Mutsuzum

Kızlar merhaba,

Uzunca bi zamndır asırı mutsuzum, yorgunum ve kendimi cirkin ve enerjisi hissediyorum giydiğini yakıstırmıyırum hiçbişey içimden gelmiyor. İş haytım aile hytım ask hayatım hersey yolunda aslında sadece herkes gibi baZı maddi sıkıntılrım vr oladar. Sizce ben depresyonda mıyım benim gibi oln vr mı?
Not: telefonumun dokunmtiğinde ptroblem var yazım hataları için kusura bakmayın
hormonaldir
her zaman sebep gerekmiyor bazen sadece hormonlar sebep oluyor
seratonin artıracak şeyler yapın: spor mesela
bir de bahar aylarındayız iyice insanlar bir garip hallerde uykusuzluk yorgunluk dalgınlık vs...

Ben varim :KK66:
Sebepsiz mutsuzum hem de
Kendime sebep ariyorum hatta bazen
Ya da biliyorum neden mutsuz oldugumu ama itirafi zor geliyor, bilemeyecegim simdi
Uzman yardimi ise yaramiyor, ben hic faydasini gormedim bugune kadar
Sanıyorum dediğiniz cok doğru. Belkide bilip kendime bil itiraf etmeye korktuğum seyler. E ama biz boyle mi yasıyacağız? Ben eski beni cok ozledim.

Kızlar merhaba,

Uzunca bi zamndır asırı mutsuzum, yorgunum ve kendimi cirkin ve enerjisi hissediyorum giydiğini yakıstırmıyırum hiçbişey içimden gelmiyor. İş haytım aile hytım ask hayatım hersey yolunda aslında sadece herkes gibi baZı maddi sıkıntılrım vr oladar. Sizce ben depresyonda mıyım benim gibi oln vr mı?
Kilo al missin dir kendimden biliyorum

Kızlar merhaba,

öncelikle geçmiş olsun canım..hemen hemen aynı sorunları yaşadığım için depresyonda olabilirsin diyorum..terapiye gidiyorum halen.çok işe yarıyor tavsiye ederim.ilaç kesinlikle kullanma..ama sorunlarını konuşmak çok iyi geliyor.mesela ilk gittiğim zaman öz bakımıma hiç özen göstermiyordum.arkadaşlarımla görüşmüyordum.ki inanılmaz sosyal biriyimdir.mesela çok sık yurt dışı seyahatleri yapan ben onu bile yapmıyordum..şu an daha iyiyim..aşamadığım şeyler hala var.ama en azından elimden geleni yapıyorum.erteleyip daha kötü şeyler yaşamadan bir psikologa görün canım..çok iyi anlıyorum seni inan..

Bende mutsuzum. Evlilik hayatım çok şükür yolunda ama arkadaş konusundan muzdaribim bende.. Hatta konumu açsam diye düşünmüyor değilim :KK53:

Back
X