Mutsuzum

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar merhaba,

Uzunca bi zamndır asırı mutsuzum, yorgunum ve kendimi cirkin ve enerjisi hissediyorum giydiğini yakıstırmıyırum hiçbişey içimden gelmiyor. İş haytım aile hytım ask hayatım hersey yolunda aslında sadece herkes gibi baZı maddi sıkıntılrım vr oladar. Sizce ben depresyonda mıyım benim gibi oln vr mı?
Not: telefonumun dokunmtiğinde ptroblem var yazım hataları için kusura bakmayın

zaman zaman herkeste olmaz mı bu durum? hemen depresyon tanısı koymayın kendinize.

Evet fakat uzun süredir boyleyim. Toparlnmıyorum. Kendmi cok cirkin bulmaya basladım ki ozguvenı cok yuksek birydim. Cok sıkıldım bu dırumdanZ

diğer türlü hissetmek de sizin elinizde. yani doktora gidin filan diyecekler şimdi ama kendi kendinize aşabileceğiniz geçici bi durum bence.

Sizin hayatınız da var mı yolunda gitmeyen bşeyler? Beni rahatsız eden problem yokken boyle olmam. Problemi bilsem cozume kavustururum.
Evet benim var aslında o yüzden
Eğer problemin olmadığı halde böyleyse geçicidir diye düşünüyorum
Her insan dönem dönem hisseder böyle
Hayatınıza değişik bi şeyler katın olmazsa Bi farklılık vs

Evet benim var aslında o yüzden
Eğer problemin olmadığı halde böyleyse geçicidir diye düşünüyorum
Her insan dönem dönem hisseder böyle
Hayatınıza değişik bi şeyler katın olmazsa Bi farklılık vs
Benimde aklmdan gecen o da maddi durum durduruyor işte. Unarım gecer kendiliğinden.

Belki de bir degisiklige ihtiyaciniz var.. Bir kac gunlugune bir seyahate cikabilir, kilo verebilir, eski bir arkadasiniza mesaj atabilir, yeni birseyler deneyebilirsiniz. Belki de caninizi gercekten sıkan birsey var ve bu durumun size olan etkisini siz bile farketmiyorsunuz! Dua edin hayat hep olagan akisinda ilerlemiyor hepimizin sikintilari var.

Belki de bir degisiklige ihtiyaciniz var.. Bir kac gunlugune bir seyahate cikabilir, kilo verebilir, eski bir arkadasiniza mesaj atabilir, yeni birseyler deneyebilirsiniz. Belki de caninizi gercekten sıkan birsey var ve bu durumun size olan etkisini siz bile farketmiyorsunuz! Dua edin hayat hep olagan akisinda ilerlemiyor hepimizin sikintilari var.
Evet Elimden tek gelen allaha sığınmak su asamada.

Bence tamamen mevsimsel bende bu aralar kafayı yemek üzereyim geçen sene bu zamanlar da böyleydi Sonbaharın başlangıcındada oluyor.

Uzun zamandır böyle iseniz psikolojik yardım alabilirsiniz. Bu zamanda psikolojisi normal insan görmedim zaten. Yardım almak kötü bir şey değil. Zaman zaman hepimizin ihtiyacı oluyor.

Kızlar merhaba,

Uzunca bi zamndır asırı mutsuzum, yorgunum ve kendimi cirkin ve enerjisi hissediyorum giydiğini yakıstırmıyırum hiçbişey içimden gelmiyor. İş haytım aile hytım ask hayatım hersey yolunda aslında sadece herkes gibi baZı maddi sıkıntılrım vr oladar. Sizce ben depresyonda mıyım benim gibi oln vr mı?
Not: telefonumun dokunmtiğinde ptroblem var yazım hataları için kusura bakmayın
Ben varim ;)
Sebepsiz mutsuzum hem de
Kendime sebep ariyorum hatta bazen
Ya da biliyorum neden mutsuz oldugumu ama itirafi zor geliyor, bilemeyecegim simdi
Uzman yardimi ise yaramiyor, ben hic faydasini gormedim bugune kadar

Back
X