A avatarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 184 6 68 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi avatarr #1 bana aşk şarkıları lazım ama ayrılık olmasın içinde bulamıom bi türlü fikirlerinizi alım ?
D _DnZ_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 185 0 46 Diğer 6 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi avatarr #2 Bora Öztoprak-Seni Seviyorum Gani Kürklü-Gelinliginle gel Cevdat Bagca-Al ömrümü Yildiz Tilbe-Su olsam sensiz akmam ki
Bora Öztoprak-Seni Seviyorum Gani Kürklü-Gelinliginle gel Cevdat Bagca-Al ömrümü Yildiz Tilbe-Su olsam sensiz akmam ki
A avatarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 184 6 68 7 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi avatarr #3 _DnZ_ .!.: Bora Öztoprak-Seni Seviyorum Gani Kürklü-Gelinliginle gel Cevdat Bagca-Al ömrümü Yildiz Tilbe-Su olsam sensiz akmam ki Genişletmek için tıkla... teşekkürler....bir tek sen farkettigin için ayrıca tşk ler :)
_DnZ_ .!.: Bora Öztoprak-Seni Seviyorum Gani Kürklü-Gelinliginle gel Cevdat Bagca-Al ömrümü Yildiz Tilbe-Su olsam sensiz akmam ki Genişletmek için tıkla... teşekkürler....bir tek sen farkettigin için ayrıca tşk ler :)