- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.041
Canım eşim yay burcuGenel olarak çok iyi anlaşıyoruz.Ama birbirimize hiç benzemiyoruz. Yapı olarak biz ikizlerin her telden çalma,fedakarlık,altan alma,konuşma , ikna yeteneği ve zekası ile her şeyin üstesinden geliyoruz
Evlilik kolay değil ama artılar fazla olunca bazen eksileri gözlerimiz görmüyor.Yuvarlanıp gidiyoruz
Canım eşim yay burcuGenel olarak çok iyi anlaşıyoruz.Ama birbirimize hiç benzemiyoruz. Yapı olarak biz ikizlerin her telden çalma,fedakarlık,altan alma,konuşma , ikna yeteneği ve zekası ile her şeyin üstesinden geliyoruz
Evlilik kolay değil ama artılar fazla olunca bazen eksileri gözlerimiz görmüyor.Yuvarlanıp gidiyoruz
İstemiyorsanız giderim
Öyle mi Allah bağışlasınSizinkiler kaç yaşında:26:
İstersen ayaklanma çıkartalım :113:valla şöyle söyliyimm, eski nişanlım da yaklaşık 1.5 ay önce ayrıldıgım sevgilim de ikizler burcuyduonlar bile dayanamadı bana
yookk aslaa gitmeeeeebenim sözüm sana degildi, topik başkanı lucky eydi
Alışıyorlaranlıyorum canım. evlilik zaten zor . bizde zoruz ya karşı tarafın çok sevmesi gerekiyor
ayyy şuan da hoşlanmak üzere oldugum çocuk da yay burcuuuanlaşabiliyor mu ikizler burcuyla yay burcu hiç bilmiyorum bak :26:
Tesekkur ederim , hepimizin ... 5 yasina girdiler .
İstersen ayaklanma çıkartalım :113:
Lucky topiği bıraktı gitti ben karıştırayım
Canım biz anlaşıyoruz ve özellikle ikizler ve yayın iyi anlaştığını okumuştum
lucky bana küs zaten bide topikte ayaklanma çıkartırsam kapıya kilit vurur beni almaz bir daha buraya
iyi anlaşıyorlar demek haaayy hadi hayırlısı
O zaman sesini çıkarma
Evet Yay burcu gezmeyi,eğlenmeyi,süprizleri,alışverişi seviyor.Bizde sürekli değişikliğiO nedenle geçip gidiyor zaman Tabi özgür bir tarafları var onuda çok üstelemezsen herşey iyi oluyor
özgür taraf derkennbenim kıskanç ruhum ne kadar özgürlüğü üstelemeden durur ki acabaaa
Acilin leyynnn, ikizler ayaklanmasi mi cikarttiniz. Ben ormanlar kraliyim , ikizler bana sokmez.
Yok o kadar değil öyle olduklarını sanıyorlar sadece
Acilin leyynnn, ikizler ayaklanmasi mi cikarttiniz. Ben ormanlar kraliyim , ikizler bana sokmez.
hee tamam o zaman çok da panik olmama gerek yokmuş
ahaa iyi lucky lafının üzerine gelirr
Burayı ele geçirdik tek başına birşey yapamazsın
hee tamam o zaman çok da panik olmama gerek yokmuş
ahaa iyi lucky lafının üzerine gelirr
Yok canım
Hepsi aynı olur mu bilmem ama ben memnunum
Bir aslan 10 ikizlere bedeldir bikerem. Cikartmayin simdi iyi ozelliklerimi bana.
Sana 10 pennylik cikolatalardan getiricem, cikolatadan nefret edeceksin.
Bir aslan 10 ikizlere bedeldir bikerem. Cikartmayin simdi iyi ozelliklerimi bana.
Sana 10 pennylik cikolatalardan getiricem, cikolatadan nefret edeceksin.
yaa ben senin arkandan bile iiyii konuştumm neden kötü çikolata getireceksin banaaa :84:
Tamam:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?