- 8 Şubat 2016
- 31
- 4
- 16
- Konu Sahibi nadya_nadya
-
Aranızda bir tartışmamı geçti de söyledi? Üstünden yıllar geçmiş evlenmiş niye böyle bir şey söyleme gereği duymuş ki?Selam bayanlar
3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan 7 sene hep umutla beklemis ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.
bu nasıl bir saçmalık ! bunu neden söyleme gereği duydu noldu da bunu söyledi?Selam bayanlar
3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var
O zaman defolsun onun yanına gitsin.Selam bayanlar
3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?