Mutsuzum..

takeme2church

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
165
69
38
Buradaki okuduklarıma göre bana rahat batmış diyebilirsiniz bazen bende kendime öyle diyorum ama mutsuzum konuya gelecek olursak herkesin isteyeceği bi ailem var annem babam her isteğimi yapar en iyi eğitimi almamı sağlarlar bir istediğimi ikiletmeden alırlar ama ben nedense mutsuzum arkadaş cevremde çok güzel.. şu ana kadar bir ilişkim olmadı istemedim yaşımın küçük olduğunu düşünüp zamanı gelince ciddi şeylerle ilgilenmek istedim belkide bu beni mutsuz yapıyor en yakın arkadaşlarımın sevgilileri var heyecanları var bir yandan isterken bir yandan böyle rahatım deyip geçiştiriyorum.. bu arada 19 yaşındayım

Son düzenleme:

lütfen bunu imalı alma
çok ciddi soruyorum
zeka seviyen hakkında bilgin var mı?
bu çocukluğundan beri mi böyle? yani mutlulukların kısacık sürüp sonra yine mutsuz mu hissediyorsun?
bu ara ben biraz "zeka"yı incelemek zorunda kaldım, çok zeki insanlardan bazıları maalesef ne olursa olsun bir mutsuzluk hissediyorlarmış
bunu yenmenin yolu da bu konu hakkındaki eğitimlerden geçiyormuş...

zeki insanların mutsuz olma sebebi iq ve eq arasındaki farktan
yoksa her zeki insan mutsuz değil:)

üstün zekalı felan değilim ıq seviyemde lise sonda yapılan teste göre yani 2,5 yıl önce 110du normal seviye

Sorun burda işte ailen hiç bir şeyi ikiletmemiş çabalamamışsın o yüzden haz yok çünkü hazır.Hayatla savaş,diren herşeyi ailenden bekleme hazırcı olma bu mutsuz eder.

Ask yoksa niye mutlu olasin yaa dertsiz olursun ama mutlu olmazsin ask lazim askk

belki de haklısınız fakat biraz paranoyası fazla olan biri olarak kullanılmaktan çok korkut-yorum dostumun başına gelmişti güvenim zayıf bu konulara cesaretim yok, oysaki her konuda özgüvenli cesaretliyimdir ama bunu aşamıyorum ve canımı sıkmaya başladı

Ya dunyada asktan tatli var mi her gonlun arzusu gonlune es bi ruhtur. Karsina cikan iyi durust guzel adamlara sans ver

ben aşk olduguna inanmıyorum.Geçici şey bunlar.Ama sevgi kalıcıdır.O yuzden sende iyice tanı gerçekten içinin ciddi anlamda sindiği sana guven veren biri çıkarsa karşına degerlendir.Ama bence konunun aşkla falan hiç ilgisi yok.SDende sanırım bazı şylerden doymuşluk var.Bunu gözden geçirmen lazım.Yoksa her sevgilisi olan mutlu olsaydı mutsuzluk söz konusu bıle olmazdı.Elindekilerin kıymetını bılıp mutlu olmaya bak.Olmayanlara bak ya da işte o zaman mutlu olursun.

zekimiyim ben şimdi çok :)
üzüldüm ama ya ,bak şimdi...

evet diyorum ya bazen kendimi çok bencil şükür bilmeyen biri olarak görmüyor değilim ama bu lanet duyguyu da içimden atamıyorum

siradanliktan kurtulup, hayatda farkindalik yaratmalisin ve suan cevrendeki insanlar neyi yapiyorsa o sana dogru geliyor. kisacasi suru psikolojisi...

zamanla atarsın .Kendini çok fazla dinliyorsun sanırım rahat bırak.Böyle gidersen Allah korusun isyana girer.Çünkü elinde istediklerinin hepsi var.Dertleşebilceğin arkadaşların,Sevgisine doymayacagın ailen,Eğitimin,Hayatın bir insan daha ne ister ki ? evlilik çok ciddi bir şey o yuzden bir anda karar verme bazı şeylere.İşte benım sevgilim yok artık çevremde kım varsa sansmı versem deme.İlk olsun son olsun.Herşeyin bir zamanı vardır.Demekki sevginin daha zamanı gelmemiş.Olaylara bu yönden bakarsan mutlu olursun.Kıymet bılenlerden ol.Sana simdi birşeyler için ugras çabala böyle olunca mutlu olursun desem oyle bır durum yoksa zorla çıkaramazsın ki.O yuzden sukretmeyı bılmek lazm

evet diyorum ya bazen kendimi çok bencil şükür bilmeyen biri olarak görmüyor değilim ama bu lanet duyguyu da içimden atamıyorum
çevrendeki kim varsa şans verıyım deme sözünden kastım hoşlanan birileri varsa demek istedim.Yanlış yerlere gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…