- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.001
Biz yaparız ama kimse bize yapmaz
evett, ama b i kereceik de olsa kandırılmak isterdimnolurdu sanki bu kadar akıllı olmasaydık
Ay dur kendimizi övmeye başlamayalım
Ay dur kendimizi övmeye başlamayalım
hep burcumuzun özelliği yaa, yoksa ben hiç ukala bir insan degilim
Evet en önemli özelliklerimizden sadece biriBen de değilim
Yaşınızı öğrene bilir miyim
28 i bitirip 29 olmama 15 gün kaldıı29 olacagım ben yaa ooffff :84:
Ben de 33 olacağım
İKİZLER BURCU KADINI
'' Biz 7/24 farklıyız
İKİZLER en mutsuz olduğu anda onu güldürmeye çalışan kişiyi asla unutmaz, o kişi güldüremese bile. İkizleri tanıyınca anlarsınız FARKLIDIR, son söyleyecek sözünü en baştan söylerki sonradan sıkıntı olmasın. Saklısı gizlisi yoktur İkizler'in, çünkü kimseye hesap vermez !
Yok benim ilerlemesinde bir sıkıntım yok:18:bence insan istedigi yaşta durup kalmalı, hiç ilerlememeli
aynen öyleyiz ki seviyorum ikizler olmayı
İKİZLER BURCU KADINI
'' Biz 7/24 farklıyız
İKİZLER en mutsuz olduğu anda onu güldürmeye çalışan kişiyi asla unutmaz, o kişi güldüremese bile. İkizleri tanıyınca anlarsınız FARKLIDIR, son söyleyecek sözünü en baştan söylerki sonradan sıkıntı olmasın. Saklısı gizlisi yoktur İkizler'in, çünkü kimseye hesap vermez !
Yok benim ilerlemesinde bir sıkıntım yok:18:
yaa ciddi söylüyorum yazan her satır beni anlatıyorkaç sene önce depresyon anımda bi arkadaşım derse girmemişti sırf benim yanımda olabilmek için, halen daha o kişiye kardeşim der dururum, ne hata yaparsa yapsın hep destekliyorum nedense
son sözü ilk başta söylemek gibi bir hatam oldugunu çevremdeki herkes söyler zaten, onun için bikaç kırık kalp onarmam gerekiyor hatta bu ara
gizlim saklım da yoktur işte aha, kk da benle konuşan herkes hangi şehirde yaşadıgımı, ismimi cismimi bilirler
tam bir ikizler burcuyum lucky gel de duyy
benim var yaa, ben daha geçnliğimin tadını çıkartamadım, bikaç yıla daha ihtiyacım var 30 olmadan önce
Yok benim ilerlemesinde bir sıkıntım yok:18:
Sizde mi ikizlersinizBen de doğru buldum
Ben de aynıyım
Bazen dilimizi tutmalıyız ama tutamıyoruz
Burçların karakteristik özellikleri
İkizler Burcu
Duygusal olmayan ciddi ve mesafeli bir burçtur. Kararlı değildir, karakteri değişkendir. Aynı zamanda akıllı, bilgili, gözü açık, eğlenceli, konuşkan, meraklı, iletişimde kabiliyetli, mantıklı, sosyal, aydın, uyumlu, sinirli, dedikoducu ve huzursuzdur.
30 'a yakın öyle bir sıkıntı oluyor.Sonra geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?