- Konu Sahibi pinaripekci
-
valla olmas pinarim valla olmas küsecem heee yapılıtmı uleynnnnnnnn allahın köyünde sayılırım o dedüğün şekeri nerden bulam ben onu bulamayınca nasıl süslüycem pastayı offfffff seninki gibi olmayacak işte ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü ama sen yollarsın bana dömüüüüüüüüüopuyorumnanaktan
teşekkür ediyorum cnm..denemeni tavsiye ederim..opuyorumnanaktançok güzel görünüyor.. deneyeceim bende.. çok teşekkürler a.s.
teşekkür ediyorum cnm..denemeni tavsiye ederim..opuyorumnanaktan
öyle güzel görünüyor ki dayanamadım aldım malzememi, iftardan az evvel yaptım..
ama ters çevirmeyi ben beceremedimm..paramparça mafoldumben silikon kalıp kullandım. jöleyi dökmeden evvel ıslattım da... 4,5 saat buzdolabında beklettim. sonra muzlarını ve kremasını ekledim.. buzdolabına koydum.. sahurda az evvel çıkardım.. cam kaseye ters çvirdim ama çıkmadı :gitme: kenarları dışa doğru kaldıra kaldıra çıkartmayı denedim kreması kendini direk koyverdi.. jölede azcık inat ettikten sonra üzerine parçalanarak düştü.. görüntü sıfır oldu.. ama tat çok güzel.. mafoldumben acaba nerede yanlış yaptım?? ben kupta yapıcam bu tarifi..
ben görüntüyü beceremedim ama tadı hepimize beğendik canım.. işin sırrını yapanlar paylaşırsa sevinirim..
offf süpeer
cnm çok üzgünüm seni hayal kırıklığına uğrattığım için..ben oraya çok önemli ibir ayrıntıyı eklemeyi unutmuşum cnm..normalde creme ole 2,5 bardak sütle yapılıyor ama ben 1,5 bardak süt kullandım.ayrıca creme ole oyle cok donan bır tatlı degıl.bu nedenle kıvamı bisküviyle tutturmak gerekıyor..biskuvı ekleyınce de kaba duzgun dokmesı zor oluyor bu nedenle ben sıkma torbasıyla doktum bu karısımı jolenın uzerıne.ayrıca sılıkon kalıbı ıslatmana gerek yok cnm kolayca cıkıyor o..ne olur hakkını helal et cnm..opuyorumnanaktan
canım helal olsun.. ilk üzüldüm ama baktım tadı güzeldi.. bende jöleleri küçülttüm, malzemeyi kaşıkla bi güzel kaselere koydum.. buzdolabına koydum yine.. sahurda bu şekilde yedik.. sadece görüntü kötü oldu gerçekten.. 1,5 bardak süt ile olunca biraz daha yoğun oluyormu? benim ki hemen yaydı kendini tepsiye..
opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktanmuz kokusu sardı sanki her tarafı. tarif için teşekkürler..
bende denemek istiyorum ama benim slikon kabım yoook neyle yapsam:uhm:
streç filmi deneyecem sağol
mükemmel bir görüntü... emiinim tadıda bir o kadar mükemmeldir ... ellerinize sağlık canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?