Kekler - Pastalar Muz delisi(resimli)

okur kullanıcısından alıntı
oyy nasıl da güzel görünüyorr olsada yesemm
buyur gel balım yapen sana ben
AŞKIMMM OLUR AMA DıYETTEYIMM

DıYETTEN CIKINCA SANA MI KOŞSAM NEE:uhm:

sen durda ben diyete koşiim bacım en iyisi..yeni fotolarım hiçte içaçıcı diil..biraz dur demem lazım yani..

valla olmas pinarim valla olmas küsecem heee yapılıtmı uleynnnnnnnn allahın köyünde sayılırım o dedüğün şekeri nerden bulam ben onu bulamayınca nasıl süslüycem pastayı offfffff seninki gibi olmayacak işte ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü ama sen yollarsın bana dömüüüüüüüüüopuyorumnanaktan

gondertmemiim gulüüüüüm.gondertirin ben sağaaa..kıyamam gülüme benm..gerçekten özele adres ver gönderiim balım..mahrumiyeti ii bilirim ıraktan ,kimse mahrum kalmasın inşallah.allaha emanet..opuyorumnanaktan

teşekkür ediyorum cnm..denemeni tavsiye ederim..opuyorumnanaktan

öyle güzel görünüyor ki dayanamadım aldım malzememi, iftardan az evvel yaptım..
ama ters çevirmeyi ben beceremedimm..paramparça mafoldumben silikon kalıp kullandım. jöleyi dökmeden evvel ıslattım da... 4,5 saat buzdolabında beklettim. sonra muzlarını ve kremasını ekledim.. buzdolabına koydum.. sahurda az evvel çıkardım.. cam kaseye ters çvirdim ama çıkmadı :gitme: kenarları dışa doğru kaldıra kaldıra çıkartmayı denedim kreması kendini direk koyverdi.. jölede azcık inat ettikten sonra üzerine parçalanarak düştü.. görüntü sıfır oldu.. ama tat çok güzel.. mafoldumben acaba nerede yanlış yaptım?? ben kupta yapıcam bu tarifi..

ben görüntüyü beceremedim ama tadı hepimize beğendik canım.. işin sırrını yapanlar paylaşırsa sevinirim..

Son düzenleme:

cnm çok üzgünüm seni hayal kırıklığına uğrattığım için..ben oraya çok önemli ibir ayrıntıyı eklemeyi unutmuşum cnm..normalde creme ole 2,5 bardak sütle yapılıyor ama ben 1,5 bardak süt kullandım.ayrıca creme ole oyle cok donan bır tatlı degıl.bu nedenle kıvamı bisküviyle tutturmak gerekıyor..biskuvı ekleyınce de kaba duzgun dokmesı zor oluyor bu nedenle ben sıkma torbasıyla doktum bu karısımı jolenın uzerıne.ayrıca sılıkon kalıbı ıslatmana gerek yok cnm kolayca cıkıyor o..ne olur hakkını helal et cnm..opuyorumnanaktan

canım helal olsun.. ilk üzüldüm ama baktım tadı güzeldi.. bende jöleleri küçülttüm, malzemeyi kaşıkla bi güzel kaselere koydum.. buzdolabına koydum yine.. sahurda bu şekilde yedik.. sadece görüntü kötü oldu gerçekten.. 1,5 bardak süt ile olunca biraz daha yoğun oluyormu? benim ki hemen yaydı kendini tepsiye..

canım evet böyle olunca daha koyu oluyor creme ole ve bisküvi karışımı..katılığından dolayı düzgün koyulamıyor jölenin üzerine bastırılamayacağı için sıkma torbasıyla hoş oluyor..hem kolay hemde güzel bir görüntüye sahip oluyor..inşallah bir dahaki denemnden daha memnun olursunuz.lütfen denersen bir daha yorum yaz olurmu..allaha emanet ol cnm..

bende denemek istiyorum ama benim slikon kabım yoook neyle yapsam:uhm:
tatlım şart değil aslında silikon olması herhangi bir kek kalıbı da olur..mühim olan jöleyi aynen paketinde yazdığı şekilde yapmak ve bekletme süresini maksimum tutmak..istersen kek kalıbının içini streç filmle kapla belki çıkarmak daha kolay olur..birde creme ole bisküvi karışımını sıkma torbasına doldur..jöle donduktan sonra üzerine sık olurmu tatlm..inşallah memnun kalırsın..afiyetler olsun şimdiden..opuyorumnanaktan

mükemmel bir görüntü... emiinim tadıda bir o kadar mükemmeldir ... ellerinize sağlık canım...

mükemmel bir görüntü... emiinim tadıda bir o kadar mükemmeldir ... ellerinize sağlık canım...

opuyorumnanaktanteşekkürler ediyorum tatlımopuyorumnanaktan

cidden tadı ve kokusuda harika oluyor
denemeni tavsiye ederim ,yapımı da gayet pratikopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…