müzik indirmek artık kesin yasak mı?

Hey Allahımmm yasağa bak hizaya gel.Şimdi ben torrentten veya rapidden albüm indirsem rar dosyası zaten adını değiştiririm masal.1 yaparım nerden anlıcaksınızda yakalayıp cezalandıracaksınız akannehir Onu geçtim youtubeda dinlerim şarkıyı mp3converter ile çevirdim pc me kaydettim ne yapacaksınız :uhm: Bi yasak yapıyolarda amaçları ne anlamıyorum ben :D

Hey Allahımmm yasağa bak hizaya gel.Şimdi ben torrentten veya rapidden albüm indirsem rar dosyası zaten adını değiştiririm masal.1 yaparım nerden anlıcaksınızda yakalayıp cezalandıracaksınız akannehir Onu geçtim youtubeda dinlerim şarkıyı mp3converter ile çevirdim pc me kaydettim ne yapacaksınız :uhm: Bi yasak yapıyolarda amaçları ne anlamıyorum ben :D

madem yasaklamışlar neden önceden nete koymuşlarki koymasalardı da
bizde indirme yapmasaydık madem

kızlar bilgisayar prog.arkadaşım var iki ay önce bilgisayarımı temizlediğinde artık hiç bulaşma bu işlere dedi..bana.yürürlüğe girecek galiba..çünkü nereden indirirsen indir ip numaranız kaydediliyormuş ve bilişim suçlarından ödeyemeyeceğin cezaları alırsın dedi bana..milyonlar vs..bana dediği youtubeda videoları indir bir prog.vasıtasıyla onları mp3e çevirtir dedi bana..bulaşmayın derim..

Kültür

ve Turizm Bakanlığı internet üzerinden indirilen film, müzik ve

kitaba karşı savaş açtı. ındirenlere hapise kadar varan

cezalar verilecek.

SıSTEM NASIL ıŞLıYOR?

Bakanlığın teknik altyapısını oturttuğu, hukuki altyapısı için de düğmeye bastığı sistem şöyle işleyecek: Kullanıcıların bilgisayarlarından hangi şarkı, film veya elektronik kitabı indirdikleri dakika dakika tespit edilecek.

Sisteme korsan olarak düşecek olan kullanıcıların IP numaraları

belirlenecek. Sonra hangi kullanıcının hangi eseri indirdiği görülecek.

Ardından indirimi yapan ve IP numarası tespit edilen

kullanıcıya bakanlık tarafından yasal uyarı gönderilerek korsan indirim

yapılmaması yönünde uyarılacak. Aynı IP’den korsan indirimin sürmesi halinde ise para cezası, indirim yoğunluğuna göre de hapis cezası uygulanacak

KORSAN YÜZDE 70 AZALACAK

Kültür

ve Turizm Bakanlığı, sanal korsanlığın önüne geçecek önemli bir

çalışmaya başladı. Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürü Doç. Dr.

Abdurrahman Çelik, yasal eksikliklerin tamamlanmasının ardından sektör

için devrim niteliği taşıyacak projeyi anlattı: “Alacağımız

önlemle internet ortamındaki korsan indirimin yüzde 70 oranında önüne

geçmeyi hedefliyoruz. Bu konuda ABD ve Avrupa’da uygulanan yöntemler var.

ÖNCE EKRANDA UYARI YAZISI BELıRECEK

Doğrudan internet ortamında MP3 ve video formatındaki dosyaların paylaşımı kontrol ediliyor. Sistem

yasal olmayan indirimleri otomatik olarak seçiyor. ılkinde doğrudan

kanunla ilgili madde yazılarak, ’yasal bir indirim yapmadınız’ uyarısı

yapılıyor. Korsan indirim devam ederse yasal işlem

başlatılıyor. Yasada bir ceza maddesi olmadığı için bu işlemi yapanlara

nasıl bir ceza verileceği henüz net değil. Ancak yapılacak yasal

düzenlemeyle para cezası, işin yoğunluğuna göre de hapis cezası

verilmesi hedefleniyor. Adalet Bakanlığı ve Telekominikasyon Üst

Kurulu’yla yapılacak görüşmelerin ardından bu netlik kazanacak. Yasal

düzenlemenin sağlanmasının ardından proje hayata geçecek
bunu buldum netten

videodan mp3 e çevirin en kötü,ses kalitesi düşük ama idare eder..ayrıca ben ARES'ten hala çatır çatır indiriorum ...

ohoo o zaman ne anlamı kaldı sınırsız internetin Çok üzgünüm çoook eğer bu sistem uygulanırsa ttnet batar bence çoğu insan kapatır ttnet üyeliğini :umursamaz:

aynen alkisalkisalkis

ohoo o zaman ne anlamı kaldı sınırsız internetin Çok üzgünüm çoook eğer bu sistem uygulanırsa ttnet batar bence çoğu insan kapatır ttnet üyeliğini :umursamaz:

boşuna mı sınırsız aldık ya şimdi. ama netlik kazanmamış bu yasa öyle değil mi?

ttnetmüzikten indirin..internet sınırsızsa ayda sınırsız yada 500 tane mi ne indirebiliyorsunuz
netiniz sınırlı ise ayda 10 tane
bence daha güvenli ve yasal

hee yasakmıymış aman indirmem bi daha :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
benim gibi albümleri tonla indirenleri toplasınlar önce, sıra size de gelir hanımlar :)))

Ben hala indiriyorum aresten ya saçmalık yani bence................

kızlar 1 hafta önce sınırsız internete geçtik.kota aşımı oluyordu son 3-4 aydır.üstelik hiç bişey indirmeyip film izlemediğimiz halde.şimdi sorum şu TTNET MÜZıK e üyelik extra bir ücret getiriyormu?siteye girdim ama açıklayıcı bir bilgi bulamadım.

kızlar 1 hafta önce sınırsız internete geçtik.kota aşımı oluyordu son 3-4 aydır.üstelik hiç bişey indirmeyip film izlemediğimiz halde.şimdi sorum şu TTNET MÜZİK e üyelik extra bir ücret getiriyormu?siteye girdim ama açıklayıcı bir bilgi bulamadım.

hayır canım üyelik ücreti falan yok..kayıt oluyorsun ve sonrasında öüzik indirmeye başlıyorsun

Back
X