilir, ben o kadına, ailesine nasıl yaparım diye düşünmüştüm. Hiç pişman da olmadım çok şükür.

Canlar Avukatla görüştüm. Takılarımı istedigimi, hakaretlerimi, boğazımı sıkmasını.
Sonra eski eşi aradı yanımda. Bu şartlar altında anlaşmalı boşanacağımı söyledi. Bu talepleri yerine getirmeyeceğini ama anlaşmalı bosanmak istediğini söyledi. Avukatım ama takılan takılar her ne olursa olsun kadınındır dedi. Ayrıca kredinin yarısını ödeme talebimiz var dedi. Bende aldım birşeyler ama böyle bir şey istemedim. Ben görüşmek, konuşmak istedim mesaj attım ama bana geri dönüş olmadı dedi. Tamam siz pazartesi günü bana dönüş sağlayın talepler için miktar belirleyin. Müvekkilim kabul ederse miktarı anlaşmalı olur. Geri dönüş sağlamazsanız eğer biz davayı açacağız dedi. Öyle rahatladım ki telefonu kapatınca kahkaha attım resmen.

Ben de ilk defa 2 gün önce burda konu açmıştım. Sizin gibi içinde en ufak bir kötülük olmadığını düşündüğüm adam, beni ailesine kötüledi. Benden önce herkese ayrılmak istediğini söyleyerek en son benimle ayrılık konuşmasını yapmıştı.
En çok en son kurduğunuz cümle de kendimi gördüm. "Sürekli iyi anılarımız geliyor aklıma ve hep ağlıyorum". Ben uçurumun kenarından dönmüşüm hala iyi miyim değilim çok kısa süre önce geldi başıma tüm bunlar. Hala ara ara ağlarım, içimde bir yumru oturur ve tüm bunları hak etmediğimi düşünürüm. Zamanla azalıyor şuan önceki gibi değilim. Duygular ilk gün ki gibi kalmıyor.

Para muhabbetlerine girmiyorum konumda açıklamıştım.Kendinize değer verin ve hayal kırıklığına uğratan o adamı değişir diye beklemeyin.
Bende böyleyim 😭😭😭

Canlar Avukatla görüştüm. Takılarımı istedigimi, hakaretlerimi, boğazımı sıkmasını.
Sonra eski eşi aradı yanımda. Bu şartlar altında anlaşmalı boşanacağımı söyledi. Bu talepleri yerine getirmeyeceğini ama anlaşmalı bosanmak istediğini söyledi. Avukatım ama takılan takılar her ne olursa olsun kadınındır dedi. Ayrıca kredinin yarısını ödeme talebimiz var dedi. Bende aldım birşeyler ama böyle bir şey istemedim. Ben görüşmek, konuşmak istedim mesaj attım ama bana geri dönüş olmadı dedi. Tamam siz pazartesi günü bana dönüş sağlayın talepler için miktar belirleyin. Müvekkilim kabul ederse miktarı anlaşmalı olur. Geri dönüş sağlamazsanız eğer biz davayı açacağız dedi. Öyle rahatladım ki telefonu kapatınca kahkaha attım resmen.
Bende tıpatıp senin yasadıklarını yasadım ben dava acma boşanmaualım diyr resmen yalvardım e devletten bi baktım dava acmış sacma sapan bişeyler yazıp bende cevap dilekçesi vermemk için uzun bi süre bekledim o arada kendi evime gittim aynı senib ki gibi ailesi beni gördü konuşmadı kendinde yanıma gelmedi daha sonra cevap dileköesi verdim şimdi de diyomuş ki nasıl cevap dilekçesi vermiş meğer ben ne kötü adammışım !Yaptığı hareketleri hiç kafasında düşünmüyo galiba çok enterasan ya adam gidip bana dava açıyor ben daha cevap dilekçesi vermeden adamın nabzını yoklamaya gidiyorum benle konuşmuyor üstelik eve ayakkabılarıyal girip esyalrını fln almışlar ben dilekçe verincede o dilekçeyi verdiğime inanamamış cidden alıl alır gibi değil halen benı sucluyor nasıl bi pişkinlik !

Kızlar bi de dün sabah bu mesajı yazmış. Dalga geçer gibi. Afedersiniz benimle hayvan gibi konuşan şimdi insan olmuş. Ama cevap yazmadım. Her yerden engellendim.

Ziynet çantanı almayı unutmuşsun yarın onu al hepsi senin hakkın başka istediğin ne varsa alabilirsin. Sen benim eski eşim olabilirsin ama düşmanım değilsin o yüzden anlaşmalı boşanmak için medeni insanlar gibi birlikte avukata gitmek istersen bekliyorum yok eğer anlaşmak istemiyorsan ben davayı açacağım. Kötü günler yaşadık ama ne sen kötü insan oldun ne ben kötü insan oldum hakkını helal et ben ediyorum. Eğer konuşmak istemezsen canın sağolsun derim yolun açık olsun hep mutlu ol.
Burcu ne

Avukatiniz tembih etti di mi? hicbir sekilde kontakt kurmuyorsunuz, ne siz ne aileniz. Ve tabiki siz de onun ne ailesi/arkadasi vs ile gorusmuyorsunuz. Onun tek muhattabi, sizin avukatiniz. Bosanma bittigi an, illa da ailesinden helallik dileyecekseniz dilersiniz, yeri zamani simdi degil.
Asla yumusamayin, hatta davayi siz acinca, bu donem icinde barisma talebi ile gelecek muhtemelen, ve barisinca da size saglam kazik atacak birseyler bulmaya calisacak, kesinlikle inanmayin.
Allah yardimciniz olsun

Avukatiniz tembih etti di mi? hicbir sekilde kontakt kurmuyorsunuz, ne siz ne aileniz. Ve tabiki siz de onun ne ailesi/arkadasi vs ile gorusmuyorsunuz. Onun tek muhattabi, sizin avukatiniz. Bosanma bittigi an, illa da ailesinden helallik dileyecekseniz dilersiniz, yeri zamani simdi degil.
Asla yumusamayin, hatta davayi siz acinca, bu donem icinde barisma talebi ile gelecek muhtemelen, ve barisinca da size saglam kazik atacak birseyler bulmaya calisacak, kesinlikle inanmayin.
Allah yardimciniz olsun
Avukat sordu zaten. Ailesi sizi aradı mı diye.
Ailesi hiç bir şekilde muhatap olmadı. Ortak arkadaşımız söyledi. Eve kıyafetleri almaya gittiğimizde babamda konuşalım demesini beklemiş. Avukatla konuşursun cümlesine şaşırmış üzülmüş.

Kızlar kötü yorumlar yapmayın lütfen.
Nedendir bilmiyorum ama bazen eşimi özlerken buluyorum kendimi. Rabbim hayırlısını ver diyorum dua ediyorum.
Bugün sabah kardeşimle kıyafetlerimi almaya gittim. Öncede arabada ağladım kendimi rahatlattım. Yanında ağlamak istemiyorum. Eve girerken çok kötü oldum. Kapıyı açtı. Evde hiç bir düzen değişmemiş. Kıyafetlerimi aldım ve çıktım. Çok huzursuzum.

Son düzenleme:
Kolay mı evinden düzeninden ayrilmak.Güzel bir aile olup devam etmek varken hayallerin yıkıldı. Bu duygular zamanla azalacak ve geçecek.

Kolay mı evinden düzeninden ayrilmak.Güzel bir aile olup devam etmek varken hayallerin yıkıldı. Bu duygular zamanla azalacak ve geçecek.
Kendinizi suçlu hissetmeyin, her şeyden önce siz bir insansınız. Hepimiz de hayallerle yola çıkıyoruz ama yarım kaldığı için üzülüyoruz. Eşiniz hak etmemiş emeklerinizi ve kurduğunuz hayallerinizi hepsi bu. Ben de sizin gibi boşanma aşamaları yaşıyorum. Eşimi yaptığı kötülüklere rağmen özlediğim zamanlar oluyor. Onca zamanlık alışkanlıklar da cabası... Ama sonra hemen durup ettiği hakaretleri, küfürleri, şiddetini düşünüyorum. Sevgimi hak etmiyor deyip uzaklaşıyorum. İnsanız elbet üzüleceğiz. Kalbiniz var hem de kırık dökük şu an. Sadece özleminize yenik düşüp girdiğiniz süreçten vazgeçmeyin ve duygularınızı içinizde tutmaya özen gösterin. Zamanla uzaklaşacaksınız, sadece zamana ihtiyacımız var unutmayın. Dilerim bundan sonrasında huzurlu güzel bir hayatınız olur...

Back
X