Mutsuzum?

Acaba cuddrn bubyuzden

acaba bu yuzden mi oluyo cidden.Haklisin tek gercek ölum.Kilmaya caliscam insallaj
bu bizim vazifemiz ekmek kadar su kadar muhım . ruhumuz namazla besleniyor . bak ruhumuz öyle bir sey ki ona ne verirsen ona göre sekilleniyor , olumsuz tatsız şeyler dinleme , izleme , konusma . szö ağızdan çıktığında ondan bşr varlık yaratılıyor . yani olumsuz seyler dusenerek soylersen örneğin evlenmicek etmeyecek diye sözlerin hayat bulur . unutma hiçbşr sey kaybolmuyor bu evrende . bir kelamınbile varlığı var

bu bizim vazifemiz ekmek kadar su kadar muhım . ruhumuz namazla besleniyor . bak ruhumuz öyle bir sey ki ona ne verirsen ona göre sekilleniyor , olumsuz tatsız şeyler dinleme , izleme , konusma . szö ağızdan çıktığında ondan bşr varlık yaratılıyor . yani olumsuz seyler dusenerek soylersen örneğin evlenmicek etmeyecek diye sözlerin hayat bulur . unutma hiçbşr sey kaybolmuyor bu evrende . bir kelamınbile varlığı var
Evet hep oyle geciyo icimden.aklimda hep vesvese var.Ya soyle olursa ya ailem istemezse.ya bosanirsam ya kimse beni sevmezse.Ya hep yalniz kalirsam.Ya atanamazsam.Ya is bulamaz borcumu ödeyemezsem.ya beni aldatirsa.beynimde hep bu dusunceler ya atanirsam benden sogursa.Herseyi takiyorum aşamadim bunlari bi turlu.Disariya belli etmesemde beynimde bunlarla savasiyorum

Olumlu olmaya caliscam.Namaza baslicam insallah.Yalnizda mutlu olmaya caliscam.Oturcam guzel bi film izliycem mesela

Evet hep oyle geciyo icimden.aklimda hep vesvese var.Ya soyle olursa ya ailem istemezse.ya bosanirsam ya kimse beni sevmezse.Ya hep yalniz kalirsam.Ya atanamazsam.Ya is bulamaz borcumu ödeyemezsem.ya beni aldatirsa.beynimde hep bu dusunceler ya atanirsam benden sogursa.Herseyi takiyorum aşamadim bunlari bi turlu.Disariya belli etmesemde beynimde bunlarla savasiyorum
diyelim ki bunlar oldu ne yaparsın bunların cevabını ver kendine . Allah var Allah yar . bu sözü hiç unutma

Elimde degil cok takiyorum ne. Simdi gezmek icin baska sehire gitti.kar var gelemiyo.bi sure gelmiycek.Aslinda ozguvenim olsa o benim pesimden kosar ama yalniz hissediyorum.asamiyorum bunlari ya
Bence elinde olanlara şükret biraz öyle insanlar varki bırak sevgiliyi bir arkadaşı bile yok, arkadaşı bırak ailesi bile olmayan var. Senin şimdi sorunun evlenmek mi? Sen böyle devam etsen okuluda sevdiğini de kaybedersin, bir an önce kendini toparla böyle yaparak yıpratıyorsun kendini sınavlarına çalış yoksa ilerde çok pişman olursun, eğer kaderinizde evlenmek varsa zaten evlenirsiniz. Kendine güven biraz

Bence elinde olanlara şükret biraz öyle insanlar varki bırak sevgiliyi bir arkadaşı bile yok, arkadaşı bırak ailesi bile olmayan var. Senin şimdi sorunun evlenmek mi? Sen böyle devam etsen okuluda sevdiğini de kaybedersin, bir an önce kendini toparla böyle yaparak yıpratıyorsun kendini sınavlarına çalış yoksa ilerde çok pişman olursun, eğer kaderinizde evlenmek varsa zaten evlenirsiniz. Kendine güven biraz
İyi bi işim olsun istuyorum ama gayretim yok.İcimden gelmiyo.Neyi kaybetmek istemezsen onu kaybedermissin.Kaybetmekten korkmamak takmamak gerek sanirim.Bazi seyler kader haklsiiniz

Benim hayatimda bir iki arkadasim sevgilim var.Bi de ailem.Kendimi yalniz mutsuz hissediyorum.Şu hayattaki tek amacim da bi ailem olmasi.Eksik hissediyorum kendimi.Nasil mutlu olucam ben.Hep kafaya takiyorum benle evlencek mi diye.Herseyi takiyorum.Kpss sinavima az kaldi calismiyorum sinava.ozguvenim yok.İssizim.Hayatim cok kotu galiba.Hep uyuyasim yada hayal kurasim geliyo.Bu mutsuzluklarla baş edemiyorum.Neden boyle oldum ben ya uf :-(
kendinize acımayın sakın bir etrafınıza bakın onca insanı gözetleyin analiz edin ne zor durumda olanlar var bunları görün kendinizi değil kolu bacağı olmayan insanlar.mevsimsel birde sevgilinizden gereken ilgiyi önemi göremeyince böyle oluyor geçer sabah erken uyanın oyalanacağınız iş icat edin evde yemek yapmak yada iş yapmak iş bulana kadar öğlen kitap okuyun tv izleyin öğle arası uyumayın yok ben yapamam derseniz miskinlik bir oturdu mu sonra psikolojim bozuk der durursunuz buda size hayatınızda çok şey kaybettirir sevgiliniz ilk zamanları üzülür acır aileniz yakınlarınız sonra alışırlar sonrada rahatsız olurlar ve dile getirdiklerinde artık siz kendinize acımaya başlarsınız ve sonra çıkmaz sokak dedikleri hayatla yüzleşirsiniz.

Terk edip bırakılacak kadın olma korkusu yaşamak yerine enerjini biraz da terk edecek ya da terk edildiğinde dimdik durabilecek bir kadın olmaya harcasan...

Bir hedefe ulaşmak istiyorsun, tam tersi yolda koşarak. Destek alsan iyi olur.

İyi bi işim olsun istuyorum ama gayretim yok.İcimden gelmiyo.Neyi kaybetmek istemezsen onu kaybedermissin.Kaybetmekten korkmamak takmamak gerek sanirim.Bazi seyler kader haklsiiniz
Korkarsan kaybedersin. Kaybetmek istemiyorsan savaşacaksın sen kendini bırakırsan iyi bir işinde olmaz sevdiğinde olmaz yanında. Yapabilirsin kendine inan biraz at bu ölü toprağını üstünden...

Back
X