мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

anlıyorum canım. evlilik zaten zor . bizde zoruz ya karşı tarafın çok sevmesi gerekiyor

ayyy şuan da hoşlanmak üzere oldugum çocuk da yay burcuuu anlaşabiliyor mu ikizler burcuyla yay burcu hiç bilmiyorum bak :26:

İstersen ayaklanma çıkartalım :113:
Lucky topiği bıraktı gitti ben karıştırayım
anlıyorum canım. evlilik zaten zor . bizde zoruz ya karşı tarafın çok sevmesi gerekiyor
Alışıyorlar
Bizim ortama ayak uydurma konusunda üstümüze yok o yüzden sorun olmuyor:44:
ayyy şuan da hoşlanmak üzere oldugum çocuk da yay burcuuu anlaşabiliyor mu ikizler burcuyla yay burcu hiç bilmiyorum bak :26:

Canım biz anlaşıyoruz ve özellikle ikizler ve yayın iyi anlaştığını okumuştum

Son düzenleme:
İstersen ayaklanma çıkartalım :113:
Lucky topiği bıraktı gitti ben karıştırayım

Canım biz anlaşıyoruz ve özellikle ikizler ve yayın iyi anlaştığını okumuştum

lucky bana küs zaten bide topikte ayaklanma çıkartırsam kapıya kilit vurur beni almaz bir daha buraya

iyi anlaşıyorlar demek haa ayy hadi hayırlısı

lucky bana küs zaten bide topikte ayaklanma çıkartırsam kapıya kilit vurur beni almaz bir daha buraya

iyi anlaşıyorlar demek haa ayy hadi hayırlısı

O zaman sesini çıkarma
Evet Yay burcu gezmeyi,eğlenmeyi,süprizleri,alışverişi seviyor.Bizde sürekli değişikliği O nedenle geçip gidiyor zamanTabi özgür bir tarafları var onuda çok üstelemezsen herşey iyi oluyor

özgür taraf derkenn benim kıskanç ruhum ne kadar özgürlüğü üstelemeden durur ki acabaaa

Bir aslan 10 ikizlere bedeldir bikerem. Cikartmayin simdi iyi ozelliklerimi bana.

Sana 10 pennylik cikolatalardan getiricem, cikolatadan nefret edeceksin.

yaa ben senin arkandan bile iiyii konuştumm neden kötü çikolata getireceksin banaaa :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…