Mutsuzum

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Insanın her şeyi varken hayatında her sey yolundayken neden mutlu olmaz hiç bir şeyden zevk almaz her sey anlamsız gelir ..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın kızlar

Bişey eksiktir.
Herseyı vardan kasıt ne Hersey ne.
Belkı maneviyatın eksiktir.
Belkı cevren ınsan doludur ama doyurucu degıldır.
Arkadasın vardır ama kafan uymuyodur.
İşin vardır ama sırf okudun diye o meslegı yapıyosundur aslında sevmiyorsundur

Ne bıleyım ask eksik Belkı. Hayatında bırı vardır da eksiktir yanı sevgisi saygısı.
Mutlaka bir sey eksiktir.
Nankorluk olarak gormuyorum bunu ben.

Insanın her şeyi varken hayatında her sey yolundayken neden mutlu olmaz hiç bir şeyden zevk almaz her sey anlamsız gelir ..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın kızlar

Bazen olur
Her şey yolundayken mutsuz hisseder insan
Bazen olağan sürekli yaptığın şeyler yorar seni
Biraz değişiklik katmayı dene yaşamına

mutsuzluğa alışmış olmanızla ilgili olabilir mi? yanlış anlamayın samimi söylüyorum, sanki mutlu olmayı öğrenemediğiniz ve sürekli aksilik çıkan bir evde büyüyünce bu hal ile ne yapacağınızı şaşırma hali olabilir mi? çünkü huzurlu bi cocukluk geçirmiş her insan her türlü probleme ragmen mutlu olabiliyor, bunu öğrenmiş cünkü

Var öyle bir tanıdığım. Güzel bir evliliği, sağlıklı bir çocuğu, güzel bir evi, son model arabası, gözünün içine bakan kocası, sağlığı sıhhati bir insanda olabilecek iyi şeylerin hemen hemen hepsi var ama kadın mutsuzluktan ölüyor ben bildim bileli. Mizaç meselesi herhalde. En son psikiyatriye gitmeye ikna ettik, tedavi oluyor şimdi.

Mutluluk sahip olduklarımızla ölçülebilen bir şey değil ki. Öyle olsaydı hali vakti yerinden insanların psikolojik hiç bir problemi olmazdı. Peki nasıl mutlu olurum sorusunun yanıtı da her insan için farklı. Keşke formülü olsa. Bazen bakış açımız yanlıştır; onu düzeltmemiz gerekir, bazen travmalarımız ya da üstünü örttüğümüz sorunlarımız vardır; onları aşmamız gerekir, bazen kıymet verdiğimiz şeyleri doğru seçmemişizdir; yaşayıp, öğrenmek, pişmek gerekir. Mesela benim de her şeyim yok, ama çok kıymetli şeylerim var, onlar bana her şeyim varmış gibi hissettiriyor, genel olarak mutlu bir insanım. Ama bu mutluluğa nasıl ulaştım dersek; bir sürü travma yaşadım. Sonra baktım ki hayat öyle kısa ki, var olan zamanın tadını sevdiklerinle çıkarmak, sevdiklerinin ve yaşadığın anın kıymetini bilmek büyük şans. İşte ben de o şansı kullanmaya çalışıyorum, bunun farkında olmak beni mutlu ediyor. Böyle bir kafa... Belki de kafayı yemişimdir, bir delinin mutluluğunu yaşıyorumdur. =)) Ama neticede mutluluyum işte.

Merhaba, ruh halimiz hiç beklemediğimiz şeylerden etkilenebiliyor. Depresyon ve beslenme ilişkisini araştırsanız faydası olur belki. Vücudumuz makine gibi hormonların çok etkisi var bu konuda.
Bir de açtığınız başlık çok olumsuz. Forumdaki düşünce gücü/olumlamalar başlığını okumak iyi gelebilir size. Günlük hayatta her basit tercihte olumlu yöne eğilmeye çalışın. Negatif sözleri olan bir müzik çıkarsa neşeli şarkıya geçin. Bir komedi dizisi izlemeye başlayın. Uyku düzeni de çok etkiliyor ruh halini. D vitamini alabileceğiniz gündüz saatlerinde açık havada bulunmaya çalışın. Salgın varken açık hava yerine cama balkona çıkmak da sayılır sanırım:) çok basit alışkanlıklar çok fark yaratıyor.

Bişey eksiktir.
Herseyı vardan kasıt ne Hersey ne.
Belkı maneviyatın eksiktir.
Belkı cevren ınsan doludur ama doyurucu degıldır.
Arkadasın vardır ama kafan uymuyodur.
İşin vardır ama sırf okudun diye o meslegı yapıyosundur aslında sevmiyorsundur

Ne bıleyım ask eksik Belkı. Hayatında bırı vardır da eksiktir yanı sevgisi saygısı.
Mutlaka bir sey eksiktir.
Nankorluk olarak gormuyorum bunu ben.
Mesela bende aşk eksik coronada geldi kapandık evlere hayatımın aşkı beyfendisi sen de evde misin nerdesin 😂🤣

Mesela bende aşk eksik coronada geldi kapandık evlere hayatımın aşkı beyfendisi sen de evde misin nerdesin 😂🤣
Evdedır nerde olacak 😂
Keske simdı evlı olsam karımla karantına da kalsam habıre kasının ustunde gozun var dıyıp kavga etsek diye hayal kuruyordur 😂
Keske bitse karantına, sız sevdiklerinize kavussanız ben anneme♥️😂😂😂

Mutluluk anlık ve süreli bişey bence. Az önce lahmacun yaptım yedik mutluyduk 😂 şimdi kızım beynimi yiyor oynamak için beynimi oyuyor resmen mızmızlanıyor migrenim başladı yeniden mutsuzum. az sonra çay içerim mutluyum. yarın temizlik yapacağım mutsuzum. çarşamba kızımla dışarı çıkacağız mutluyum perşembe işe gideceğim mutsuzum. bende normal değilim sanırım 😬

Eğer uzun zamandır yatırmadıysanız genel kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim.Ben haşimato hastasiyim günlük ilaç almam gerekiyor eğer unutursam yâda doz eksik gelirse aşırı sinirli ve mutsuz oluyorum.Ayni şekilde D vitamini değerimde düşüktür sürekli takviye alıyorum onu ihmal ettiğimde de mutsuz oluyorum.
Başka bir neden de insanın çocukluğu yâda içine attıkları da bugünü etkiliyor.Bu konuda da psikolog yardımı almanız gerekiyor.

Back
X