• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Merhaba uzun süredir kendimi yalnız hissediyorum. Yaşım neredeyse 26 oluyor. Artık yuva kurmak istiyorum ama gelin görün ki karşıma kimse çıkmıyor. Eski güzelliğim de kalmadı gibi sanki. Şu an hiçbir şey yapasım gelmiyor arkadaşlarım hep evlendi. Bu sefer hatayı kendimde aramaya başladım. Hep kendimle ilgili konulara çomak sokuyorum.

Mesela, “eskisi gibi güzel değilim ya da zaten hiç değildim”gibi.
Tesettürlü bir kadınım ferace giyerim süslenmiyorumda zaten bu şekilde kim beni beğenir bilmiyorum. İyice saldım. Bakım olarak değil düşünce olarak.

Ne yapabilirim ?

Herkesin yaşam tarzına saygım var. Kendi isteğinizle ferace giyiniyorsaniz hiç sorun yok.. herşeyden önemlisi sizin kendinizi begenmeniz. Kendinizi iyi hissedecek şey neyse onu yapmaya çalışın ki sizi motive etsin. .. mesela ben dediginiz gibi hissettiğimde mutlaka bı bakıma girerim. Saç baş yaptiririm. Bi iki alışveriş le kendimi çok iyi hissederim.. önemli olan sızın nasil hissettiginiz ve bu olduğu gibi karsidakine geçiyor.. evlilik konusuna gelirsek yaşınız çok genç. Bence kendinizi her anlamda geliştirmeye bakın. Asıl hedefiniz evlilik olmamalı şuan. Doğru kişi karşınıza cikarsa neden olmasın ama bu evhami yaşamak için cok erken

Merhaba uzun süredir kendimi yalnız hissediyorum. Yaşım neredeyse 26 oluyor. Artık yuva kurmak istiyorum ama gelin görün ki karşıma kimse çıkmıyor. Eski güzelliğim de kalmadı gibi sanki. Şu an hiçbir şey yapasım gelmiyor arkadaşlarım hep evlendi. Bu sefer hatayı kendimde aramaya başladım. Hep kendimle ilgili konulara çomak sokuyorum.

Tesettürlü bir kadınım ferace giyerim süslenmiyorumda zaten bu şekilde kim beni beğenir bilmiyorum. İyice saldım. Bakım olarak değil düşünce olarak.

Ne yapabilirim ?
Ferace giyiyorum kim beğenir beni mi? Ne kadar sığ bir düşünce

Ne yapabilirim ?
Bence kendinize değer verin biliyorum söylemesi kolay yapması zor.Her insan ister yaninda birlikte yürüyebilecegi birini hayatı paylaşmayı ama isteyince olmaz.Tabiri caizse ha diyince olmuyor.kapali olabilirsiniz ama kendinize bakmanıza engel değil.enerjinizi yüksek tutun mutlaka farkedilir

Ne yapabilirim ?
Kendine hakaret edenide ilk defa gördüm. Bakımsız olmakla çirkin olmanın arasındaki ince çizgi sizin zihniyetinizdir. tesettürlü olmak bi eksi değilki.Tesettür ve ferace vurgusu yapmayın Özellikle tesettürlüyüm dediğiniz için bunu söylüyorum.Bende tesettürlüyüm ve çok güzelim kendimi çok seviyorum bebeğim gibi hemde. Güzel değilsemde güzelim. Çünkü ben özelim.sende Evrene güzel enerjiler verki güzel şeyler alasın. ☺️

Bence o koca meraklısı arkadaşlarınızla görüşmeyin. Kendinize daha entellektüel, hayatında önce kendini geliştirmeyi ön plana koymuş, çeyizini değil beynini geliştirmiş dostluklar edinin.
Erken evlenmek bir meziyet değil aksine bir gençlik ziyanıdır bence. İnsan her yaşta sevişebilir ama şuanki zekasıyla öğrenebileceği bilgileri ileri yaşlarda öğrenmesi güçleşebilir.
Umarım anlatabilmişimdir.

Bence o koca meraklısı arkadaşlarınızla görüşmeyin. Kendinize daha entellektüel, hayatında önce kendini geliştirmeyi ön plana koymuş, çeyizini değil beynini geliştirmiş dostluklar edinin.
Erken evlenmek bir meziyet değil aksine bir gençlik ziyanıdır bence. İnsan her yaşta sevişebilir ama şuanki zekasıyla öğrenebileceği bilgileri ileri yaşlarda öğrenmesi güçleşebilir.
Umarım anlatabilmişimdir.
Haklısınız. Kendi mesleğim var zaten de insan yine de bazen kendini yalnız hissediyor.

Back
X