!!!! MUZDA KAN !!!!

+1
Yerli muz tertemiz , hem sağlıklı hem lezzetli. Yerlisi varken ne olduğu belirsiz şeyleri yemeyelim derim hem de ülke ekonomisine katkımız olsun paramız dışarıya kaçmasın.

Hep batinin oyunlari bunlar

Ne kanı yahu.
Hangi teknoloji yamuk bir muza tam merkez çizgisi boyunca sıvı enjekte edebilir? Bu ortadaki kahve renk kendimi bildim bileli zaman zaman muzlarda olabilen bir şey. Yani görsem en son aklıma gelecek en son şey kan olacağıdır.
Şaka gibisiniz ya.

Aids bu şekilde insan vücuduna bulaşmıyormuş ama bu nedir ben de anlamadım gdolu galiba

Cinsi farklıdır.Akdeniz taraflarında yabani yani doğada kendi kendine yetişen muz ağacının meyvesini yemiştim bundan cok daha kanlı görünümlü ve çok farklı bi tadı vardı bunun içide ona benziyo biraz.Genel olarak ticari amaçlı üretilen muzlara aşina olduğumuz için bu görüntü çoğu kişiye garip gelebilir ama bence normal

Tiksindim ya , kanda olsa başka bir şey de olsa haberler ve görüntüsü tiksinmeme yetti
sanırım bu kış muz almam
Sinema koltuklarını yoklayarak oturuyordum ona birde muzu yoklayıp almak eklendi

O haberi okuduğmdan beri çok dikkat ediyorm.. Yuh ya insanlar ne kadar bozuldu.

aids olduguna inanmıyorum, saçma cunku.
yerlı muzdan da nefret ederım
ithal muz gercekten cok guzel. ıthal muz at ise
yerlı muz eşek
öyle düşünün yani o derece kötü yerlı muzlar

2007de cıkmıs bu haber yabancı bir kadının uydurması buna sebep olan bir bakteri turuymus zaten aidsin muzdan bulasabilmesi buyuk sacmalık kan yoluyla gecen bir virus muzun icinden nasıl bulasır dıs ortamda yasaması imkansız..sinema koltuklarına sırınga konuluyor haberide 2009 dan beri dolanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…