- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi nadya_nadya
-
Neden böyle bir şey söyleme gereği duydu ki eşin.Madem aşıkmış evlenmeseydi Allah AllahSelam bayanlar
3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var
Yaevlilikten ya da senden sıkılmıştır onun için böyle söylüyordur. Söylediklerini umursama kendinde bak gez eğlen kafanı dağıt belli ki canını yakmak için böyle söylemiş.Selam bayanlar
3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var
Ne kadar oluyor bunu söyleyeli ve durup dururken mi söyledi?
Takma kafana canım geçmiş bitmiş sonuçta
Şuan sana sevgi saygı gösteriyorsa sıkıntı yapma.belki ağzından kaçmıştır hı
Eşin acılı arabesk mazoşist platonik hayali kurgulu fırtınalı duyguları aşk diye tanımlıyor..ergen duygusallığında biri..
Sen onu şöyle ızdıraplı gel gitli terketmeli ayrılmalı bir sürece sokabilsen kapının önünde ağlar yatar..ve bunları yapmasan da o çok çok ilerde yaşlandığında asıl gerçek aşkının sen olduğunu sana itiraf eder...
Erkekler çocuk gibidir der hep annem..
Ona askimsin dedigimde suskun kalmasi cok aciKavga esnasında demiştir bence pişman da olmuştur.sende aynı şekilde cezalandır
Super fikir :)eşin çok bencilce davranmış ve seni incittiğin de farkında bence uursamaz görün iyi ki söyledin en azından yalan yok aramızda depeşimden koştuğunda seni terk etseydim şimdi bunu başkasına söyleyecektin de hatta sen aşka değil imkansızına aşıksın aşk nedir öğrenememişsin de bozulsun ve normal yaşantına devam et :)
Sıkma canını tatlım peki ben ne yapayım evlendigimiz ilk ay aldattı beni karaktersiz .... sana gelince onu canını yakmak için söylemiştir pek takma bence çünkü onun istediği buSelam bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?