Arkadaşlar bebeğime vermek için az önce muz kestim baktım içindeki siyahlık uzuyor gidiyor kestikçe kan olduğunu anladım kırmızıya dönük bi rengi vardı ŞOK OLDUM .. bir haber okumuştum muzlara AİDS KANI ENJEKTE EDİLİYOR fln diye.. sizde dikkat edin ..
Canım kan olduğunu sanmıyorum ki olsa bile AIDS virüsü vücut dışında max. bir saate ölüyor. Tabi sen yine de bebeğine verme, gdolu olabilir, pestisitli olabilir. Organik sertifikalı ürünler ver.
Ya hani ucunda siyahlık oluyorya muzlarda öyle sandım kesiyorum kesiyorum bitmiyor .. muzun yarısına kadar bu şekildeydi ve kırmızıya dönük rengi bu yüzden kan olduğu kanaatine varddım ..daha önce okuduklarım aklıma geldi ..
Manavdan almış eşim .. ama akşam gelince götürcek manava bende ne gerekiyorsa yapacağım
Ya hani ucunda siyahlık oluyorya muzlarda öyle sandım kesiyorum kesiyorum bitmiyor .. muzun yarısına kadar bu şekildeydi ve kırmızıya dönük rengi bu yüzden kan olduğu kanaatine varddım ..daha önce okuduklarım aklıma geldi ..
Manavdan almış eşim .. ama akşam gelince götürcek manava bende ne gerekiyorsa yapacağım