- 22 Ocak 2015
- 165
- 69
- 38
- Konu Sahibi takeme2church
-
Buradaki okuduklarıma göre bana rahat batmış diyebilirsiniz bazen bende kendime öyle diyorum ama mutsuzum konuya gelecek olursak herkesin isteyeceği bi ailem var annem babam her isteğimi yapar en iyi eğitimi almamı sağlarlar bir istediğimi ikiletmeden alırlar ama ben nedense mutsuzum arkadaş cevremde çok güzel.. şu ana kadar bir ilişkim olmadı istemedim yaşımın küçük olduğunu düşünüp zamanı gelince ciddi şeylerle ilgilenmek istedim belkide bu beni mutsuz yapıyor en yakın arkadaşlarımın sevgilileri var heyecanları var bir yandan isterken bir yandan böyle rahatım deyip geçiştiriyorum.. bu arada 20 yaşındayım
Sevgilimi..
Dert arama kendine
zeki insanların mutsuz olma sebebi iq ve eq arasındaki farktanlütfen bunu imalı alma
çok ciddi soruyorum
zeka seviyen hakkında bilgin var mı?
bu çocukluğundan beri mi böyle? yani mutlulukların kısacık sürüp sonra yine mutsuz mu hissediyorsun?
bu ara ben biraz "zeka"yı incelemek zorunda kaldım, çok zeki insanlardan bazıları maalesef ne olursa olsun bir mutsuzluk hissediyorlarmış
bunu yenmenin yolu da bu konu hakkındaki eğitimlerden geçiyormuş...
lütfen bunu imalı alma
çok ciddi soruyorum
bu çocukluğundan beri mi böyle? yani mutlulukların kısacık sürüp sonra yine mutsuz mu hissediyorsun?
bu ara ben biraz "zeka"yı incelemek zorunda kaldım, çok zeki insanlardan bazıları maalesef ne olursa olsun bir mutsuzluk hissediyorlarmış
Ask yoksa niye mutlu olasin yaa dertsiz olursun ama mutlu olmazsin ask lazim askk
Ya dunyada asktan tatli var mi her gonlun arzusu gonlune es bi ruhtur. Karsina cikan iyi durust guzel adamlara sans verbelki de haklısınız fakat biraz paranoyası fazla olan biri olarak kullanılmaktan çok korkut-yorum dostumun başına gelmişti güvenim zayıf bu konulara cesaretim yok, oysaki her konuda özgüvenli cesaretliyimdir ama bunu aşamıyorum ve canımı sıkmaya başladı
zekimiyim ben şimdi çok :)lütfen bunu imalı alma
çok ciddi soruyorum
ben aşk olduguna inanmıyorum.Geçici şey bunlar.Ama sevgi kalıcıdır.O yuzden sende iyice tanı gerçekten içinin ciddi anlamda sindiği sana guven veren biri çıkarsa karşına degerlendir.Ama bence konunun aşkla falan hiç ilgisi yok.SDende sanırım bazı şylerden doymuşluk var.Bunu gözden geçirmen lazım.Yoksa her sevgilisi olan mutlu olsaydı mutsuzluk söz konusu bıle olmazdı.Elindekilerin kıymetını bılıp mutlu olmaya bak.Olmayanlara bak ya da işte o zaman mutlu olursun.
çevrendeki kim varsa şans verıyım deme sözünden kastım hoşlanan birileri varsa demek istedim.Yanlış yerlere gitmesinevet diyorum ya bazen kendimi çok bencil şükür bilmeyen biri olarak görmüyor değilim ama bu lanet duyguyu da içimden atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?