- 4 Mayıs 2021
- 188
- 146
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Ferace giyiyorum kim beğenir beni mi? Ne kadar sığ bir düşünceMerhaba uzun süredir kendimi yalnız hissediyorum. Yaşım neredeyse 26 oluyor. Artık yuva kurmak istiyorum ama gelin görün ki karşıma kimse çıkmıyor. Eski güzelliğim de kalmadı gibi sanki. Şu an hiçbir şey yapasım gelmiyor arkadaşlarım hep evlendi. Bu sefer hatayı kendimde aramaya başladım. Hep kendimle ilgili konulara çomak sokuyorum.
Mesela, “eskisi gibi güzel değilim ya da zaten hiç değildim”gibi.
Tesettürlü bir kadınım ferace giyerim süslenmiyorumda zaten bu şekilde kim beni beğenir bilmiyorum. İyice saldım. Bakım olarak değil düşünce olarak.
Ne yapabilirim ?
Asıl konu bu değil lütfen konuyu başka taraflara çekmeyin, gereksiz.Ferace giyiyorum kim beğenir beni mi? Ne kadar sığ bir düşünce
Raınyy sende dene görücü usulü evlenmeyi, senin gibi biriyle meselaGörücü usulü evlenmeyi deneyin. Zaten evleneceginiz kiside sizin gibi birini isteyen biri olabilir ferace giyen vs.
Ben suan evlilik dusunmuyorum. Senin gibi derken?Raınyy sende dene görücü usulü evlenmeyi, senin gibi biriyle mesela
Bence kendinize değer verin biliyorum söylemesi kolay yapması zor.Her insan ister yaninda birlikte yürüyebilecegi birini hayatı paylaşmayı ama isteyince olmaz.Tabiri caizse ha diyince olmuyor.kapali olabilirsiniz ama kendinize bakmanıza engel değil.enerjinizi yüksek tutun mutlaka farkedilirMerhaba uzun süredir kendimi yalnız hissediyorum. Yaşım neredeyse 26 oluyor. Artık yuva kurmak istiyorum ama gelin görün ki karşıma kimse çıkmıyor. Eski güzelliğim de kalmadı gibi sanki. Şu an hiçbir şey yapasım gelmiyor arkadaşlarım hep evlendi. Bu sefer hatayı kendimde aramaya başladım. Hep kendimle ilgili konulara çomak sokuyorum.
Tesettürlü bir kadınım ferace giyerim süslenmiyorumda zaten bu şekilde kim beni beğenir bilmiyorum. İyice saldım. Bakım olarak değil düşünce olarak.
Ne yapabilirim ?
Burada kotu bitsey demek istemedim kendini kotu hissetmesin diye oyle yazdim.Görücü usulü evlenmeyi deneyin. Zaten evleneceginiz kiside sizin gibi birini isteyen biri olabilir ferace giyen vs.
Erkekler ferace giymiyor biliyorsun dimi?Burada kotu bitsey demek istemedim kendini kotu hissetmesin diye oyle yazdim.
Erkek kapali giyinen kiz istiyor olabilir onu demek istedim. Herkesin istegi gorusuu farkli.Erkekler ferace giymiyor biliyorsun dimi?
Kendine hakaret edenide ilk defa gördüm. Bakımsız olmakla çirkin olmanın arasındaki ince çizgi sizin zihniyetinizdir. tesettürlü olmak bi eksi değilki.Tesettür ve ferace vurgusu yapmayın Özellikle tesettürlüyüm dediğiniz için bunu söylüyorum.Bende tesettürlüyüm ve çok güzelim kendimi çok seviyorum bebeğim gibi hemde. Güzel değilsemde güzelim. Çünkü ben özelim.sende Evrene güzel enerjiler verki güzel şeyler alasın.Merhaba uzun süredir kendimi yalnız hissediyorum. Yaşım neredeyse 26 oluyor. Artık yuva kurmak istiyorum ama gelin görün ki karşıma kimse çıkmıyor. Eski güzelliğim de kalmadı gibi sanki. Şu an hiçbir şey yapasım gelmiyor arkadaşlarım hep evlendi. Bu sefer hatayı kendimde aramaya başladım. Hep kendimle ilgili konulara çomak sokuyorum.
Ne yapabilirim ?
Tavsiye verebilecek kıvama geldiysen ne mutlu sanaErkek kapali giyinen kiz istiyor olabilir onu demek istedim. Herkesin istegi gorusuu farkli.
Kendisini eksik hissetmesin yani.
Geldim mi bilmiyorum ama verdim :)Tavsiye verebilecek kıvama geldiysen ne mutlu sana
Uuuu tuttum bu lafıİnsan her yaşta sevişebilir ama şuanki zekasıyla öğrenebileceği bilgileri ileri yaşlarda öğrenmesi güçleşebilir.
Haklısınız. Kendi mesleğim var zaten de insan yine de bazen kendini yalnız hissediyor.Bence o koca meraklısı arkadaşlarınızla görüşmeyin. Kendinize daha entellektüel, hayatında önce kendini geliştirmeyi ön plana koymuş, çeyizini değil beynini geliştirmiş dostluklar edinin.
Erken evlenmek bir meziyet değil aksine bir gençlik ziyanıdır bence. İnsan her yaşta sevişebilir ama şuanki zekasıyla öğrenebileceği bilgileri ileri yaşlarda öğrenmesi güçleşebilir.
Umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?