• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum..!

Dün paylaşmak istedim bu forumu buldum hemen üye oldum. yaklaşık 1 yıldır evliyim severek evlendik ama evlenince herşey değişti. Anladım ki tanıyarak evlenmek diye birşey yokmuş, evlenince tanımak varmış.
Evlendikten sonra eşimin ne kadar olumsuz yönleri varsa hepsini gördüm. ben dört dörtlük yetiştirdim kendimi. yemek, ütü, düzen, temizlik, herşey.. ama o hep kusur bulma çabasında, hep agrasif, hep benim dediğim olsun diyen biri. o kadar kavgalar ettik ki bu 1 yıl içinde.. şuan 8,5 aylık hamileyim. oğlum olacak. çok ağlıyorum kimseye belli etmiyorum mutsuzluğumu. bazen çok iyiyiz bazen birbirinden nefret eden 2 kişiyiz. böyle bir karmaşa.. hep arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ben hep yalnız kalıyorum.. oğlumuz doğunca düzelicem diyor hiç inanmıyorum.. hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Bende 16 aylık evliyim ve seninle aynı durumdayım sadece ben daha hamile değilim. Çok zor hakkımızda hayırlısı canım.

Back