!!!! MUZDA KAN !!!!

Manavda bilmez ki neyin gostergesi bu ..
Ortaligi nerde ayaga kaldirabilirsin
Bizim manavlar ayni zamanda gida muhendisi veya kimyaci da bi benim mi haberim yok

Manavda bilmez ki neyin gostergesi bu ..
Ortaligi nerde ayaga kaldirabilirsin
Bizim manavlar ayni zamanda gida muhendisi veya kimyaci da bi benim mi haberim yok
Aynen benim de birçok akrabam var çiftçilikle ugraşan mesela birinin asmaları o sene çöp oldu.Birinin üzümleri çöp oldu,diğerinin meyve ve sebzesi hastalık oldu.Bizim orada yeşil zeytin çok olur mesela ama bu sene henüz doğru düzgün yağmur yağmadığı için zeytinler yağsız çıkmış kimisinin kupkuru.

Aids ağızdan kan almaya bulasmazki (ağızda yara filan yoksa?öyle değilmi?Bunda nasıl bir mantık var anlamadım yani niye muzlara Aids kanı enjekte etsinler?mutlaka başka bir açıklaması vardır bunun.

Bizi iids bilistiriciklir bilci

Hayir bir de adamlar bi ulkeyi yok etmek istese bunu salak gibi tek tek muzlara siringayla yardirmakla mi yapacak ?
Pedlere dogurma emri vererek mi yapacak ?
Bu cok aptalca ve utopik bi dusunce ..
Hicbir mantiga uymayan saftirik dusunceler ..
Muz yerli yiyin demisler ama muz bizim ulkede yetisen yetismesi uygun olan bir urun degil
Yari tropikal bildigim kadariyla ..
Muzlari kukurtle sararttiklarini biliyorum .
Alanya da yol kenarlarinda egzoz dumaninin icinde buyuyorlar bizde afiyetle yiyoruz ..
Buna ne demeli ???

Daha dün muz yedirdim kızıma
Gerçek mi bu ya resmen kan göZüküyor

Ya belki de öyle.. hastalık ta olsa yiyemem o şekilde olan bir meyveyi. . ama geçen elime bir yazı geçti.. resmi alıntılayamadım yoksa atacaktım. Bu ara bu aids muhabbeti çok arttı. İnsanın içine kurt düşüyor.

Kan olduguna inanmiyorum
Yani mantikli degil kimbilir kac ton muz ithal ediliyor
Ne yapiliyor mesela biri cikip elinde siringayla muzlari mi enjekte ediyor :)
Baska bi sey oldugu kesin
Gecen bana da cikti bu
Yedim gectim
Cok mu cesaretliyim ne
Görmesem inanmazdım ama bana kan gibi geldi ya
Sen de Yeme bir dahakine allah korusun ne olur ne olmaz:)
Bana çıksa direk çöpe atardım başka buz keserdim

Bende kesmedim birgün muz yiyordum kutur kutur etti içinde böyle bişey vardı sonra hepsine baktım içi tuhaftı bende bilemedim şimdi sen resim koyunca aklıma geldi

yok ya ben inamıyorum aids olayına tamam gdo değiştirilen ürünler var yok değil ama aids olayına inanmıyorum.

Hayır kan degil, sebebini unuttum ama internette açıklamasını bulursunuz.

okuyamıyorum canım gözler bozuk gözlük olduğu halde okuyamadım
Yakınlaştır kız.. ya belki kan değil çünkü kan zamanla renk değiştirir ama iyi bişi olmadığı belli.. yiyemem her halukarda..

Kan değildir mutlaka vardır bir açıklaması. Kan enjekte etseler o şekilde düzgün olmaz. Kaldı ki düzgün olması için tek tek bütün muzları alıp dibinden kan mı enjekte edecekler ? Küresel ve bizi yok etmek isteyen güçler bununla uğraşmaz ki.

Yurt dışındaki muzlardada var aynı bunun gibi muzlar. sadece türkiyede değil. Kan veya değil bilemeyiz ama kesinlikle yenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Normalini bilmesek tamam.

Haberini izlemiştim, bi çeşit mantar hadtalığıymış zararsız.. google amcadan bi bakın ..kan değil

+1
Bitki hastalığıdır, çürümüştür bir açıklaması vardır.

Öbür türlüsü cidden komik ajanlar gelip muz nakliyat gemilerine kamyonlarına tırmanıp şırıngalarla muzlara kan veriyorlar yani avrupadan rusyadan aidsli kan bulup şırıngalayıp uçakla buzların içinde mi getirmişler muza kan vermek fazla fantezi arkidişler , kan hastalığı bulaştırmak isterseniz ineklere verirsiniz etinden sütünden bir şekilde bulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…