- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
iyide kan değil ki bitkisel bir hastalık zaman zaman tüm meyve ve sebzelerde oluşur çiftçilerinden elinden birşey gelmez.Çünkü memleketimde tarım çok yapılıyor oradan biliyorum bende.zaman zaman böyle durumlar oluyor.
Aynen benim de birçok akrabam var çiftçilikle ugraşan mesela birinin asmaları o sene çöp oldu.Birinin üzümleri çöp oldu,diğerinin meyve ve sebzesi hastalık oldu.Bizim orada yeşil zeytin çok olur mesela ama bu sene henüz doğru düzgün yağmur yağmadığı için zeytinler yağsız çıkmış kimisinin kupkuru.Manavda bilmez ki neyin gostergesi bu ..
Ortaligi nerde ayaga kaldirabilirsin
Bizim manavlar ayni zamanda gida muhendisi veya kimyaci da bi benim mi haberim yok
Aynen benim de birçok akrabam var çiftçilikle ugraşan mesela birinin asmaları o sene çöp oldu.Birinin üzümleri çöp oldu,diğerinin meyve ve sebzesi hastalık oldu.Bizim orada yeşil zeytin çok olur mesela ama bu sene henüz doğru düzgün yağmur yağmadığı için zeytinler yağsız çıkmış kimisinin kupkuru.
iyide kan değil ki bitkisel bir hastalık zaman zaman tüm meyve ve sebzelerde oluşur çiftçilerinden elinden birşey gelmez.Çünkü memleketimde tarım çok yapılıyor oradan biliyorum bende.zaman zaman böyle durumlar oluyor.
Görmesem inanmazdım ama bana kan gibi geldi yaKan olduguna inanmiyorum
Yani mantikli degil kimbilir kac ton muz ithal ediliyor
Ne yapiliyor mesela biri cikip elinde siringayla muzlari mi enjekte ediyor :)
Baska bi sey oldugu kesin
Gecen bana da cikti bu
Yedim gectim
Cok mu cesaretliyim ne
Bende kesmedim birgün muz yiyordum kutur kutur etti içinde böyle bişey vardı sonra hepsine baktım içi tuhaftı bende bilemedim şimdi sen resim koyunca aklıma geldiEki Görüntüle 1907140 Eki Görüntüle 1907141 Arkadaşlar bebeğime vermek için az önce muz kestim baktım içindeki siyahlık uzuyor gidiyor kestikçe kan olduğunu anladım kırmızıya dönük bi rengi vardı ŞOK OLDUM .. bir haber okumuştum muzlara AİDS KANI ENJEKTE EDİLİYOR fln diye.. sizde dikkat edin ..
yok ya ben inamıyorum aids olayına tamam gdo değiştirilen ürünler var yok değil ama aids olayına inanmıyorum.Ya belki de öyle.. hastalık ta olsa yiyemem o şekilde olan bir meyveyi. . ama geçen elime bir yazı geçti.. resmi alıntılayamadım yoksa atacaktım. Bu ara bu aids muhabbeti çok arttı. İnsanın içine kurt düşüyor.
Yakınlaştır kız.. ya belki kan değil çünkü kan zamanla renk değiştirir ama iyi bişi olmadığı belli.. yiyemem her halukarda..okuyamıyorum canımgözler bozuk gözlük olduğu halde okuyamadım
Kan değildir mutlaka vardır bir açıklaması. Kan enjekte etseler o şekilde düzgün olmaz. Kaldı ki düzgün olması için tek tek bütün muzları alıp dibinden kan mı enjekte edecekler ? Küresel ve bizi yok etmek isteyen güçler bununla uğraşmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?