Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıyorum demmin beri şarkı paylaşımı yapıyorsunuz. Size sorayım bari. Dğer topikten cevap gelmedi
[video=youtube;cmm4guwzpGM]http://www.youtube.com/watch?v=cmm4guwzpGM[/video]
Şarkının nakaratında giren Murat dalkılıç mı? kim?:44:
vokal erkek degil bana kadin sesi gibi geldi simdi bakiyorum kimmis :26:
Youtube da da herkes kadın diye bahsetmiş ama ben acayip Murat Dalkılıç a benzettim.
suzan kardes olabilir demisler ama o mudur degilmidir bilmem zaten sasirdimda nejat islerdemi sarki soyluyormus![]()
Olabilir teşekkür ediyorum. Bende duyunca sardım şarkya. Sarış o sarış hala dinliyorum![]()
Olabilir teşekkür ediyorum. Bende duyunca sardım şarkya. Sarış o sarış hala dinliyorum![]()
ben bu parçada nejat işlerin sesini pek duyamıyorum, dumanın arkasında kafasına göre söylemeye çalışmış.
duman ve o vokalın sesınden başka bir şey duymuyorum ben![]()
ben bu parçada nejat işlerin sesini pek duyamıyorum, dumanın arkasında kafasına göre söylemeye çalışmış.
duman ve o vokalın sesınden başka bir şey duymuyorum ben![]()
kiz ne dumani nejat islerin sesi degilmi o bende dumana benzettimde onun sesi benziyo heralde![]()
Sarkı dumanın ama nejat işlerde söylemiş. Dumanı duyamadım ben. Nejat işler ve vokal söylüo gibi..![]()
bu zaten dumanın şarkısı![]()