mutsuzum..

Genellikle elde edilemeyen kişi erkeklerin aklında kalıyor.
Yani onunla da evlenseydi şimdiye aşkı biterdi tartışmalar başlardı :))
Aşk karşılıklı olduğunda , sevgi ve bağlılıkla bütünleştiğinde güzeldir .
O kızda bulamadığı bir şeyler olmuş ki suan onunla evli değil .
Öküzlük yapmış eşin ama bence fazla da uzatma tadınız iyice kaçar .

Selam bayanlar

3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var :KK43:
Neden böyle bir şey söyleme gereği duydu ki eşin.Madem aşıkmış evlenmeseydi Allah Allah

Takma kafana canım geçmiş bitmiş sonuçta
Şuan sana sevgi saygı gösteriyorsa sıkıntı yapma.belki ağzından kaçmıştır hı

Konuyu okurken bu soruyu esime sordum. 'Insan bir kere mi asik olur sence?' Yoo dedi birden fazla olabilir herhalde.. demek ki benden baskasina da asik olmus.. Hödükkkkkkkkk

İlişk
Selam bayanlar

3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var :KK43:
Yaevlilikten ya da senden sıkılmıştır onun için böyle söylüyordur. Söylediklerini umursama kendinde bak gez eğlen kafanı dağıt belli ki canını yakmak için böyle söylemiş.

Sende deki bende sana aşık değilim bir kere tattım o duyguyu şuan sana nispet olsun diye söylemiyorum gercekten de .bu yüzden anlıyorum seni de şaşırsın hödüüj

Eşin acılı arabesk mazoşist platonik hayali kurgulu fırtınalı duyguları aşk diye tanımlıyor..ergen duygusallığında biri..
Sen onu şöyle ızdıraplı gel gitli terketmeli ayrılmalı bir sürece sokabilsen kapının önünde ağlar yatar..ve bunları yapmasan da o çok çok ilerde yaşlandığında asıl gerçek aşkının sen olduğunu sana itiraf eder...
Erkekler çocuk gibidir der hep annem..

Eşin acılı arabesk mazoşist platonik hayali kurgulu fırtınalı duyguları aşk diye tanımlıyor..ergen duygusallığında biri..
Sen onu şöyle ızdıraplı gel gitli terketmeli ayrılmalı bir sürece sokabilsen kapının önünde ağlar yatar..ve bunları yapmasan da o çok çok ilerde yaşlandığında asıl gerçek aşkının sen olduğunu sana itiraf eder...
Erkekler çocuk gibidir der hep annem..

dusundum yapmayi ama ya ters tepki gosterirse bu kez de ondan olurum diye de korkuyorum.

eşin çok bencilce davranmış ve seni incittiğin de farkında bence uursamaz görün iyi ki söyledin en azından yalan yok aramızda depeşimden koştuğunda seni terk etseydim şimdi bunu başkasına söyleyecektin de hatta sen aşka değil imkansızına aşıksın aşk nedir öğrenememişsin de bozulsun ve normal yaşantına devam et :)

eşin çok bencilce davranmış ve seni incittiğin de farkında bence uursamaz görün iyi ki söyledin en azından yalan yok aramızda depeşimden koştuğunda seni terk etseydim şimdi bunu başkasına söyleyecektin de hatta sen aşka değil imkansızına aşıksın aşk nedir öğrenememişsin de bozulsun ve normal yaşantına devam et :)
Super fikir :)

Selam bayanlar

Sıkma canını tatlım peki ben ne yapayım evlendigimiz ilk ay aldattı beni karaktersiz .... sana gelince onu canını yakmak için söylemiştir pek takma bence çünkü onun istediği bu

boyle saçma cumleler duymadım canım :D sizinle evlenince mi aklına geldi bunlar nie paylaşıyor anlamadım bazı şeyler insanın içinde kalmalı bende sana aynı cümleyi kursam hoşuna gıder mi die sor bakim...

Back
X