Ben nişanlıyım seneye düğünümüz olacak. Ama kendimi çok mutsuz hissediyorum.Bu aralar çok unutkanlık ve algılama zorluğu yaşıyorum. Kendimi ifade etmekte güçlük çekiyorum,kelimeleri söylerken telaffuz edemiyorum yada saçma sapan şeyler çıkıyor ağzımdan ve bu yüzden konuşmaktan kaçınıyorum bu da ilişkimize ve işime yansıyor. Bazen farkında olmadan öylece kalakalıyorum. Boş boş duruyorum dalıp gidiyorum. kendime geldiğimde kendimi çok kötü hissediyorum. Kendimi işe yaramaz beceriksiz biri gibi hissediyorum. İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. İnanın yatağımı bile toplamak zor geliyor. Bu bir hastalık mıdır? Ben neden böyleyim? Bana yardımcı olabilecek biri var mı?
Bilmiyorum neden böyle olduğumu yılların birikintisi belki de... Bunun için nöroloğa mı gitmeliyim psikoloğa mı? Daha önce baş dönmelerim de oldu bunun için nöroloğa gittim mr falan çektiler birşey çıkmadı ama nişanlım da yanımdaydı bu konulardan bahsetmedim. Kendimi ona karşı da yetersiz hissediyorum. Geçmişde birlikte yaşadığımız birşeyden bahsediyor hatırlamıyorum ya da hatırlamış gibi görünmeye çalışırken yanlış şeyler anlatıyorum. Bende normal insanlar gibi olmak istiyorum kendime hiç güvenim kalmadı. Başarısızlıktan korktuğum için herşeyden uzak durmaya çalışıyorum.
acıkca anlat bende bu durmdan rahatsızım neden olduğunu bilmiyorum de ve birlikte bir danışmana gidin canım bazı seyleri insan tek başına cözemez.dediğim gibi her insanın başından gecmiştir bu dönemler. bide seyden olabilirmi niaşnlısın ve yakında evleneceksin bunu sorumluluğu baska bir konuma gecmiş olman evden ayılacak olma düşüncen vs vs
Belki onların da etkisi vardır bilmiyorum. Onunla paylaşamamamın nedeni belki de kaybetme korkusu. Eskiden çok başarılı biriyken şimdi bu halde olmak çok üzüyor beni. Ben anadolu lisesini okumuş bir insanım. Ortaokulda okuluma hep birincilikler getirdim. Şimdi ise kendimi aptal gibi hissediyorum.
Evet birşeyler var. ben kendimi ifade etmekte zorlanan bir insanım. İnsanlar beni yanlış anlar diye birçok şeyi paylaşamıyorum. Kendi kendimi yiyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?