Kekler - Pastalar Muz delisi(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
yine pratik bir pasta..

jöle 2,5 bardak sıcak suyla çırpılıp kek kalıbına dökülür ve dışarıda soğutulduktan sonra buzdolabına koyulup donması beklenir.donduktan sonra üzerine muz dılımlerı eklenır.

1 paket piknik bisküvi
1 paket bitkisel muz jölesi
1 paket muzlu creme ole
1,5 bardak süt
1 adet muz
süslemek için arjantin şekerleri

bisküviler creme ole ve süt çırpılır sıkma torbasına doldurulur ve muzların uzerıne sıkılır.bir süre de bu şekilde bekletildikten sonra düz bir servis tabağına ters çevrilip şekerlerle süslenir dilimlenerek servis edilir..

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım .Marifet ters çevirmekte jöleyi...Sen nasıl becerdin hasarsız olarak...

ben silikon kek kalıbı kullanıorm yeterince donduğu zaman hiç zor olmuyor cnm bnm.belkide kullandığm kalıptan kolaylık??ayrıca çok teşekkür balımopuyorumnanaktan

Öf ya resime bayıldım. Gel beni ye diyor. Emeğinize sağlık.
teşekkürler tatlıcma.s.

mükemmel görünüyor ya sanat eseri gibi valla ellerine saglık canım

:kedi: teşekkür tatlm utandırıosn beni

pınarcım yine pratik bir şey yapmışsın. o süs şekerine arjantin şekeri mi deniyormuş yeni duydum

Pınarcığım bende tefalin slikon topkek kalıpları var ufak bölmeli.Onlara porsiyonluk yapabilirmiyim.ve ters çevirirken birişlem uygulayacak mıyım

pınarcım yine pratik bir şey yapmışsın. o süs şekerine arjantin şekeri mi deniyormuş yeni duydum

teşekkür tatlı perim.arjantin şekerinin adını bende şekerciye gidip şöyle ufak ufak parlak simli fln die kıvranırken satıcının ukalaca arjantin şekerinden bahsediyorsunuz herhalde demesiyle öğrendim cnm ööleymiş dielim bari..öpücük kocamanopuyorumnanaktan

harika görünüyor ellerine sağlık

teşekkür tatlımopuyorumnanaktan

Pınarcığım bende tefalin slikon topkek kalıpları var ufak bölmeli.Onlara porsiyonluk yapabilirmiyim.ve ters çevirirken birişlem uygulayacak mıyım

bence bır mahsuru olmazkaydirigubbakcemile3 minik daha şirin durur hemde.silikon kalıptan çıkartmak çok basit.hiçbir işlem gerekmiyor sadece yeterince donmuş olsun sorun olmuyor.öpücükopuyorumnanaktan

oyy nasıl da güzel görünüyorr olsada yesemmklava:

buyur gel balım yapen sana benopuyorumnanaktan

hhmm nefis görünüyocokacimcoook
hamarat arkadasim benim döktürmüssün gene masallah
ellerine emeciklerine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

hhmm nefis görünüyocokacimcoook
hamarat arkadasim benim döktürmüssün gene masallah
ellerine emeciklerine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

bana hamarat diyerek kendine haksızlık etme canım benim benden olsa olsa çakma hamarat olur.senin yanında lafım bile edilmez ama yinede beni böyle gören güzel yüreğine sağlık bacım.çok teşekkür ediyorum..kocaman öpüyorum canım bnm..

çok güzel gözüküyor mutlaka deniycem

ellerine sağlık

teşekkürler kardeş..denemeni tavsiye ederim hoş oluyor bu muz delüsüüükaydirigubbakcemile3

nedemek cakma falanlmaz: pinarim her elin mahareti ayridiropuyorumnanaktan
seninde o güzel gören yüregine saglik canimopuyorumnanaktan:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…